Płyny do higieny intymnej

Yope Nawilżające Serum do Pielęgnacji Intymnej 50 ml
Yope Delikatne Ukojenie Nawilżające Serum do Pielęgnacji Intymnej 50ml

• 18 marca 2025 o 22:50
    opinia
    Yope Nawilżające serum do pielęgnacji intymnej „Delikatnie ukojenie” to całkiem spoko produkt. Mam wrażenie, że dobrze nawilża, skóra po jego użyciu jest miękka i delikatna, ale bez jakiegoś efektu „wow”. Nie zauważyłam, żeby pomógł w kwestii podrażnień – raczej dawał lekkie ukojenie, ale nie zdziałał cudów. Mimo wszystko, na co dzień jest całkiem ok i robi to, co powinien, czyli zapewnia komfort i nawilżenie. Opakowanie to coś, co naprawdę mnie zachwyciło – jest śliczne, poręczne, a aplikacja jest bardzo łatwa. Cena jest całkiem przystępna, więc nie czuję, że przepłacam, a przy tym produkt jest naturalny, co zawsze na plus. Zdecydowanie nie jest to produkt, który mnie zaskoczył, ale jest przyzwoitym wyborem do codziennej pielęgnacji. Mam wrażenie, że ma potencjał, ale po prostu nie zrobił u mnie rewolucji.
    Zalety:
    • dobrze nawilza
    • sliczne, poreczne opakowanie
    • naturalny sklad
    • przystepna cena
    Wady:
    • nie pomogl w redukcji podraznien
    • nie zauwazylam wiekszych efektow
  • 28 sierpnia 2024 o 8:06
    Cudowny jest !
    Serum zamknięte została w buteleczce z pompką o pojemności 50 ml. W konsystencji jest lekkie, mleczne o takim też zabarwieniu i subtelnym, bardzo przyjemnym aromacie. Aromat kojarzy mi się z zapachem z dziecięcych kosmetyków jednak nie mogę skojarzyć dokładnie, z którym . Zaaplikowane na skórę w miejscu intymnym łatwo się rozprowadza, a pompką ułatwia aplikację. Już po chwili wchłania się pozostawiając po sobie satynowy film, który jest bardzo przyjemny w dotyku - taka jak by dodatkowa, chroniąca otoczka. Odkąd używam serum zauważyłam dużo mniejsze wysuszenie skóry w danym miejscu, a dodatkowo podczas depilacji nie powstają mikro ranki. Skóra jest bardzo dobrze pielęgnowana przez kosmetyk. Dzięki niemu zaczęłam czuć ogromny komfort. Nic mnie nie swędzi, skóra się nie łuszczy, a nowe włoski zdrowo rosną, znikły również zaczerwienienia - jest o wiele lepiej niż było. Kosmetyk po aplikacji w żaden sposób nie powoduje szczypania ani pieczenia, daje błogą ulgę, która się utrzymuje. W żaden sposób mnie nie uczula ani nie podrażnia. A sam skład jest godzien podziwu !
    Zalety:
    • Idealny skład, nie podrażnia, świetnie działa
    M_R_
    21 sierpnia 2024 o 18:47
    Bardzo dobry produkt
    Jakiś czas temu co chwilę borykałam się z infekcjami intymnymi i w związku z tym postanowiłam zmienić swoje dotychczasowe kosmetyki do higieny intymnej, Poza zmianą żelu do mycia, postanowiłam kupić jakiś produkt, który nawilży i ukoi podrażnioną skórę. Mój wybór padł na ten kosmetyk. Opakowanie jest poręczne, wyposażone w wygodną pompkę. Buteleczka jest utrzymana w bało-różowej kolorystyce co jest bardzo przyjemne dla oka. Dzięki pompce można wycisnąć odpowiednią ilość kosmetyku, nie za dużo ani nie za mało. Zapach kosmetyku jest przyjemny i delikatny. Konsystencja jest dość gęsta, ale dobrze się rozprowadza na skórze. Jeśli chodzi o efekty stosowania to od razu po aplikacji czuć ukojenie i nawilżenie, swędzenie od razu jest zredukowane. Odkąd zaczęłam używać tego serum to ani razu nie dotknął mnie problem infekcji intymnej, co najlepiej świadczy o działaniu kosmetyku. Stosuję serum co kilka dni, aby zapobiec nawrotom infekcji oraz po goleniu, aby ukoić podrażnioną skórę. Uważam, że jest to produkt godny polecenia.
    Zalety:
    • Koi
    • Nawilża
    • Zapobiega infekcjom intymnym
    • Naturalny skład
    Wady:
    • Nie zauważyłam
    Iga152
    27 maja 2024 o 21:06
    Po prostu ok
    Produkt jest w porządku. Łagodzi małe i lekkie podrażnienia po goleniu, szybko się wchłania, nie zostawnia tłustego filmu na skórze. Ma delikatny, przyjemny zapach.
  • 22 maja 2024 o 14:54
    Natychmiastowo łagodzi podrażnienia
    Serum szybko się wchłania, nie pozostawiając uczucia lepkości ani ciężkości. Po zastosowaniu skóra staje się miękka i nawilżona, co przyczynia się do poprawy ogólnego komfortu. Jednym z głównych atutów tego serum jest jego skład oparty na naturalnych składnikach, takich jak ekstrakt z rumianku czy aloesu, które mają działanie łagodzące i kojące. Dzięki temu serum nie tylko nawilża skórę, ale także łagodzi podrażnienia i uczucie dyskomfortu. Dobry produkt - co prawda mogłabym się obyć bez niego, ale chętnie sięgnę po kolejne opakowanie.
    Zalety:
    • delikatność
    • działanie łagodzące
    • naturalny skład