Płyny do higieny intymnej

Equilibra Delikatny Żel do Higieny Intymnej
Equilibra Aloesowy Delikatny Żel do Higieny Intymnej 200 ml

• 6 czerwca 2023 o 23:56
    Bardzo dobry żel.
    Żel przywraca naturalne pH pochwy, zawarte w nim składniki łagodnie oczyszczają miejsca intymne. Żel zawiera aloes, kwas mlekowy i nagietek. Żel dostępny jest w aptekach, ma 20% aloesu, nie zawiera detergentów SLES i SLS, parabenów. Żel jest nieperfumowany, bardzo gęsty, nie podrażnia i starcza na długo. Żel kosztuje ok. 17-18zł w aptece i jest zamknięty jest w opakowaniu z pompką, łagodzi podrażnienia i jest bardzo wydajny. Polecam ten kosmetyk, jest bardzo dobry.
  • 4 czerwca 2023 o 20:47
    Posiadam opakowanie bez pompki, chyba nowa wersja
    Kupiłam przez przypadek i okazał się jednym z najlepszych produktów do higieny intymnej, jakie kiedykolwiek miałam. Chcę jeszcze wypróbować kolejne żele tej marki, by sprawdzić, który jest najlepszy. Tak czy siak kosmetyk tak bardzo mi się spodobał, że na pewno chcę do niego wrócić. A wcale nie tak często zmieniam produkty do higieny intymnej. Konsystencja przezroczystego żelu, bardzo gęsta. Dobrze się pieni. Pachnie delikatnie aloesowo. Nie podrażnia. Znakomicie odświeża okolice intymne. Naprawdę czuję się komfortowo po jego użyciu. Ma ładne opakowanie. Starcza na długo. Ogólnie ta marka mnie bardzo ciekawi. Kupiłam już kilka jej produktów i zdecydowana większość mi służy.
    Drogeria Super-Pharm
    irrssin
    11 października 2017 o 22:50
    Najlepszy
    Najlepszy ze wszystkich! Nie będę dużo pisała. Jeszcze nigdy nie miałam takiego poczucia odświeżenia i nawilżenia! Dodatkowym plusem jest gęsta konsystencja żelu, która ułatwia mycie.
  • 22 lipca 2015 o 22:32
    Świetny, choć nie jest tani
    Kupiłam ten żel za ok. 17-18zł w aptece Ziko, co moim zdaniem jest ceną dość wysoką za kosmetyk do higieny intymnej. Żel zamknięty jest w opakowaniu z pompką, dodatkowo jest jeszcze plastikowa nakładka, która mnie nie była jakoś szczególnie przydatna. Żel jest przezroczysty, gęsty, jego zapach - rozmyty aloes pomieszany z czymś jeszcze. Cóż, oprócz ceny ciężko wymienić jakąkolwiek wadę tego kosmetyku. Ma dość przyjemny skład, jest delikatny, dobrze odświeża okolice intymne, nie wzmaga ani nie powoduje infekcji (a wcześniej miałam z tym problemy), łagodzi podrażnienia i przede wszystkim jest bardzo wydajny - zużycie żelu zajęło mi ponad pół roku przy codziennym używaniu, więc wynik jest znakomity i rekompensuje nieco cenę. Podsumowując: polecam ten kosmetyk, jest bardzo dobry. Używam tego produktu od: grudzień 2014 Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 17 maja 2015 o 15:08
    Idealny!
    Z uwagi na wrażliwość okolic intymnych i skłonność do infekcji, zaczęłam intensywnie poszukiwać odpowiedniego środka do pielęgnacji. Niestety drogeryjne i ogólno dostępne produkty, nawet mimo swoich wysokich ocen innych użytkowniczek, zupełnie się u mnie nie sprawdzały. W trakcie wertowania Internetu, trafiłam na ten produkt i mimo że nie miał on zbyt wielu recenzji, postanowiłam zaryzykować i wcale się nie zawiodłam! Reasumując. Żel znajduje się w poręcznym opakowaniu z pompką, wraz z plastikową zakrętką. Plastikową końcówkę wyrzuciłam, ponieważ dla mnie nie była ona zbyt praktyczna w korzystaniu. Być może ma swoją zaletę, żeby zachować trwałość produktu, aczkolwiek mnie ona nie przekonała, co też oczywiście nie ujmuje wartości samego produktu. Żel ma przyjemny, delikatny zapach, łatwo się go dozuje. W łagodny, ale skuteczny sposób myje okolice intymne i - co dla mnie najważnejsze - nie powoduje podrażnień oraz pomaga zachować naturalną florę bakteryjną. Odkąd go używam, skończyły się "przygody" z infekcjami. Jedyny minus to taki, że żel nie jest aż tak łatwo dostępny, ale na pewno można go kupić w aptekach DOZ, jak również przez Internet. No i cena też nie jest aż tak atracyjna... Właśnie kończy mi się opakowanie i napewno kupię kolejne. Warto wypróbować! Używam tego produktu od: 2 m-cy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1-go opakowania standardowego