Odżywki do włosów

Natura Siberica Oblepikha Siberica Professional, Rokitnikowa odżywka do włosów `Intensywne nawilżenie`

notino.pl
Natura Siberica Professional Oblepikha Conditioner rokitnikowa odżywka do włosów normalnych i suchych 400ml

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 września 2021 o 22:00
    Fajna!
    Mam włosy wysokoporowate. Ta odzywka u mnie sprawdza się świetnie. Nadaje się do metody OMO. Włosy po niej są mięciutkie, wygładzone. Konsystencja jest lekka a zapach obłędny! Polecam.
    Bassha
    26 listopada 2020 o 12:44
    Kozak totalny
    Mam włosy średnioporowate, są dość delikatne przez problemy hormonalne, stres i tendencję do anemii. Natomiast ta odżywka defintywnie wymiata! Są mięciutkie i błyszczące, lubię jej kwaśno-słodki zapach owoców (podejrzewam że jego źródłem jest rokitnik). Ma fajny kolor, który przywodzi mi na myśl bogactwo witamin i składników odżywczych. Nadaje się do mycia metodą OMO, fajnie emulguje olejki po olejowaniu włosów. Wydajny i dobrej jakości kosmetyk.
    Zalety:
    • Efekt wygładzenia, nawilżenia i zmiękczenia włosów
    • Konsystencja
    • Szata graficzna
    Wady:
    • Może się wydawać droga ale jest bardzo wydajna
    axndra
    27 października 2020 o 13:21
    Szału nie ma
    Do zakupu skusiło mnie opakowanie, które jest estetyczne i ma ten typ otwarcia, który lubię najbardziej. Wybrałam samą odżywkę, bez szamponu. Produkt ma przyjemny, owocowy zapach. Konsystencja jest w porządku, choć mogłaby być odrobinę gęstsza. Do tej pory używałam odżywek, które bardziej się pieniły przy używaniu i musiałam się przyzwyczaić, że ta tak nie ma. Przez to, na początku, nie widziałam, w jakim stopniu już pokryte są nią włosy, ale z czasem nabrałam wyczucia, ile i jak ją nakładać. Co do efektów, to szału nie ma. Po pierwszym użyciu miałam wrażenie, że moje włosy są takie, jakbym odżywki w ogóle nie użyła. Potem było już lepiej, jednak wciąż nie na tyle, abym była w pełni zadowolona. Włosy są trochę wygładzone, ale nie do końca; plączą się mniej, ale wciąż się plączą. Jak dla mnie, efekt jest zbyt słaby, żebym zdecydowała się na ponowny zakup tego produktu.
    Zalety:
    • ładne i wygodne opakowanie
    Wady:
    • za słaby efekt
    domkep
    10 października 2020 o 9:22
    Przeciętna
    Odżywka nie sprostała moim włosom. Stosowałam na włosach przesuszonych, rozjaśnianych. Konsystencję ma kremową. Zapach dość przyjemny choć bez szału. Po nałożeniu na włosy nie zmiękcza ich oraz nie wygładza. Po spłukaniu odżywki na włosach nie widać żadnych zmian. Przy suszeniu brak efektów działania produktu. Włosy nie są mniej szorstkie lub bardziej nawilżone po jej zastosowaniu. Nie polecam.
  • 27 września 2020 o 17:48
    Naturalna, ale nie podpasowała mi.
    Kupiłam ją zachęcona dobrymi opiniami na jednej z grup na facebooku. Akurat wtedy była promocja w rossku 2+2, więc skorzystałam i kupiłam ją. W cenie regularnej chyba bym jej nie kupiła bo zbyt tania nie jest. Występuje ona w dwóch rodzajach. Odżywka, balsam jest w 400 ml twardej dosyć butelce z dozownikiem, który się zapychał i mnie denerwował. Trochę bez twardość butelki było mi wydobyć resztki z opakowania. Ten kosmetyk jest naturalny i nie zawiera sylikonów, ani zbędnych składników. Tej firmy Natura Siberica wcześniej nie znałam i był to mój pierwszy kosmetyk. Pierwsze wrażenie: balsam był bardzo rzadki i szybko uciekał z dłoni i nawet potrafił to zrobić z włosów. Zapach miał słodkawo, rośliny, trudno mi go określić, ale na początku podobał mi się, ale już pod koniec nie mogłam zdzierżyć jego zapachu. Miał lekko kremowy kolor i dość dużo musiałam go nałożyć na włosy. Dobrze domywał włosy, nawilżał je, ale dawał krótkotrwały efekt i dość słabo pomagał w rozczesaniu włosów. Po wyschnięciu były od niego włosy miękkie, ale niestety było to krótkotrwałe. Jest mi trudno wystawić mi mu ocenę. Daje połowkę.