Dobra na wyjazdy.
Tę odżywkę stosuję na wyjazdach, znakomicie zastępuje maskę i odżywkę do spłukiwania. Kocham całą serię Nourishing, jest wprost stworzona dla moich suchych, kręconych włosów z tendencją do puszenia się.
PLUSY:
+Opakowanie, bardzo ładna, poręczna butelka z atomizerem-sprayem, doskonale działa, rozpylając delikatną mgiełkę, nie zacina się i nie przecieka.
+Dwufazowa konsystencja, świetna sprawa dla tak wymagających włosów, jak moje - nawilżanie bez obciążania.
+Prześliczny zapach, słodki i bardzo kobiecy, do tego pozostaje na włosach przez dłuższy czas.
+Niska cena (w granicach 16-19 zł)
+Wydajność (starcza mi średnio na 2 miesiące, a mam długie pukle)
+Dostępność (większość sklepów, marketów, drogerii)
+Odżywka nie obciąża włosów, choć spryskiwałam nią pasma obficie, nawet przy skórze głowy i nigdy nie przetłuściła ani nie spowodowała oklapu.
+Ułatwia rozczesywanie, dlatego biorę ją na wyjazdy - ona i szampon, oszczędzam miejsce w bagażu, a kondycja włosów pozostaje bez zarzutu.
+Wygładza, może nie tak spektakularnie, jak maska z tej serii, ale stanowi świetne uzupełnienie i wzmocnienie codziennej pielęgnacji.
+Definiuje skręt włosów, niwelując przy tym puszenie wyraźnie dyscyplinuje włosy.
+Delikatnie nabłyszcza.
+Ułatwia modelowanie, włosy stają się sprężyste, miękkie i nawilżone, zaś fryzura trzyma kształt przez cały dzień.
+Nie skleja włosów.
+Nie podrażnia mojej wrażliwej skóry głowy.
MINUSY:
-BRAK!
To bardzo dobry produkt, lubię go na wyjazdy, bo łączy w sobie działanie odżywki do spłukiwania i maski, a jest lżejsza i szybsza w obsłudze.
Nawilża, regeneruje, chroni, włosy są w dobrej kondycji, do tego pięknie pachnie-jedna z lepszych odżywek w sprayu, jaką dane mi było poznać.
Polecam!