Odżywki do włosów

Marion Natura Silk, Błyskawiczna odżywka do włosów blond i rozjaśnionych

Marion Natura Silk Jedwabna Kuracja Błyskawiczna Odżywka Do Włosów Blond I Rozjaśnionych 150ml

Nasi użytkownicy zostawili 40 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 grudnia 2023 o 15:09
    Ułatwia rozczesywanie, jest bardzo wydajna
    Potrzebowałam odżywki bez spłukiwania, która ułatwi rozczesywanie i dodatkowo nawilży włosy po umyciu, ale będę jej mogła również użyć przy zwykłym rozczesywaniu włosów. Ta jest tania i bardzo wydajna, wygodna w użyciu. U mnie się sprawdziła i na pewno sięgnę również po inne jej warianty.
    Drogeria Natura
  • 25 grudnia 2019 o 17:57
    Jak na swoją cenę...
    Odżywka jest wydajna i bardzo ładnie pachnie. Jeżeli chodzi o działanie, to mam wrażenie że moje włosy nie są przyjemne w dotyku po użyciu. Są szorstkie i lekko wysuszone, ale jak na tą cenę nie jest źle :)
    Zalety:
    Wady:
    • Działanie
  • 13 czerwca 2019 o 20:19
    Dobra odżywka kondycjonująca
    Odżywkę w wersji do włosów blond otrzymałam w prezencie. Nie do końca mam jasne niemniej jednak postanowiłam dać jej szansę. Była to dobra decyzja, bo odżywka służy moim włosom. Dawno nie miałam tak dobrze wygładzającej odżywki. Wcześniej unikałam tego typu odżywek, bo moje włosy są cienkie i łatwo je zbytnio obciążyć, dlatego maska lub odzywka do spłukiwania w pełni mi wystarczały. Odkąd mam ten produkt wiem, że nie muszę się obawiać, a dodatkowo włosy będą zdyscyplinowane i gładkie. OPAKOWANIE Bardzo wygodna forma - spray, która ułatwia aplikację. Opakowanie wykonane z przezroczytego plastiku dzięki czemu widać ile produktu zostało zużyte. Spray się nie zacina, odpowiednio dozuje produkt w optymalnej ilości. Szata graficzna jest prosta i miła dla oka przedstawia motywy roślinne. Na opakowaniu wyraźnie wypisane są najważniejsze składniki i cechy produktu, co ułatwia wybór w sklepie. ODŻYWKA Producent zaleca stosowanie na mokre, suche lub podsuszone włosy, tak też robię wykorzystując ja na kilka sposobów. Przeważnie jednak gdy włosy są prawie suche spryskuję je tą odżywką. Ma lekką konsystencję, więc mam pewność, że ich nie obciąży, a przesadzić z ilością trudno w jej wypadku. Odżywka ułatwia rozczesywanie, grzebień sunie po włosach bez większych przeszkód. Włosy są miękkie, gładkie, lśniące i ładnie pachną. Zapach jest lekko słodki, jakby z nutką miodu. Odżywka ogranicza puszenie się włosów, bardzo dobrze dyscyplinuje je. Co do regeneracji - cóż nie uwierzyłam w tą obietnicę i stan włosów diametralnie się nie poprawił. Ochrona termiczna - stosuję ją na suche włosy, więc nie mogę się wypowiedzieć, czy ma takie właściwości, gdyż nie używam prostownicy, od wielkiego dzwonu lokówkę, częściej suszarkę, więc nie wiem jak wpływa na włosy traktowane codziennie zabiegami termicznymi. Większość obietnic jednak spełnia. Jak dla mnie jest to dobra odżywka w sprayu, choć nie przepadałam za taką formą. Ta była jednak miłą odmianą. Jest niezwykle wydajna, można ją również kupić na licznych promocjach a cena regularna jest również niska. PLUSY + zapach + ułatwia rozczesywanie + wygładza i dyscyplinuje + ma lekką konsystencję + dodaje blasku + nie obciąża włosów + jest wydajna + tania Nie oceniam ochrony termicznej.
    Niyuu
    13 grudnia 2016 o 21:26
    Nie jest tak źle ;)
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Szczerze nie spodziewałam się cudów po odżywce o tak niskiej cenie i z najniższej półki odżywek. po umyciu i spryskaniu ładnie wygładza i daje możliwość swobodnego rozczesania włosów, a po wysuszeniu włosy są puszyste i mięciutkie w dotyku :) jednak nie dają efektów rozświetlenia czego nie oczekiwałam wiec zawiedziona nie jestem na pewno. Polecam dla osób z problematycznym rozczesywaniem swoich włosków, a jeśli chce odżywić, że odżywić faktycznie włosy, niech lepiej sięgnie po maski do pielęgnacji z wyższej półeczki. Daje piąteczke ;)
  • 17 października 2016 o 17:26
    Najgorsza z mgiełek Marion
    No ta mgiełka nie przypadła mi do gustu. Pachnie bardzo ładnie, ale jakość ma zwyczajną. Włosy średnio się po niej rozczesują. Jest wydajna. Średnio nawilża. No nic specjalnego. Wolę inne z tej serii.
    Drogeria Natura