Dermedic Angio Therapy Cold Krem intensywnie łagodzący do cery naczynkowej

• 20 września 2020 o 12:36
    Świetny efekt chłodzenia
    Krem przeznaczony jest dla cery naczynkowej i nadreaktywnej. Mam cerę mieszana , ale mimo to produkt nie zapycha co jest dużym plusem. Krem idealnie nawilża , pozostawia skórę miękka i daje efekt chłodzenia, który jest bardzo przyjemny . Jeśli chodzi o efekty - zauważyłam delikatne zmniejszenie zaczerwienienia. Nie wiem czy kupie ponownie.
    Zalety:
    • efekt chłodzenia
    • nawilżenie
    • zmniejszenie zaczerwienienia
    Wady:
    • nie pozbywa się naczynek
  • 22 listopada 2019 o 15:31
    Cera naczynkowa
    Jestem bardzo zadowolona z działania, krem bardzo wydajny, zmniejsza zaczerwienienie naczynek, szybko się wchłania. Polecam, na pewno kupię kolejne opakowanie!
    Zalety:
    • lekka formuła, szybko się wchłania,
    Mikmal
    8 marca 2018 o 16:29
    Wspólny kierunek....
    Krem intensywnie łagodzący z przeznaczeniem dla cery z problemem pękających naczynek. Krem zakupiłam w aptece, zachęcona opinia pani farmaceutki... Zużyłam jedno opakowanie w okresie jesiennym i co mogę powiedzieć.... Krem jest idealny pod makijaż, aby chronić moją wrażliwą skórę przed chłodem i promieniowaniem uv, Bogata formuła kremu według mnie idealnie uszczelnia naczynia krwionośne, do tego ochrania skórę jak również zawiera 15SPF. Podczas regularnego stosowania zauważyłam zdecydowaną poprawę w temacie wyciszenia rumienia oraz podrażnień jak również optycznie przyczynia się do zmniejszenia widoczności zaczerwień. Lekka nietłusta formuła kremu dość szybko się wchłania. Nie pozostawiając tłustego filmu. Produkt idealny pod makijaż. Zapach delikatny, wyczuwalny do tego bardzo przyjemny. Opakowanie standardowe z tubką jak dla mnie w tym temacie wszystko zdecydowanie na duży plus. Podsumowując bardzo dobry kosmetyk zaufanej- bezpiecznej marki. W przyszłym roku powrócę do niego. Nie była to moja jednorazowa przygoda z tym produktem... Wspomnę jeszcze na temat wydajności przy stosowaniu jeden raz dziennie rano tubka wystarczyła mi na półtorej miesiąca-uważam ok.
    Zalety:
    • koi
    • nawilża
    • wycisza
    • zawiera filtr
    • uszczelnia naczynia krwionośne
    • maskuje zaczerwienienia
    • łatwodostępny
  • 2 listopada 2014 o 12:52
    no nie wiem
    Nie wiem dlaczego ale moja skóra kosmetyków firmy Dermedic nie lubi. Mam cerę wrażliwą, wiecznie odwodnioną i naczynkową. Od dawna poszukuję kosmetyku, który by nieco ją ukoił ale równiez nawilżał i przede wszystkim nie pordażniał. Ten krem po pierwszym użyciu wywołał uczucie szorstkiej, ściągniętej i suchej skóry. Ale postanowiłam mu dać szansę i tak od razu nie skreślać. Zamiast na noc spróbowałam zastosować go na dzień. Pod makijaż spisuje sie nie najgorzej ale po kilku dniach ciągłego stosowania muszę robić przerwy bo uczucie suchych policzków jest nie do wytrzymania. Krem w zimie się nie spisał, postanowiłam wrócić do niego na wiosnę, kiedy skóra przestała być ciągle przesuszona. Aktualnie po przeszło pół roku wreszcie kończę pierwsze opakowanie, stosuję go na noc. Co do efektów nadal nie wiem co napisać. Obecnie mnie nie przesusza ale to głównie dlatego, że jak jest ciepło moja skóra zmienia sie w stronę przetłuszczającej. Co do pozytywnego wpływu na zaczerwienienia i naczynka nic nie zauważyłam. Ot taki sobie kremik. Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego opakowania
  • 31 maja 2014 o 12:57
    idealny do skóry wrażliwej
    konsystencja i kolor typowy dla kremów dla tego typu skóry, czyli ze skłonnością do rumienia i występowania trądziku różowatego. Nie pozostawia filmu i idealnie się wchłania. super ! wart swojej ceny! Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania