Róże do policzków

Clinique Pop, Cheek Blush Róż do policzków

Clinique Cheek Pop Róż do Policzków Peach Pop 3,5g

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 kwietnia 2024 o 13:59
    Uwielbiam ten róż
    Produkt w plastikowym, poręcznym opakowaniu. Na produkcie wytłoczony piękny wzór kwiatka, co dodatkowo zwraca uwagę. Kolor produktu jest piękny: posiadam odcień 14 heather pop. Bardzo łatwo się nim pracuje, super blenduje, pięknie wyglada na twarzy, nie robi plam. Pigmentacja bardzo fajna. Dla mnie hit, nie mam się do czego przyczepić.
    • Kolor
    • Dobrze się pracuje z produktem
    Wady:
    • Brak wad
  • 28 stycznia 2024 o 22:49
    Ideał
    Rewelacyjny kosmetyk. Posiadam odcień Black Honey Pop i jestem zakochana. Daje przepiękny efekt mroźnego policzka. Idealnie napigmentowany, więc ciężko o efekt matrioszki w sekundę, ale jeżeli ktoś lubi, to też da się go nabudować. Jest lekko świetlisty, satynowy, co daje żywy efekt na twarzy. Równomiernie się rozkłada oraz bezproblemowo blenduje. Pomimo bycia dosyć małym, jest bardzo wydajnym produktem.
    Zalety:
    • Kolor
    • Pigment
    • Kompaktowe opakowanie
    • Tłoczenie
    Wady:
    • Cena (dosyć wysoka, ale warto)
    Dearann
    7 września 2022 o 18:51
    Coś pięknego!
    Posiadam odcień Ginger Pop. Róż ma wytłoczony przepiękny wzór i jest zamknięty w komfortowym pojemniczku. Nie pyli się podczas nabierania na pędzelek i bardzo łatwo aplikuje się go na skórę. Ma dobry, aksamitny pigment. W małych ilościach nadaje zdrowego, żywego rumieńca, lecz można bez trudności budować krycie. Niezależnie od tego, ile się go nałoży - nie tworzy efektu ,,ciasta". Przyjmuje wręcz konsystencję kremu/ żelu, wtapiając się w skórę i dodatkowo ją rozświetlając. Jest też niezwykle trwały oraz wydajny :) Używam go od kilku miesięcy, a wciąż wygląda jak nowy. Produkt zdecydowanie godny polecenia!
    • piękne odcienie
    • budowanie pigmentu
    • nie pyli się
    • naturalny blask
    • wtapia się w skórę
    Wady:
    • Brak :)
  • 7 stycznia 2021 o 17:50
    Bardzo fajny róż, jeden z ulubionych!
    Oceniam odcień 04 plum pop. Piękny, chłodny kolor. W słoiczku wygląd na bardzo jaskrawy, jednak przy nakładaniu pędzlem wcale nie jest aż tak mocny. Można stopniować intensywność koloru. Dla mnie rewelacja. Odcień idealny, możliwość stopniowania koloru. Jest bardzo trwały. Małe, poręczne opakowanie, które zmieści się do torebki czy kosmetyczki. Myślę, że do niego wrócę.
    Ann9555
    30 października 2019 o 16:33
    Jestem na tak
    Naprawdę się z nim polubiłam. Na ten moment minusów brak. Piękny odcień, którym nie zrobimy sobie krzywdy. Nie za mocna pigmentacja. Nie osypuje się, łatwo się z nim pracuje. Utrzymuje się na swoim miejscu cały dzień.
    Zalety:
    • łatwo nabiera się na pędzel
    • nie pyli się
    • łatwo się rozciera
    • nie jest ani za mocno ani za słabo napigmentowany
    • trwały
    • wydajny