Balsamy do ciała

La Mer The Reparative Body Lotion Regenerujący balsam do ciała

5 na 51 opinię

• 4 kwietnia 2014 o 16:59
    Najlepsza pielegnacja
    Jest to dla mnie najlepszy balsam do ciala, jaki kiedykolwiek stosowalam. Uwielbiam wszelkie balsamy, mleczka, olejki, kremy do ciala, stosuje je standardowo 2 razy dziennie, po kazdym natrysku, a okazjonalnie nawet czesciej ;-) Do tej pory nie uzywalam produktow bezzapachowych, poniewaz - pomimo nazwy - maja one zawsze jakis swoj wlasny zapach a ten mi sie nigdy nie podobal. Stad tez znam ich wiele, ale perfumowanych. Moj pierwszy i jedyny, przy ktorym zostane na dluuuugo, to wlasnie The Reparative Body Lotion La Mer: niesamowita pielegnacja, lekka, jednoczesnie tresciwa konsystencja. Aplikuje sie swietnie, posiada bowiem praktyczna pompke. Nie tlusci, nie klei sie, szybko wsiaka w skore, pozostawiajac na niej delikatny film. Zapach prawie niewyczuwalny,ale leciutko lamerowski jest :-) Swietnie odzywia, nawilza, dodaje blasku, reperuje suchosci (mialam lekkie na "piszczelach", wszystkie szybciutko zniknely), skora po nim jest wypielegnowana, szczesliwa i taka "swietlista". Dzialanie jego utrzymuje sie nawet przez kilka dni: sprawdzilam przy wyjezdzie na narty, bo zapomnialam go ze soba wziac!O zgrozo!;-) Co do ceny nie chce sie wypowiadac: jestem zdecydowana zwolenniczka produktow pielegnacyjnych tej marki, poniewaz przekonana jestem o ich skutecznosci, dlatego tez w ich zakupie nie kieruje sie cena. Wyznaje zasade, ze lepiej kupic 1-2 swietne produkty, niz 6 srednich, ale to juz moja subiektywna opinia. Polecam dla osob szukajacych swietnej: luksusowej ale jednoczesnie bardzo skutecznej pielegnacji skory ciala. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: pierwsze