Balsamy do ciała

Perfecta Planet Essence Soya, Balsam do ciała skóra sucha 'Silne odżywienie'

• 30 października 2024 o 12:39
    Spełnia swoje zadanie !
    Ten balsam to był strzał w 10 ! Spełnia swoje zadania, a producent postarał się, aby jego obietnice zostały dotrzymane :). Balsam przeznaczony jest do skóry suchej, czyli takiej jaką właśnie jestem posiadaczką, muszę dość często sięgać po balsamy szczególnie taką porą jak teraz jesienią i zimą. Świetnie nawilża, odżywia skórę i mam wrażenie ,że przy regularnym używaniu nie muszę aż tak nagminnie jej nawilżać. Przyjemnie pachnie, produkt co najważniejsze jest wydajny i w świetnie cenie, a myślę ,że każda z nas uwielbia to połączenie. Bardzo dobry produkt, polecam.
  • 24 sierpnia 2023 o 17:34
    Cudowna konsystencja
    Jest to moje kolejne kupione opakowanie balsamu. Uwielbiam go za cudowny zapach ,długo utrzymujący się na skórze i nie tylko. Jestem posiadaczką suchej skóry, balsam dość dobrze nawilża i odżywia moją skórę ale czy ujędrnia jak obiecuje ,może troszeczkę. Ale jestem już w dojrzałym wieku więc trudno oczekiwać cudów. Balsam i tak pozostaje moim numerem 1 wśród balsamów .
  • 4 kwietnia 2023 o 5:47
    Bardzo fajny
    Balsam w wygodnym większym opakowaniu szkoda że nie ma aplikatora w postaci pompki. Balsam ma przyjemną konsystencję, bardzo dobrze się rozprowadza nie pozostawia smug na skórze. Balsam szybko się wchłania nie pozostawiając tłustego filmu ani lepkiej warstwy. Balsam dobrze nawilża, wygładza skórę. Produkt wydajny.
  • 20 października 2022 o 7:32
    Bardzo dobrze nawilża.
    Będąc na zakupach w Lidlu trafiłam na ten balsam . Wcześniej nie testowałam tego kosmetyku więc postanowiłam go wypróbować. Balsam zamknięty jest w białej plastikowej butelce z złoto białą nakrętką typu klik. Pojemność butelki wynosi 400ml. Etykieta przyciągająca wzrok . Napisy na etykiecie w kolorach pomarańczowym o metalicznym połysku, czarnym oraz granatowym. Napisy czytelne szczegółowe w języku polskim. Na etykiecie znajdują się również elementy roślinne-soja. Balsam o lekkiej nie za gęstej konsystencji. Balsam w kolorze białym. Zapach delikatny nie duszący. Balsam dobrze nakłada się na ciało. Balsam zostawia biały slad na skórze. Trzeba odczekać aby się wchonol. Po wchłonięciu skóra jest bardzo odżywiona, nawilżona i miękka jak aksamit. Balsam jest wydajny mam go od ponad miesiąca i jeszcze sporo go zostało. Balsam idelany po depilacji nóg przynosi natychmiastowe ukojenie. Przy regularnym stosowaniu efekt suchości skóry nie powraca. Balsam działa cuda również na popękanych dłoniach i stopach . Dla mnie jest to produkt uniwersalny. Balsam nie wywołuje reakcji alergicznej ani podrażnień I swędzenia skóry
    Zalety:
    • Ładne opakowanie.
    • Konsystencja
    • Bardzo dobrze nawilża I odżywia skórę
    • Idealny na Bardzo spierzchnięta skórę.
  • 27 grudnia 2021 o 20:20
    Przyjemny balsam
    Balsam ma duże opakowanie i jest wydajny. Lubię jego konsystencję, która świetnie się rozprowadza i bardzo szybko wchłania w skórę. Nie podrażnia i lekko nawilża. Odżywia ją i często stosuję po depilacji po czym czuję ukojenie. Ma przyjemny delikatny zapaszek