Pianki do mycia twarzy

Tea Tree Foaming Face Wash Pianka do mycia twarzy z olejkiem z drzewa herbacianego

• 21 lutego 2021 o 20:37
    Jestem na nie
    Pianka ma dość mocny specyficzny zapach kojarzący mi się z płynami do mycia łazienek. Piana jest dość słaba, szybko zamienia się w wodę. Niby oczyszcza twarz, ale czuję po niej lekkie ściągnięcie, brak nawilżenia, a raczej wysuszenie. Być może jest dobra dla młodej tłustej cery, ale przy mojej dojrzałej (choć z niedoskonałościami) zupełnie się nie sprawdza. I ten okropny zapach...
  • 27 września 2020 o 14:48
    Lubię ją!
    Znowu coś co mi się mega podoba w tym produkcie to piankowa formuła. Dzięki niej oczyszczanie twarzy jest przyjemnie delikatne. Przy innych produktach np żelowych czuć je na twarzy, a przy tej piance dzięki jej konsystencji nie ma takiego uczucia. Poza tym ładnie oczyszcza buzię i dzięki olejkowi z drzewa herbacianego jest orzeźwiająca. Zapach olejku jest dość intensywny, jednak w tym produkcie nie jest ona aż tak drażniący.
    Zalety:
    • fajnie oczyszcza
    • orzeźwiający
    • idealna piankowa formuła
    • nie drażniący zapach
  • 11 sierpnia 2020 o 15:38
    Najlepsza pianka na świecie!
    Produkt poleciła mi koleżanka. Ze względu na niską cenę, skusiłam się. Zamówiłam od razu dwa opakowania sugerując się tym, że na moją cerę dobrze działa Olejek z drzewa herbacianego. I sie nie pomyliłam. Jest to najlepsza pianka do oczyszczania twarzy jaka miałam. Dziwią mnie negatywne opinie. Faktycznie, jeśli się wcześniej nie zmyje makijażu to jakim cudem pianka ma usunąć wodoodporny makijaż? Najpierw robimy to olejami bądź dwufazowymi płynami micelarnymi. Według mnie pianka swoje zadanie spełnia. Dla mnie bardzo ładnie pachnie ale dla wielu osób może to być taki 'ziołowy' zapach co może nie wszystkim pasować. Na moją cerę drzewo herbaciane działa świetnie, dlatego też gdy używam tej pianki nie mam żadnych niespodzianek na twarzy. Szczerze polecam!
    Zalety:
    • tania
    • dużo produktu w opakowaniu
    • dobrze oczyszcza
    • jedna pompka spokojnie wystarcza na jedno mycie
    • wydajna - starcza na 2-3 miesiące
    Wady:
    • zapach może niektórych drażnić
  • 12 maja 2020 o 19:10
    bardzo fajny
    Długo szukałam pianki do twarzy, aż trafiłam na tą. Jako fanka zielonej herbaty nie zastanawiałam się długo nad jej zakupem. Bardzo dobrze oczyszcza, cena była atrakcyjna. Jest bardzo wydajny i pięknie pachnie!
  • 17 lutego 2020 o 10:35
    Bardzo dobra pianka
    Kiedy zobaczyłam w drogierii nternetowej tak tania pianke (ok 6 zł) i o dosc dużej pojemności (200ml) a do tego do skóry tłustej i trądzikowej to stwierdziłam że muszą ją mieć. Na początku jej użytkowania nie zauważyłam nic szczególnego tylko tyle że twarz jest oczyszczona. Jednak stosuje ja już od dobrych 4 miesięcy i uważam ze ona bardzo dobrze oczyszcza i wygładza a zapach olejku z drzewa herbacianego umila mi codzienna czynność mycia. Produkt jest bardzo wydajny. Ja nie zużyłam jeszcze nawet połowy opakowania.
    • Dokładne oczyszczenie twarzy
    • Niska cena
    • Fajna pojemność
    • Wygodna pompka
    Wady:
    • W składzie SLS