Pianki do mycia twarzy

Resibo Aksamitna Pianka Oczyszczająca 150ml
Resibo

• 29 lutego 2024 o 10:10
    Jest ok
    Od pewnego czasu testuję tą piankę do mycia twarzy . Używam ją rano do mycia twarzy . Ja mam cerę suchą i wrażliwą. Kosmetyk sprawdza się bardzo dobrze . Nie wysusza mojej skóry Nie podrażnia. Dobrze myje twarz. Nie mam uczucia ściągnięcia twarzy. Cena na promocji jest ok. Myślę, że jeśli chcecie go kupić to warto poczekać na promocję.
  • 13 listopada 2023 o 21:23
    Jest ok
    Używam ją rano do mycia twarzy . Ja mam cerę suchą i wrażliwą. Kosmetyk sprawdza się bardzo dobrze . Nie wysusza mojej skóry Nie podrażnia. Dobrze myje twarz. Nie mam uczucia ściągnięcia twarzy. Cena na promocji jest ok. Myślę, że jeśli chcecie ją kupić to warto poczekać na promocję.
  • 3 września 2023 o 14:58
    Delikatny aksamit który myje i pielęgnuje
    Lubię te pianke poniewaz skutecznie acz bardzo delikatnie myje buzie która naprawdę jest w dotyku aksamitna. Pianka raczej nie pozbędzie sama ciężkiego makijażu ale na codzienne mycie twarzy np po nocy czy w dzień gdy nie używany make upusprawdza się doskonale. Nie odczuwałam efektu „ściągnięcia” czy suchości na buzi a delikatne nawilżenie i oczyszczenie. Pianka ma rewelacyjny zapach jak i skład ! Polecajka :)
  • 3 września 2023 o 14:51
    Bez rewelacji
    Pianka ma faktycznie aksamitną konsystencję jak wskazuję nazwa.. Przyjemnie się ją rozprowadza, ma ładny delikatny zapach i jest wydajna. Niestety nie zachwyciła mnie swoim działaniem. Przede wszystkim była zbyt agresywna dla mojej cery i po myciu zostawiała ją ściągniętą i zaczerwienioną. Z tego względu do niej nie wrócę, mimo przyjemnego stosowania i dobrych właściwości oczyszczających.
  • 24 lipca 2023 o 16:56
    Najgorszy produkt Resibo jaki miałam,
    choć pianka sama w sobie jest mega delikatna, nie powoduje szczypania, wypieków na twarzy, nie podrażnia, nie uczula. Nie będę się rozpisywać jaką mam buzię, bo wg mnie największy jej minus jest taki, że czasami jest zbyt wodnista. Wieczorem po oczyszczeniu buzi olejkiem wystarczyła jedna pompka aby pianka utrzymała się na buzi, to jest była puszysta cały czas. Rano natomiast była przeważnie tragedia. Jedna pompka szybko robiła się wodnista. Próbowałam stosować ją rano na kilka sposobów: moczyć buzię i wycierać ręce- wodnista, moczyć buzię i zostawiać wilgotne ręce- wodnista, zwilżać lekko buzię i wycierać ręce- również wodnista. Nie raz musiałam rano zużyć ze 3,4 pompki aby w ogóle poczuć, że buzia jest umyta, bo pianka szybko się zmieniała w wodę, obojętnie czy wstrząsałam butelką czy nie. Do tej pory nie wiem od czego zależało to, że rano miałam z nią taki problem. Nigdy z żadną pianką takiego problemu nie miałam. Szkoda, bo bardzo lubię tę markę, pianka jest ogólnie mega puszysta, pachnie delikatnie. Jak dla mnie żel brzoskwiniowy tej marki to sztos, tak pianka ta to najgorsza rzecz do mycia twarzy jaką miałam.
    Zalety:
    • Puszystość pianki
    • Delikatna
    Wady:
    • Pianka robiła się szybko zbyt wodnista (zawsze i tylko rano) co skutkuje szybszym zużyciem