Pianki do mycia twarzy

HEIMISH All Clean White Clay Foam Oczyszczająca Pianka z Glinką Białą 150g
Heimish All clean

• 21 stycznia 2024 o 17:06
    Dobrze oczyszcza
    Pianka zamknięta w opakowaniu tubie z nakrętką, byłaby wygodniejsza, jeśli miałaby zamknięcie na klik. Mała pojemność idealna na wyjazdy. Pianka ma beżowy kolor i neutralny zapach. Naprawdę dobrze oczyszcza twarz. Delikatnie wysusza, ale nie mocno. Jest bardzo wydajna.
  • 12 czerwca 2022 o 15:15
    Skóra aż skrzypi
    Jeżeli jesteście fankami pielęgnacji naturalnej i bardzo delikatnych kosmetyków, to ta pianka może nie być dla was dobrym wyborem. Ja ją jednak pokochałam właśnie za to uczucie porządnie wymytej twarzy. Po umyciu skóra jest lekko napięta, ale to uczucie szybko znika. Kosmetyk nie jest z tych najtańszych, ale jest tak wydajny, że opłaca się go kupić. Duża tubka wystarcza mi na ok. pół roku. Pianka jest bardzo gęsta i dobrze się pieni, więc wystarczy niewielka ilość, żeby umyć całą twarz. Używam jej na zmianę z podobną pianką Pyunkang Yul. Dla niezdecydowanych polecam wypróbować małe opakowanie.
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza
    • ultra wydajna
    Ejvaaa
    7 czerwca 2022 o 19:34
    Dobra Oczyszczająca pianka do skóry mieszanej:)
    Piankę zamówiłam na Douglas.pl . Przyszła do mnie już pp 2 dniach ,szybko ;) Opakowanie jak to marka Heimish -proste , z klasą, ale wyglądające luksusowo. Biała tubka , napisy i nazwa produktu oraz marka w złotej ramce :) Sam produkt do tanich nie należy, więc troszkę się nad nim zastanawiam. Ale ,że moja skóra miała wtedy gorszy okres, to stwierdziłam why not? :D konsystencja to przyjemna dla twarzy pianka , ja gdy ją stosowałam robiłam to okreżnymi ruchami przez około 2 min , tak aby kosmetyk dotarł we wszystkie zakamarki buzi. Clean White Clay Foam firmy Heimish delikatnie i delikatnie oczyszcza skórę - jednocześnie w najgłębszych porach. Aktywna formuła tej myjącej pianki zawiera bogate składniki, takie jak kaolin, kwas hialuronowy, olej kokosowy i owoce cytrusowe. Zapewniają doskonałe, głębokie oczyszczenie skóry. Nadmiar sebum i toksyn zostaje usunięty, a skóra staje się miękka i elastyczna. Heimish All Clean White Clay Foam nie zawiera parabenów, jest hipoalergiczna i jest odpowiednia dla wszystkich rodzajów skóry. To tak w skrócie:) Po jej stosowaniu moja skóra twarzy była dokładnie oczyszczona, odświeżona ,ale nie podrażniona! Nigdy po jej użyciu nie miałam uczucia tłustego filmu lub jakiegoś podrażnienia lub zaczerwienia . A do tego moja kapyśna skóra mieszana jest zdolna ;)Skóra stała się miękka, jędrna I przyjemna w dotyku . SEBUM zostało z minimalizowane , brak uczucia ściągnięcia. Moje pory były na prawdę dobrze oczyszczone po jej aplikacji-zdecydowanie było ich mniej na nosie I brodzie;) Dodam tylko ,że aby dobrze zaaplikować produkt to tak jak producent radzi - do pianki dodajcie odrobinę wody . Wtedy powstanie nam przyjemna pianka do pielęgnacji buzi :) Polecam!
    Zalety:
    • oczyszcza skórę i ujścia gruczołów łojowych,
    • zmniejsza wydzielanie sebum,
    • usuwa pozostałości produktów pielęgnacyjnych i makijażu
    • zminimalizowane pory
    • brak uczucia tłustego filmu
    • brak uczucia ściągnięcia twarzy
    • lekka i przyjemna formuła w postaci myjącej pianki
    • ładna szata graficzna produktu
    • skóra twarzy dogłębnie oczyszczona I odświszona
    • zapobiega powstawaniu nowych stanów zapalnych na buzi
    • produkt nie zawiera silnych detergentów myjących- ryzyko podtaznienia zatem -małe:)
    • kosmetyk za sprawą olejku z drzewa herbacianego- wspomaga gojenie ran na naszej skórze
    Wady:
    • cena . No jednak troszkę boli :)
  • 7 czerwca 2022 o 19:02
    Trochę słaba.
    Bardzo ładne, estetyczne opakowanie, ale w środku produktem zadowolona nie jestem. Po pierwsze źle się pieni, po użyciu go, nie czuję, że skóra twarzy, jest dobrze oczyszczona. Zawsze miałam ochotę, żeby oczyścić jeszcze jakimś produktem. Zapachu też nie ma. Faktycznie skóra nie jest sucha, ale to nie jest to. Nie kupię go ponownie.
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    • dobra konsystencja
    Wady:
    • słabo oczyszcza
    • brak zapachu
    • źle się pieni
  • 18 lutego 2022 o 10:54
    dobry produkt
    Dokładnie i dogłębnie oczyszcza skórę nie powodując podrażnień. Nie wysusza i nie ściąga skóry. Konsystencja sprawia, że produkt jest niezwykle wydajny. Wystarczy niewielka ilość pianki, by dokładnie oczyścić całą twarz.
    • działanie
    Otrzymałam do testów od marki/producenta