Kredki do oczu

Maybelline New York Colorama Crayon Khol Kredka do oczu

Maybelline Colorama Colorama kredka do oczu odcień 400 Marvelous Maroon 4 g

Nasi użytkownicy zostawili 32 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Ann976
    8 lutego 2022 o 23:01
    Nie do końca mój typ
    Kupiłam ją dawno temu, bo urzekł mnie pomarańczowy kolor. Kredka aplikuje się łatwo dzięki temu, że jest miękka. Pigment na oku już nie jest tak bardzo intensywny, jak w kredce, ale dalej daje radę. Z trwałością jest tak sobie - po jakimś czasie lubi się rozmazać i zniknąć. Mimo jej wad, ze względu na kolor, nie potrafię jej powiedzieć stanowczego "nie".
    Edith14
    5 sierpnia 2021 o 11:37
    Polecam
    Kiedyś codziennie malowałam kreskę na dolnej powiece przez co używałam wiele różnych kredek do oczu i ta była moją ulubioną. Jest bardzo miękka i wygodnie się nią posługuje ,jej trwałość nie jest jakaś bardzo długa, ale nie jest to kredka wodoodporna więc według mnie jak najbardziej spełnia swoje zadanie i jest jedną z moich ulubionych. Aktualnie rzadziej maluję dolną powiekę, bo mam dość małe oczy i dowiedziałam się, że kreska na dolnej powiece sprawia że optycznie wydają się jeszcze mniejsze. Nadal jednak mam dwa kolory tej właśnie kredki i jeśli chcę coś zmalować to wybieram właśnie ją Moje kolory to typowa intensywna czerń nr 100(ultra black) i coś na wzór przydymionego złota nr110(black gold)
    Zalety:
    • Miękka
    • Wygodna
    • Kolor
    _inga
    20 stycznia 2021 o 20:59
    Kredka do oczu, Colorama, Maybelline New York
    Kredkę kupiłam na promocji w drogerii Rossmann wybrałam kolor czarny 100 ULTRA BLACK kredka ma dobra pigmentację i czarny jest naprawdę czarny kredka jest miękka łatwo się nią rysuje Używam jej okazjonalnie rysuje nią głownie dolna kreskę i podkreślam kącik oka. Kredka niestety nie jest zbyt trwała. To moja pierwsza kredka do oczu Maybelline New York i na pewno nie ostatnia ale tej więcej raczej nie kupie.
    Zalety:
    • intensywny kolor
    • miękka łatwo nią się rysuje
    • nie uczula, nie podrażnia
    Wady:
    • trwałość
  • 15 lipca 2020 o 17:56
    Potrzebowałam czarnej kredki
    Od czasu do czasu lubię zrobić sobie mocniejszy makijaż i potrzebna mi była dobra czarna kredka. Opinie ma dobre, cena przyzwoita więc kupiłam. Jednak bardzo się oszukałam. Kredka mimo tego, że jest miękka, bardzo się rozmazuje i efekt wiecie same jaki pozostaje. Mimo wielkiej miłości do tej firmy kredka jest słaba... I ciężko się temperuje. Albo tylko ja zauważyłam u siebie taki problem. Ogólnie polecam kredki, które są wykrecane nie temperowane.
    Zalety:
    • Mocno czarny kolor
    • Niska cena
    Wady:
    • Kruszy się i rozmazuje
  • 30 maja 2020 o 19:26
    Nie dla mnie.
    Kupiłam już dawno temu w Ross. Często kupuje czarne kredki. Lubie na powiece robić sobie efekt rozdymionej kreski. Kredka ta niczym mnie nie zaskoczyła. Taka typowa kredka z minusem. Jest miękka, kolor ma nie najgorszy, ale lekko jakby wyblakły. Mam wrażenie, ze sama kredka jest słabej jakości. Nie jest warta na pewno takiej ceny. Zbyt mocno się rozmazuje i nie da się ładnie rozdymić. Na linii wodnej nie chce się przyklejać. Ciężko ogólnie ładnie nałożyć ja na powieki. Mocno się odbija. Ciężko sie temperuje, bo się łamie.