Odżywki do włosów

Joanna Keratyna odżywka w sprayu 150ml
Joanna Keratyna odżywka w sprayu 150ml

• 11 września 2021 o 10:37
    Obciąża włosy
    Bardzo lubię tego typu odzywki w sprayu lecz ta się u mnie nie sprawdziła, włosy po wysuszeniu stają się mocno obciazone i tłuste. Dobrze, że jest tania to nie szkoda wydanych pieniedzy
  • 9 kwietnia 2021 o 12:02
    Śmierdzi
    Uważam, że kupienie tej odżywki to strata pieniędzy. Bardzo lubię taką formę odżywek do włosów, w sprayu jest zdecydowanie wygodniej i dodatkowo zawsze używam tych produktów podczas czesania włosów, przed wyjściem i po umyciu włosów. Ale teraz uwaga, ta konkretna odżywka okropnie śmierdzi. Nie wiem co to za zapach, ale każdy, komu pokazywałam, mówił to samo. I jak używać czegoś takiego, gdy ten zapach zostaje na włosach? Mam jej użyć świeżo po umyciu na pachnące włosy, czy przed, żeby w trakcie ją zmyć? Myślałam, że tego typu kosmetyki do włosów powinny trochę lepiej pachnieć. No ale przełamałam się, używałam jej kilka dni, bo pomyślałam, że może ten smród rekompensuje wspaniałe działanie. Nie ma wspaniałego działania. Nie dość, że nic pozytywnego nie wnosi w stan włosów, to jeszcze nie ma żadnej przyjemności z używania jej.
    Helen12
    9 grudnia 2020 o 19:45
    Klapa
    Odżywka ładnie pachnie i to wszystko. Włosy są po niej śliskie i obciążone. Jej siostra z tej samej serii odżywka w tubce jest 100razy lepsza.Zauważyłam, że przetłuszcza włosy. Nie polecam.
  • 5 grudnia 2020 o 20:57
    Nic nie robi
    Odżywka jest dosyć wydajna, tania i łatwo dostępna. Skład nie jest aż tak zły i typowy dla produktów tego pokroju. Najgorszy jest ten zapach.. typowo keratynowy, okropny, duszący. Ciężko mi było go znieść. Po naniesieniu na włosy nie tworzy lepkiej warstwy, nie skleja, łatwo jest je rozczesać.. i to tyle. Bo niczego więcej nie zauważyłam.
  • 22 czerwca 2020 o 6:40
    Nie moja bajka
    Moje włosy czują się rozczarowane :) Kupiłam ją w celu odżywienie i nadania blasku moim blond włosom. Opakowanie jest poręczne, aplikator też się sprawdził ale to tyle z plusów. Zapach jest odpychający, całe szczęście nie utrzymuje się długo na włosach. Szczerze, żadnych efektów po niej nie zauważyłam. Dla mnie 1 gwiazdka.
    Zalety:
    Wady:
    • działanie
    • brak efektów