Odżywki do włosów

Garnier Fructis, Papaya Hair Food, Regenerująca odżywka do włosów zniszczonych

notino.pl
Garnier Fructis Papaya Hair Food Odżywka Do Włosów
Garnier Fructis Papaya Hair Food Odżywka Do Włosów
Garnier Fructis Papaya Hair Food Odżywka do Włosów Zniszczonych 350ml
Fructis Hair Food Odżywka do włosów Papaya 350 ml

Nasi użytkownicy zostawili 138 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 lutego 2025 o 14:39
    Garnier i ich piękne zapachy produktów do włosów
    * Jakie są moje włosy ? średnioporowate, nie przeszły drastycznych zabiegów fryzjerskich i nie były farbowane. * Jakie jest opakowanie ? jest to plastikowa butelka z zamknięciem zamykanym na "klik". Osobiście wolę te w słoiczkach ale nie jest źle. * Jak pachnie ? to jest największy plus tej odżywki. Zapach jest piękny, owocowy w stronę cytrusów ale nie kwaśny tylko słodki i jest jak na odżywkę dosyć intensywny. Mi osobiście bardzo takie walory zapachowe odpowiadają. Zapach utrzymuje się przez jakiś czas na włosach. * Jak działa i czy działa ? odżywka dobrze się rozprowadza na włosach i przynosi pożądane efekty. Włosy są odżywione, gładkie i ładnie się prezentują. odżywka nie obciąża moich włosów. * Czy kupię ponownie ? raczej będę sięgać po wersje w słoiczkach ale nie mówię "nie".
    • odżywia
    • wygładza
    • nie obciąża
    Wady:
  • 3 października 2023 o 21:31
    Super!
    Oto odzywka, która bez żadnych wahań mogę polecić!. Wegańska formuła i piękny, owocowy zapach to na pewno zalety tego kosmetyku. Wspaniale działa na włosy, nie obciąża ich i sprawia, że bardzo łatwo je rozczesać. Bardzo dużo składników tej odżywki ma pochodzenie roślinne i to się chwali. Butelka ma pojemność 350 ml i uważam, że taka pojemność za taką cenę to dobre rozwiązanie. Super, że wypróbowałam ten produkt, na pewno do niego wrócę.
  • 2 stycznia 2023 o 0:58
    Dobra odżywka
    SzczerZe powiedziawszy to moje ulubione odżywki z Garnier. Po pierwsze naprawdę skutecznie działają i powodują że włosy są miękkie i delikatne. Po życiu lśnią i łatwo się rozczesują. Do tego jest wydajna, ładnie pachnie i faktycznie po dłuższym stosowaniu poprawia się kondycja włosów. Zalety: - lśniące i gładkie włosy, - lepsza kondycja, - wydajna, -przystępna cenowo, - włosy są w lepszej kondycji i szybciej ros ą
  • 2 grudnia 2022 o 10:25
    Moje włosy są… najedzone ;)
    Gama produktów z linii „Hair Food” marki Garnier początkowo zaintrygowała mnie formą i grafiką opakowań, bo przywołują mi na myśl shake’i proteinowe, które można dostać w recepcjach siłowni. Zdecydowałam się na papaję (choć testowałam także inne warianty, ale o tym w osobnych recenzjach), gdyż jestem posiadaczką włosów zniszczonych -szczególnie na długości -regularnym farbowaniem i dość częstym stosowaniem prostownicy. Poza tym moje włosy mają tendencje do przetłuszczania się u nasady, są cienkie (ale nie rzadkie) i suche na końcach. Odżywka ma fajną, zbitą konsystencję, świetne recyklingowe opakowanie (i czuć to trzymając produkt w ręku, choć nie oznacza to absolutnie, że jest nietrwałe czy byle jakie, jest solidne), fajnie przemyślane wstawki w stylu „produkt niezdatny do jedzenia”. Zapach papai, co dla mnie jest ogromnym plusem -nie jest szczególnie intensywny czy nachalny, taki „w sam raz”, przez jakiś czas lekko dający o sobie znać na włosach. Odżywkę stosuję wraz z szamponem z tej samej serii, ale także z innymi szamponami, których używam w swojej włosowej rutynie. Nakładam ją po myciu na całą długość włosów i po kilku minutach spłukuję obficie wodą. Odżywka zdecydowanie zmiękcza włosy, są przyjemne w dotyku, wyglądają zdrowo i świeżo. Co dla mnie ważne jako osoby z cienkimi włosami -nie przyklapuje ich, nie obciąża, zachowują swoją „puszystość”, ale są zdyscyplinowane. Odżywka nie przyspiesza potrzeby mycia włosów, co wbrew pozorom przy cienkich włosach nie jest takie oczywiste i nieraz zdarzało mi się, że dany produkt szedł w zapomnienie tylko ze względu na to, że włosy po kilku godzinach nadawały się do mycia. Jest to bardzo poprawny produkt przeznaczony do codziennej rutyny, który będzie miał fajny wpływ na włosy, odżywi je w jakimś stopniu, jednocześnie nie jest to „wow” kosmetyk, który odmieni nasze życie. Od tego są maski, olejki czy bardziej zaawansowane produkty. Tu jest wszystko, czego oczekuję od odżywki do codziennej pielęgnacji i chętnie wypróbuję inne jej warianty, których jeszcze nie miałam w swoim zbiorze. Czy kupię ponownie -nie wiem, ale tylko przez wgląd na inne warianty „jedzenia dla włosów” od marki Garnier, które chciałabym sprawdzić oraz na wszechobecne w drogeriach różne odżywki, które wodzą na pokuszenie ;)
    Zalety:
    • opakowanie -wygodne i solidne, a przy tym „podatne na recykling”
    • owocowy, ale nie przesadny zapach
    • działanie odżywcze
    • nie obciąża cienkich włosów
  • 16 października 2022 o 17:11
    Poprawna, ale bez cudów
    Odżywka poprawna, ale cudów nie zdziała. Kupiłam, ponieważ po wakacjach miałam trochę przesuszone włosy od słońca, wody itp. Miałam nadzieję, na nawilżenie, czy odżywienie i po trochu coś tam zadziałała, ale nie był to efekt wow. Rozczesywanie włosów po tej odżywce idzie w porządku, włosy są świeże i nie obciążone. Jest to poprawna odżywka, raczej do włosów normalnych, niż zniszczonych. Zapach jest bardzo intensywny i o ile po pierwszym użyciu bardzo mi się podobał, to podczas dalszego stosowania zaczął mnie męczyć.
    Zalety:
    • nie obciąża włosów,
    • łatwe rozczesywanie,
    Wady:
    • nie działa cudów przy przesuszonych włosach,
    • bardzo intensywny zapach, męczący po pewnym czasie