Suche szampony

Batiste Dry Shampoo Fresh Suchy szampon do włosów

notino.pl
Batiste suchy szampon do włosów Fresh 200 ml Gwarancja terminu lub 50 zł!
Batiste Suchy Szampon Fresh 200 ml
Batiste suchy szampon do włosów Fresh 200 ml Gwarancja terminu lub 50 zł!
BATISTE Suchy Szampon Fresh 200ml

Nasi użytkownicy zostawili 43 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 stycznia 2022 o 11:56
    Kolejny dobry suchy szampon
    Suchy szampon od Batiste to już totalny klasyk, który miał chyba każdy. Mimo testowania produktów z innych marek, zawsze wracam do jakiejś wersji od Batiste. Tym razem padło na Fresh - ta opcja ma bardzo przyjemny, lekki, odświeżający zapach. Szampon dodaje objętości, unosi włosy, sprawiając, że wyglądają znacznie lepiej. Oczywiście produkt nie zostawia białych śladów na włosach, ani nie podrażnia. Zdecydowanie polecam na awaryjne sytuacje i nie tylko :-) ZALETY Odświeża włosy Dodaje objętości Unosi włosy Nie zostawia białych śladów Łatwa aplikacja Nie podrażnia WADY Brak
  • 31 grudnia 2019 o 14:26
    Fajny
    Przetestowałam chyba już z 15 różnych suchych szamponów i póki co najlepsze to te z Batiste. Ten tu jest równie lekki jak pozostałe, natychmiastowo odświeża i przez cały dzień włosy są co najmniej znośne. Dodatkowo posiada fajny, świeży zapach. Pozostawia tą siwą mgiełkę jak każdy uniwersalny szampon, ale po przeczesaniu i wmasowaniu we włosy, przynajmniej na moich, szatynkowych jest niewidoczny . Polecam
  • 12 listopada 2019 o 8:21
    Nadaje mega objętości
    Rzadko używałam suchym szamponów ale ostatnio to się zmieniło,ponieważ moje włosy zaczęły się przetłuszczać. Przed pracą nie zawsze uda mi się umyć swoje włosy i wtedy sięgam po suchy szampon. Ostatnio kupiłam Batiste Fresh i jestem zadowolona z tego produktu. Po nałożeniu proszku na włosy stają się one od razu mega gęste . Mam ich tyle ,że ledwo moge złapać w kok wszystkie włosy. Proszek dośc szybko się wchlania ale trzeba dobrze wetrzeć w skórę głowy. Efekt tłustych włosów znika od razu. Polecam
    Zalety:
    • trwałość
    • Efekt umytych włosów od razu po zastosowaniu
    • nadaje objętości
    • dostepność
    Wady:
    • zapach mógłby być bardziej wyczuwalny
    Drogeria Natura
  • 15 października 2019 o 10:34
    Super sprawa
    Zawsze muszę mieć go w swojej kosmetyczce. Super sposób na szybkie odświeżenie i nadanie delikatnej objętości włosów w ciągu dnia. Nie można tego stosować jako zamiennik zwykłego szamponu... jeden z 3 moich ulubionych zapachów.
    Zalety:
    • cena odpowiednia do jakości
    • nadaje lekką objętość
  • 25 lipca 2019 o 15:19
    Świeżo-frezjowy
    Ma szybki spray, bieli mało, wystarczy wpracować we włosy palcami. Spodziewałam się świeższego zapachu po nazwie - ten jest świeżo-frezjowy, zdecydowanie jest kwiatowy, a nie morski czy cytrusowy.
    Drogeria Super-Pharm

Zobacz także inne Suche szampony