Suche szampony

Niuqi Suchy szampon zapach soczystego mango

Nasi użytkownicy zostawili 60 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

d_t_b
    12 lutego 2025 o 21:40
    Jestem na nie.
    Kupiłam jako zamiennik Batiste. I już po pierwszym użyciu pożałowałam. Zapach - dla mnie okropny, mdły i nieprzyjemny. Aplikacja - w średniej wielkości łazience spryskując włosy robi się siwo. Podłoga pokryta jest "pyłem". Niby włosy są odświeżone, przetłuszczenie nie jest widoczne, ale... włosy w dotyku są strasznie matowe, suche i nieprzyjemne. Opakowanie - duże, ekonomiczne, ale jednocześnie niezbyt poręczne. Wydajność - średnia. Ogólnie jestem na nie. Przyzwyczajona do innej jakości, tutaj jest kiepsko. Cena niby atrakcyjna, ale cała reszta to wielki minus. Nie opłaca się kupować, używanie ani nie jest przyjemne, ani ekonomiczne. I choć używam tego typu produktów raz kiedyś to ja nie kupię ponownie.
  • 21 grudnia 2024 o 22:25
    Dobry i zdaje egzamin
    Kupuje produkty kosmetyczne w Biedronce od wielu lat jak długo robię tam zakupy a ostatnio jeszcze częściej ze względu na bardzo bliskie położenie mojego ulubionego marketu który ma w swojej ofercie naprawdę dużo dobrych jakościowo kosmetyków oraz jak w przypadku tego suchego szamponu pomocników w utrzymaniu efektu czystych i pełniejszych włosów w mgnieniu oka a jako że wcześniej nie miałam okazji go przetestować to musiałam zrobić na jego temat recenzję bo jest wart polecenia ale zasługuję na solidną czwórkę bo na temat suchych szamponów zostało powiedziane już wiele i wiadomo jaki jest jego skład i nie różni się on niczym szczególnym na tle innych produktów,zapach który ma umilać aplikację to dość intensywne mango ale szybko się ulatnia i nawet dobrze bo jest bardzo nienaturalny i wręcz nieprzyjemny ale jak już wspominałam po zaaplikowaniu na włosy znika przynajmniej go nie wyczuwam ale jeżeli chodzi o samo działanie pochłaniające sebum oraz po prostu tłustość włosów to zdaje egzamin i utrzymuje efekt przez naprawdę długi czas aż do kilku godzin więc w sytuacjach wymagających szybkiego odświeżenia fryzury to jest on bardzo przydatny, poświata która zostaje na włosach po zaaplikowaniu po rozczesaniu szybko zostaję usunięta i chodzi o nadmiar skrobii która w przypadku każdego szamponu jest obecna ale to co ma zostać wchłonięte a przy tym dające efekt uniesienia i odświeżenia zostaje we włosach i pozwala cieszyć nas i nasze włosy na długo więc nie dodam nic więcej na temat tego szamponu jedynie chcę polecić i stwierdzić że nie należy przepłacać i wypróbować ten szampon bo jest wydajny i skuteczny.
    Zalety:
    • Dobry jakościowo szampon w korzystnej cenie
    Wady:
    • Zapach nie jest przyjemny w moim odczuciu
    BlueBun
    19 grudnia 2024 o 22:40
    Od biedy może być
    Kupiony w Biedronce. Zapach ładny i opakowanie estetyczne. Odświeżać odświeża. Ale szału nie robi. Zdarza się że swedzi mnie od niego głowa po paru godzinach, bardzo bieli i ciężko to wyczesać . Jednak cena niska a samo działanie odświeżające poprawne. Wydajny.
    Zalety:
    • Zapach ładny
    • Opakowanie estetyczne
    • Odświeża ..taki dodatkowy 1-2dni
    • Tani
    • Wydajny.przy sporadycznym uzywaniu
    Wady:
    • Mocno bieli i ciężko to wyczesać
    • Zdarza się że mnie podrażnia i swedzi mnie głowa
    • Wlosy są po nim nieprzyjemnie tempe i jakby usztywnione
  • 25 sierpnia 2024 o 11:31
    Przyjemny zapach mango
    Szampon niuqi, soczyste mango, kupiłam w Biedronce.Ładna szata graficzna na opakowaniu przyciąga uwagę ,produkt w spreju, łatwo aplikować odpowiednią, potrzebną ilość. Tego szamponu używam tak naprawdę raz na jakiś czas ale co nieco mogę o nim napisać. Szampon ma orzeźwiajacy zapach mango, utrzymujący się dość długo na włosach.Posiada lekką formułę, po spryskaniu sprejem włosów są one a początku zabielone, z czasem jednak skrobia ryżowa wchłania się we włosy i biały nalot znika. Dobrze oczyszcza włosy, wystarczy chwila, by uzyskać efekt nie dawno umytych włosów.Nadaje im objętości, puszystości, lekkości. Nie pozostawia białych śladów. Nie podrażnia skóry.Produkt jest wydajny i zgodny z opisem producenta. Od czasu do czasu polecam użyć ,jeśli ma się napięty grafik.
    Zalety:
    • Nie pozostawia na włosach białych śladów
    • Długotrwały świeży owocowy zapach
    • Wydajny
    • Ładne opakowanie
  • 23 sierpnia 2024 o 21:38
    Zostawia białe ślady
    Suchy szampon Niuqi zapach mango jest zupełnie inny niż niebieski Niuqi, który bardzo lubię. W przeciwieństwie do niebieskiego Niuqi ten pomarańczowy, który recenzuję zostawia na moich włosach białe ślady, co bardzo mi przeszkadza. Mimo wmasowania suchego szamponu we włosy efekt bieli zostaje, moje włosy są po tym szamponie matowe i wyglądają słabo. Plusem tego szamponu jest zdecydowanie jego niska cena, jednak nie skuszę się na niego ponownie. Szampon ma akceptowany przeze mnie zapach.
    Zalety:
    Wady:
    • bardzo bieli włosy

Zobacz także inne Suche szampony