Suche szampony

Batiste Rose Gold, Dry Shampoo Suchy szampon kwiatowo-waniliowy

E-Glamour.pl
Batiste Rose Gold suchy szampon 350 ml

Nasi użytkownicy zostawili 40 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

azileiz
    1 września 2024 o 7:02
    Stylowy ratunek dla włosów w mgnieniu Oka !
    W zabieganym życiu codziennym, gdzie każda minuta jest na wagę złota, suchy szampon to niezbędny element mojej pielęgnacyjnej rutyny. Dlatego, gdy usłyszałam o Batiste Rose Gold, od razu chciałam sprawdzić, czy naprawdę zasługuje na swoją renomę. Już po pierwszym użyciu wiedziałam, że Batiste Rose Gold będzie moim nowym ulubieńcem. Ten suchy szampon nie tylko natychmiast odświeża włosy, ale także dodaje im objętości i lekkości, jakby właśnie wyszły spod ręki stylisty. Czasami suche szampony mogą pozostawiać białe ślady, ale nie w tym przypadku – Batiste Rose Gold doskonale wtapia się w moje włosy, niezależnie od ich koloru, pozostawiając je miękkie i naturalnie uniesione. Nie sposób nie wspomnieć o zapachu. Batiste Rose Gold otula włosy subtelną, elegancką wonią kwiatów z delikatnymi nutami owocowymi, która utrzymuje się przez cały dzień. To coś więcej niż tylko produkt do włosów – to prawdziwa przyjemność, która sprawia, że czuję się pewniej i bardziej zadbana, nawet w najbardziej intensywne dni. Kolejną zaletą tego szamponu jest jego uniwersalność. Batiste Rose Gold sprawdza się zarówno wtedy, gdy potrzebuję szybkiego odświeżenia przed ważnym spotkaniem, jak i wtedy, gdy chcę dodać włosom tekstury przed stylizacją. Dzięki niemu mogę cieszyć się pięknymi, świeżo wyglądającymi włosami, nawet gdy brakuje czasu na pełne mycie. Idealny wybór dla każdej kobiety, która pragnie szybko i skutecznie zadbać o swoje włosy, nie rezygnując przy tym z luksusowego wyglądu i zapachu.
    Zalety:
    • odświeża
    • dodaje objętości
    • przywróca naturslny wygląd fryzury
    • pozostawia włosy lśniące i miękkie w dotyku
  • 23 kwietnia 2024 o 9:40
    Rewelacyjny suchy szmapon
    Staram się zbyt często nie sięgać po suche szampony, ale czasem wiadomo, każdej z nas trafia się taka sytuacja, że nie będzie czasu umyć włosów, a trzeba wyjść i jakoś wyglądać wtedy sięgam po suchy szmpon. W przypadku tego szamponu jestem niesamowicie zadowolona z jego działania, nadaje uczucia świeżości, ratuje nasze włosy gdy tego potrzebuje, niweluje wygląd przetłuszczonych włosów. Łatwa aplikacja i szybka, nie zrobimy nim sobie krzywdy, wygodny aplikator, nie brudzący. Produkt ładnie, słodko pachnie, zachęcająco. Jedynie na minus to to ,że cena produktów ciągle wzrasta, co zniechęca mnie do sięgania po niego ponownie chyba,że jest jakaś atrakcyjna promocja, wtedy robię zapas :) Wizualnie świetny, kolorowy, przyciągający wzrok, ożywiający po prostu, genialny! Sięgam w potrzebie i się nie zawiodłam.
  • 16 stycznia 2024 o 13:04
    Mój hit!
    Batiste Rose Gold to prawdziwy skarb w mojej toalecie. Często zdarza mi się nie mieć czasu na umycie głowy, a moje włosy wyglądają wówczas na matowe i przetłuszczone. Jednak dzięki temu suchemu szamponowi, już nie muszę się o to martwić. Formuła tego szamponu jest niesamowicie skuteczna. Wystarczy spryskać go na korzenie włosów, delikatnie go rozczesać i gotowe! Nadmiar sebum jest zasysany, a fryzura nabiera świeżości i blasku. Efekt jest naprawdę imponujący - moje włosy wyglądają tak, jakbym właśnie wyszła z salonu fryzjerskiego. Batiste Rose Gold to mój ideał i tajna broń, gdy potrzebuję błyskawicznej poprawki mojej fryzury. Cieszę się, że znalazłam ten produkt i zachęcam każdą osobę, która boryka się z problemem przetłuszczających się włosów, do wypróbowania go. Jestem pewna, że nie będziecie zawiedzeni.
    Edytaj7
    22 maja 2023 o 21:34
    Sprawdza mi się
    Przygodę z suchymi szamponami zaczęłam niedawno. Fajna rzecz jeśli nie ma czasu na mycie głowy albo jak w moim przypadku ma się lenia. Szampon jest w standardowym opakowaniu z atomizerem. Muszę przyznać, że ma bardzo przyjemny, słodki zapach - takiej pudrowej pastylki. Co do działania. Działa i to jak najbardziej. Odświeża i unosi włosy u nasady. A co najważniejsze efekt utrzymuje się przez cały dzień. I włosy po nim nie są dziwne w dotyku. Do tego jest wydajny. Na pewno wrócę do niego.
  • 14 września 2022 o 10:45
    Rose Gold.
    Uwielbiam szampony Batiste, uważam, że to najlepsze suche szampony dostępne na rynku. Rose Gold kupiłam z ciekawości, po tym jak wykończyłam moją najukochańszą wersję zapachową Citrus Fresh Breezy (aah uwielbiam !). Sam szampon mnie oczywiście nie zawiódł, działa dokładanie tak samo świetnie, jak inne szampony Batiste. Jednak zapach kompletnie nie dla mnie. Strasznie mdły, słodki, nie kupię ponownie więcej tej wersji zapachowej. Po prostu zapach nie dla mnie, ale szampon oczywiście jak najbardziej polecam ! Ja wracam do Citrus Fresh Breezy :)

Zobacz także inne Suche szampony