Peelingi do ciała

Organic Shop Cinnamon & Honey, Body Peeling Peeling do ciała "Miodowy cynamon"

• 28 maja 2024 o 8:27
    Miodowy peeling
    Peeling kupiłam w Biedronce na wyprzedaży za 5 zł chciałam się przekonać czy faktycznie jest taki fajny jak koleżanka zachwalała. Miała rację jest bardzo dobry. Ładny zapach,dobrze złuszcza martwy naskórek, skóra jest gładka, nie zostawia tłustej warstwy na skórze ale jest nie wydajny tylko na 4 razy mi wystarczył ale warto. Polecam
    Zalety:
    • Ładny Zapach
    • Dobrze złuszcza
    • skóra jest gładka
    • Nie zostawia tłustej warstwy na skórze
    Wady:
    • Mało wydajny
    So_Flow
    8 stycznia 2023 o 19:58
    Jestem uzależniona od peelingów Organic Shop...
    To oficjalne: peelingi firmy Organic Shop uzależniają... Wiadomo, każdy ma inne preferencje zapachowe, ale myślę że ta firma ma tak szeroka gamę produktów, że każdy znajdzie coś dla siebie. Skład jest bardzo dobry - zawsze szukam jak najbardziej naturalnych produktów. Sam produkt spełnia moje oczekiwania - skóra jest dzięki niemu gładka, odświeżona, nawilżona i zregenerowana, a krążenie pobudzone. Najchętniej stosowałabym codziennie, ale skóra też musi odpocząć. Przynajmniej jest na co czekać.
    Zalety:
    • świetny skład - prawie sama natura
    • piękny, ciepły zapach w sam raz na zimę
    • produkt bardzo wydajny
    • odpowiednia konsystencja, nie spływa
    • dobrze się rozprowadza i ma dobrą przyczepność
    • drobinki odpowiedniej wielkości
    • nie podrażnia, nie uczula, nie wysusza
    • skóra jest gładka i miękka
    Wady:
    • brudzi wannę i ciężko potem doczyścić ten sajgon
    • słabej jakości opakowanie
  • 8 stycznia 2023 o 14:33
    OS potrafi w peelingi.
    Każdy jeden peeling tej firmy jest super i chętnie je kupuję. Teraz zdecydowałam się na wersję z miodem i cynamonem. Nie dość, że fajnie peelinguje i wygładza skórę, to do tego pięknie pachnie. Konsystencja: peeling ma ostre, mocne drobinki, zatopiony jest w parafinowej warstwie, całość jest dość sucha, ale wolę taką, niż te lejące zdzieraki. Działanie: mojej skórze w zupełności wystarczy taki peeling użyty raz w tygodniu. To cukrowy produkt, więc ma mocniejsze drobinki, które pobudzają skórę, pooprawiają ukrwienie a sam masaż jest przyjemny. Po spłukaniu ciało jest wygładzone, miękkie, z parafinową powłoką (mnie ona nie przeszkadza, lubię jaką gładkość pozostawia). Peeling może brudzić wannę, trzeba ją umyć po prysznicu, ponieważ zastygnięte resztki są trudne do usunięcia. Zapach: idealny na zimę, słodki z korzenną nutą cynamonu, bardzo przyjemny, jak zimowy napar. Opakowanie: peelingi w słoikach są najwygodniejsze w użyciu, jest to najbardziej higieniczna forma, wystarczy nabrać produkt bez dotykania całości. Grafika przyciąga uwagę, dzięki niej kupiłam ten kosmetyk.
    Zalety:
    • dobrze zdziera, wygładza, zmiękcza skórę
    • pozostawia parafinową warstwę
    • ma mocne drobinki
    • przyjemny, słodki zapach
    • peeling zamknięty w słoiku
  • 16 listopada 2022 o 21:22
    Miodowy scrub
    Scrub można dostać w wielu wersjach zapachowych. Produkt ma plastikowe opakowanie, jasno-brązowy kolor oraz "cukrową" konsystencję. Zapach jest słodki i wyraźnie miodowy. W swoim składzie zawiera: CYNAMON, którego zadaniem jest poprawić napięcie skóry, delikatnie ją rozgrzewać oraz usprawnić krążenie i zwalczać przebarwienia oraz MIÓD który słynie z właściwości odżywczych i nawilżających, powinien ujędrnić i uelastycznić skórę. Kosmetyk zawiera 99,54% składników pochodzenia naturalnego. Scrub nakładam podczas kąpieli na wilgotną skórę, po kontakcie z wodą "cukier" powoli rozpuszcza się i zmienia kolor na biały. Efekt peelingowania jest delikatny i nie podrażnia skóry. Skóra po takim zabiegu jest o wiele gładsza w dotyku I miękksza. Używam go od 2-3 razy w tygodniu.
  • 23 kwietnia 2022 o 13:45
    Miodowa pszczoła
    Piling ma bardzo fajny zapach, bardziej miodowy niz cynamonowy ale odpowiada mi to bardzo ????. Ogolne dzialanie tez jest przyjemne, piling dobrze złuszcza i nie pozostawia filmu na skórze. Jedyna wadą jest wydajność, ja zuzylam go do ciala w ciagu 4 kuracji ciała. Oprucz tego trudno sie do czegos przyczepić.