WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Peelingi do ciała

Tutti Frutti Kremowy peeling myjący do ciała `Brzoskwinia i mango`

• 16 września 2019 o 12:52
    Owocowe szlaństwo
    Po wypróbowaniu produktów z serii Tutti Frutti o pojemności 100 ml skusiłam się na większe opakowanie i znowu się nie zawiodłam.obłędny zapach, mam wrażenie że przeniosłam się do raju na rajską wyspę. Świetne opakowanie, widzimy ile produktu zużywamy, buteleczka nie zacina się, bardzo lubię takie peelingi które "czuć że myją " , oczyszczają nasz martwy naskórek.
    Zalety:
    • wszystko
    orionio
    28 marca 2019 o 18:54
    Polecam
    Bardzo lubię te peeligni, ponieważ mają one maleńkie, ale bardzo drapiące drobinki, dzięki którym czuję, że moja skóra jest oczyszczona. W tym przypadku są to drobinki jojoba oraz zmielone łupinki orzeszków macadamia. Peeling otrzymujemy w opakowaniu zawierającym 250 ml. Produkt ładnie spływa po ściankach, więc nie ma problemu ze zużyciem go do ostatniego ziarenka. Dodatkowo nie mogę powiedzieć, żeby mnie podrażnił, mimo odczuwalnego drapania. Zapach jest bardzo ładny, nie zalatuje sztucznością.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • wydajny
    • poręczne opakowanie
    • łatwo dostępny
    • tani
    • przyjemnie drapie
  • 31 stycznia 2019 o 7:14
    Obłedny zapach
    Pelling a właściwie żel o obłednym, energetyzującym zapachu. Peeling bardzo delikatny, drobnoziarnisty. Po użyciu zapach długo pozostaje na skórze. Lekko wysusza, dlatego najlepiej po kapieli zastosować masło z tej samej serii.
    • Delikatny peeling
  • 28 listopada 2018 o 0:07
    Slabiutki
    Jak dla mnie jest to bardziej żel niż peeling. Skóra po kąpieli jest ściągnięta i wymaga balsamowania. Drobinki są bardzo delikatne, jak dla mnie za delikatne. Ogólnie produkty tej firmy maja śliczne zapachy i ładne opakowania do tego są w przystepnych cenach.
    Zalety:
    • Zapach,cena
    Wady:
    • Słabo peelinguje, skóra po zabiegu jest ściągnięta, wymaga balsamowania.
  • 27 września 2018 o 11:49
    Kolorowyy, przyjemnie drapiący peeling
    Kupiłam pod wpływem chwili bo mój wzrok przykuło kolorowe opakowanie. Bardzo lubię tego typu produkty! Jest to bardzo przyjemny produkt do mycia! Peeling posiada sporo grubych, dobrze drapiących drobinek. Bardzo dobrze złuszcza naskórek dzięki czemu skóra jest przyjemnie gładka w dotyku. Do tego wszystkiego produkt przyjemnie pachnie - co więcej zapach utrzymuję się bardzo długo na skórze! Jest w niskiej cenie i jest bardzo wydajny.
    Zalety:
    • posiada sporo grubych drobinek