Tusze do rzęs

Astor Big & Beautiful, Style Muse Mascara Tusz do rzęs

Astor Big and Beautiful Style Muse Mascara 12ml Odcień 800 Black czarny

• 2 czerwca 2020 o 18:33
    Astor, Big & Beautiful, Style Muse Mascara (Tusz do rzęs)
    Lubie używać, nowych, nietestowanych jeszcze tuszów, bo tylko w taki sposób mogę znaleźć swoje hity życia. ^^ Tak kupiłam, dzięki poleceniu pewnej Pani z drogerii ten tusz. Pierwsze co mnie pierwsze zawiodło to szczotka. Wielka i na pewno nie na moje niewielkie oczy. Dobrze myślałam, ze wyczeszecie i dotarcie do najkrótszych rzęs jest nie możliwe. Sama formula bardzo klejąca, a szczoteczka nabiera za dużo produktu. Daje efekt naturalny, nawet przy nałożeniu kilku warstw. Podoba mi się, że łatwo go zbyć, bez pocierania. Na co dzień nie potrzebuje bardzo trwałego tuszu. Ale lubię mieć mocny efekt na rzęsach a nie naturalny. Produkt ten może dawać efekt pandy i się kruszyć. Zawiodłam się.
    Drogeria Jasmin
  • 8 kwietnia 2018 o 16:36
    fajny, ale...
    "Jest to chyba jeden z lepszych drogeryjnych tuszy jakie miałam. Jest to pierwsza mascara, która od samego początku nie skleja rzęs przez to, że jest za rzadka. Możliwe, że tą właściwość zawdzięczam zakupom w Rossmannie, jak się potem okazało mascarę kupiłam otwieraną już przez kogoś... Nie zmienia to faktu, że mimo wielkiej szczoteczki, bardzo dobrze się nim maluje, idealnie rozczesuje, pogrubia, podkręca i wydłuża rzęsy" - takie było moje zdanie na początku jego używania. Niestety z czasem, zaczął się strasznie osypywać w ciągu dnia i brzydko pachnieć a był używany raptem 2-3 miesiące. Nie wiem czy te tusze tak mają, czy to przez to że ktoś go otworzył w drogerii, a może przez to, że kupiłam go w tamtym roku z datą produkcji (maj 2014!) nie można mu odmówić jednak wydajności, starcza na dużo dłużej niż inne tusze, ponieważ ma większą pojemność zamiast standardowych 8 ml aż 12 ml.
    Tarant
    10 listopada 2015 o 22:31
    bardzo przyjemna
    Uwielbiam marke Astor i ich produkty ;) Moze masacara nie daje jakiegos spektakularnego efektu ale jest bardzo przyzwoita, fajnie pogrubia i podkresla rzeski :) Polecam, warta wybrobowania ^^ Używam tego produktu od: tygodnie Ilość zużytych opakowań: niecale 1
  • 26 maja 2015 o 9:27
    Polecam
    Nie jest to ideał ponieważ nie ma jakiegoś spektaktularnego efektu ale jest to całkiem przyzwoity tusz. Nie skleja rzęs, nie kruszy się, ładnie je wydłuża i trzyma się przez wiele godzin. Gruba szczoteczka jest wygodna w użytkowaniu. Moich rzęs nie pogrubia lecz wydłuża. Używam tego produktu od: 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 19 lutego 2015 o 22:35
    nie jestem zadowolona
    Nie podpasował mi ten produkt. Generalnie mam długie rzęsy, więc nie jestem wymagająca co do tuszów. Do tej pory żaden tusz mnie nie zawiódł. Prócz tego. Nie wydłuża rzęs, słabo pogrubia, w ogóle nawet z kolorem czarnym jest słabo :/ nie wiem czy to kwestia konsystencji tego tuszu, czy czego. Generalnie nie kruszy się, nie skleja rzęs, ale szału z nimi nie robi. Właściwie nic nie robi. Dziwna, wykrzywiona szczoteczka. Nie polecam. Za tą cenę można sobie dużo lepszy tusz kupić, chociażby max factor 2000 calorie. NIe polecam, nie jestem zadowolona. Używam tego produktu od: paru tygodni Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze i zarazem ostatnie