Wody perfumowane damskie

Michael Kors Sporty Citrus EDP

Michael Kors Sporty Citrus woda perfumowana 50ml

• 2 lutego 2020 o 15:12
    HIT -totalne uzależnienie
    Dzięki temu perfumowi będziesz "widoczna". W 100% seksowny zapach, tylko dla silnych, pewnych siebie kobiet. Bardzo intensywny ,długo utrzymujący się, będzie na siebie zwracać uwagę. Mój HIT od dawna, niestety bardzo trudny do dostania :(.
    Zalety:
    • sexowny
    • bardzo trwały
    • masz pewność że połowa ludzi na imprezie nie będzie nim pachnieć
    • wydajny
    Wady:
    • nie ma
    • Flakon
    W perfumerii
  • 25 maja 2018 o 9:40
    Interesujący
    Mały flakonik produktu dostałam jako niespodziankę gratis do zamówienia w Douglasie. Zapach jest interesujący. Dla mnie trochę zbyt cytrusowy ale ratuję go przełamanie nutami kwiatowymi. Zdecydowanie jest to zapach trwały i rześki. Jest idealny na dzień oraz na lato. Flakon jest tak prosty, że aż piękny. Lubię ten zapach.
    • Flakon
    W perfumerii
  • 7 lutego 2016 o 2:32
    Owoce cytrusowe w kobiecym wydaniu...
    Sporty Citrus to zapach mocno cytrusowy, aczkolwiek spowity kwiatową mgiełką. Kobiecy, zmysłowy, a przy tym wciąż świeży, odrobinę słodki. Dla kobiet pewnych siebie i swojego piękna. Ponadto niewiarygodnie trwały. Flakon prosty, aczkolwiek cieszący oko. Używam tego produktu od: 2016 roku Ilość zużytych opakowań: 1 próbka z atomizerem o pojemności 1,5 ml
  • 12 czerwca 2015 o 14:03
    Proszę: nie kupuj;)
    Tak naprawdę nie zależy mi na tym żeby napisac recenzje przydatna innym w decyzji posiadania tegoz: po prostu nie jest to w moim interesie. Już wystarczy ze wszystkie moje przyjaciolki wiedza o co chodzi i zamierzają go kupic. Postaram się Was zniechęcić do Sporty Citrus: niedawno organizowałam impreze masowa. Było około 7 tys. osób. Kors dobrze radził sobie w tłumie, nie przygasł ani na chwilę, ale na backstagu tak czarował, że raperzy będący głównymi gwazdami dopytywali co to takiego, po czym ciągle któryś koło mnie stawał, coś tam się pochylał i niuuuuuchał. Oburzające i takie nie na miejscu, prawda?;) Mam nadzieję, ze również zniechęcające;) ponadto jest w nim trochę sztuczności. Jakieś słodkie, lukrowane kwiatki też mają swój udział w tym przedsięwzięciu. Drogie. A tak szczerze: ten zapach to istna bomba, eksplozja rozkoszy, bogactwa. Nazwany sportowym cytrusem jest wykwintny, baaaardzo seksowny (zdecydowanie bardziej niż jego siostra Sexy Amber). Feromon w butelce. Intensywny, uzalezniajacy, swietnie nadaje sie na wieczor, miedzy innymi dlatego ze jest mega trwaly. I niech będzie tylko mój. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: próbki, teraz 30ml
  • 22 sierpnia 2014 o 1:23
    Cudowna świeżość i trwałość
    Zdecydowałam się na zakup tych perfum jako odskocznia od złotego jabłuszka DKNY. Zapach ten jest świeży, cytrusowy ale jednocześnie mocny i dostatecznie intensywny. Na dodatek jest wyjątkowo trwały, długo się utrzymuje zarówno na ciele jak i na ubraniach. Moim zdaniem perfumy te nadają się zarówno na co dzień jak i na wieczorne spotkania. Absolutnie zakochałam się w tym zapachu! Od pierwszego psiknięcia są dla mnie numerem jeden. Dodać mogę tylko tyle, że w Douglasie kosztują one ok 250 zł, na allegro lub innych drogeriach mogą kosztować jakieś 60-80 zł taniej ;) Zalety: + świeży zapach owoców cytrusowych w lekko odczuwalnym połączeniu białych kwiatów + intensywność zapachu + trwałość! + elegancki flakonik Wady: - brak Absolutnie polecam ten zapach dla kobiet lubiących połączenie świeżości z nutą kwiatów z nutą elegancji, prostoty. Używam tego produktu od: 6 miesiący Ilość zużytych opakowań: 1 całe 30 ml

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie