Wody perfumowane damskie

Bi-es Victoria EDP

• 29 czerwca 2021 o 13:22
    Słodziak
    Używałam ich kilka lat temu i dobrze je wspomniam. Zapach słodki i dziewczęcy, bardziej dla nastolatek , niż dla dorosłych kobiet , ale widomo kto co lubi , to tylko moja sugestia. W super cenie można mieć 100ml słodyczy. To na pewno będzie hit dla fanek słodkich , cukierkowych zapachów. Są trwałe, mają ładny flakon . Polecam na lato będą idealne :)
    Zalety:
    • Słodki , kwiatowo- owocowy zapach
    W perfumerii
  • 23 stycznia 2021 o 11:33
    Piękny :)
    Kupiłam go kilka lat temu w biedronce za dość niska cenę bo bodajże 10 zł i szczerze mówiąc nie spodziewałam się cudów po nim, ale jednak się zdziwiłam. Po pierwsze trwałością (jak na taka cene myślałam, że będzie działać tak jak mgiełka, że psikne i zapach szybko się ulotni ale nie). Zapach po spryskaniu utrzymuje się cały dzień na skórze i w moim przypadku długo również na ubraniu, co jest dla mnie niesamowitym atutem. Po drugie : mega wydajność. Otrzymujemy 100ml w dużym, kobiecym różowym flakonie. Jak dla mnie super sprawa. Tutaj również myślałam, że to będzie raczej na chwilę i trzeba będzie faktycznie dużo dać się od siebie żeby zapach jakiś był, ale wystarczy odrobina. Ku mojemu zdziwieniu jest to również perfum a nie woda toaletowa! Jak z zapachem? Otula nas bardzo słodki akord owoców. Wyczuwalna jest truskawka, karmel, bergamotka. Perfumy raczej ciężkie, jeśli ktoś nie lubi aż tak słodkich nut, mogą spowodować ból głowy i mdłości. Ja jestem bardzo na tak, ponieważ odpowiadają mi takie słodkości. Myślę, że jeszcze nie raz skusze się na "biedronkowe" serie tych perfum, bo przebiły moje ulubione far awaye z Avonu. :)
    Zalety:
    • jakość pomimo niskiej ceny
    • flakon
  • 14 kwietnia 2020 o 4:31
    Kopia Pink Sugar
    Mam w swojej kolekcji Aquolina Pink Sugar i uważam, że są to baardzo podobne zapachy. Bi-es victoria kupiłam kiedyś przy okazji, miało służyć tylko jako takie psikadełko, ale po testach okazał się być bardzo ładny i trwały. Brawo bi-es.
    Wady:
  • 22 stycznia 2020 o 16:52
    Uwielbiam tę słodycz :)
    Perfumy kupiłam w drogerii Hebe, w okresie wakacyjnym za niecałe 20 zł. Bardzo spodobał mi się ten słodki owocowo - kwiatowy zapach. Oprócz nut owocowych i kwiatowych bardzo wyczuwalna jest tutaj wanilia. Zapach rozwija się bardzo ładnie na skórze, stopniowo uwalniając poszczególne nuty. Jak na perfumy za tak niską cenę zapach utrzymuje się na skórze naprawdę długo ok 4 h. Aż jestem w szoku co do tej trwałości :D Lubię też psiknąć je na ubranie, dzięki czemu mogę się cieszyć zapachem znacznie dłużej. Zapach jest bardzo słodki, dla mnie idealny. Nie jest duszący ani mdły. Flakonik perfum bardzo ładnie się prezentuje. Atomizer działa bez zarzutu. Myślę że perfumy idealne są na każdą porę roku. Świetnie nadają się na wieczór, choć ja używam je również na dzień. Zużyłam je do końca i z pewnością kupię jeszcze raz.
    Zalety:
    • zapach ładnie się rozwija
    • słodkie i przyjemne
    • trwałość na skórze ok 4 h
    • ładny flakonik
    Wady:
    W perfumerii
  • 10 czerwca 2019 o 9:52
    zbyt wiele tej słodyczy jak dla mnie
    Perfumy dostałam od kuzynki w prezencie jednak nie jest to mój zapach. Lubię słodkości w perfumach jednak te są dla mnie zbyt mocne. Używałam ich przez jakiś czas w pracy i każdy pytał co jadłam bo myśleli że to od landrynków. Zapach jest potwornie intensywny, mocny i duszący. Całość pachnie landrynkami, cukierkami ale bardzo bardzo mocno jak dla mnie za mocno. Perfumy są ciężkie. Może bardziej spiszą się zimą i wieczorami i nie będą takie męczące. Co mogę pochwalić odnośnie zapachu to to że jest dość trwały i bardzo wyczuwalny dookoła w otoczeniu. Flakon w kształcie kanciastej kulki, wygodny w użytkowaniu i poręczny. Szklany i przezroczysty co lubię bo mogę na bieżąco śledzić zużycie. Pojemność 100 ml jest niewidoczna w tym opakowaniu. Zmieści się do torebki bez problemu. Do tego na plus można zaliczyć cenę gdyż za 100 ml cena około 20 zł to nie jest dużo. Perfumy są też łatwo dostępne do nabycia.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • ładny i zgrabny flakon
    • intensywny i trwały zapach
    • niska cena, tani
    • wydajny
    • łatwo dostępny
    • duża pojemność

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie