Wody perfumowane damskie

Lancome Poeme EDP

Lancome Poeme woda perfumowana 100ml

Nasi użytkownicy zostawili 141 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 listopada 2024 o 18:07
    Zapach idealny na wieczorne wyjście
    Poeme Lancome łączy wszystkie nuty, które lubię w perfumach czyli Ambra, Frezja, Mimoza, Lilia, Piwonia, Pomarańcza, Wanilia czy Piżmo. Ten perfum dostałam od męża dawno temu. Na początku przywiózł mi set miniaturek i zastanawiałam się nad wyborem pełnej wersji Tresor ,ale ostatecznie wybrałam Poeme . Jest to dość ciężka,orientalna kompozycja jednak nie ma sobie równych pod względem trwałości zapachu. Flakonik jest prosty bez zbędnych zdobień, ma mocne solidne szkło,a złota nasadka dodaje elegancji. Moja wersja to 50 ml Uważam, że idealnie pasuje na wieczorne eleganckie wyjście. Na co dzień zapach i zbyt mocny, przytłaczający wolę lżejsze zapachy. Ten perfum zaliczam do niepowtarzalnych, nietuzinkowych nosząc te perfumy z pewnością zwrócimy na siebie uwagę. Na pewno nie są dla młodych osób, raczej dedykowany dojrzałym,pewnym siebie kobietom
    Zalety:
    • oryginalny zapach
    • trwałość
    Wady:
    • wystarczy odrobina zbyt duża ilość może być ciężka
  • 17 października 2024 o 13:25
    Kocham miłością dozgonną!
    Kiedyś,lata,lata temu nie cierpiałam tego zapachu. Możliwe,że powąchałam w drogerii jakiś zepsuty, skisły tester :).,a może po prostu musiałam do niego dojrzeć. Perfumy uwielbiam za trwałość,która w porównaniu z innymi nowymi wypustami jest na prawdę dobra. Zapach jest soczysty, wręcz upajający. Żółte kwiaty,miód otulają przez cały dzień. Ja już nie mogę bez niego żyć.
    Zalety:
    Wady:
    • Butelka
  • 9 sierpnia 2023 o 18:26
    Orientalne
    Używałam tych perfum wiele lat temu, gdy były nowością. Z przyjemnością do nich wróciłam, bo są niezrównane. Obawiałam się podróbki, z którymi miałam już kilkakrotnie do czynienia w przypadku markowych perfum, ale wszystko w porządku. Są piękne, trochę orientalne i trwałe, jak kiedyś.
    Kpttt
    30 lipca 2023 o 10:08
    Ciekawy
    Poeme firmy Lancome kupiłam w ciemno i nie żałuję. Po składzie wiedziałam, że będzie jednym z moich ulubionych zapachów. Zazwyczaj kupowałam wody świeże ale ta woda jest inna od wszystkich. Trudno ją porównać do jakiegokolwiek zapachu. Jest to zapach raczej ciężki, trudny do określenia ale emanujący elegancją i tajemnicą. Jednym słowem jest niepowtarzalny. W zapachu dominuje najbardziej piżmo co sprawia, że zapach jest ciężki. Z każdym dniem jest dla piękniejszy. Jednak nie jest to woda dla kobiet, które nie lubią zapachu piżma wiec takie panie nie powinny jej kupować w ciemno. Podsumowując dla mnie to POEMAT zgodnie z nazwą.
  • 28 czerwca 2022 o 8:27
    Fenomen na miarę Aliena
    Poeme to zapach połowy lat 90'.Pachniały nim elegancko ubrane kobiety z dobrze wykonanym makijażem.W tym również moja ciotka,która zawsze miała idealny manicure pomimo prac domowych i sadzenia róż w ogrodzie oraz idealnie skrojoną garsonkę.Kiedy jeszcze byłam małą dziewczynką,a później nastolatką fascynowała mnie.Jej maniery przy stole podczas posiłków,prowadzenie domu oraz savoir vivre.To właśnie na jej toaletce stał między innymi flakonik Lancome Poeme.Ach cóż to był za zapach o niesamowitej projekcji,otulającyniczym kaszmirowy szal i podkreślający charyzmę.Właśnie projekcję miał jak dzisiaj Alien Muglera.Sam zapach to narkotyczne naręcze białych oraz żółtych kwiatów oparte na solidnej bazie.Niezwykle inspirujący i otwierający wyobraźnię o którym można napisać powieści.Esencja francuskich perfum w złotym flakonie.Dla mnie 10/10.
    Zalety:
    • odurzający zapach
    • trwałość
    • projekcja
    • flakon
    • oryginalny zapach,których dzisiaj na próżno szukać
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie