Wody perfumowane damskie

Michael Kors Wonderlust woda perfumowana 30 ml dla kobiet
notino.pl
Michael Kors Wonderlust woda perfumowana 30 ml dla kobiet
Michael Kors Wonderlust Woda perfumowana 50ml

Nasi użytkownicy zostawili 32 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 lutego 2025 o 13:09
    Jaśmin, jaśmin, jaśmin
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Nie czuję w tym zapachu nic innego jak tylko jaśmin. Jest to jaśmin w pełni rozkwitu. Bardzo słodki, drażniący, taki prosto z krzaka w najgorętszy dzień. Lekko duszący. I tak sobie trwa i trwa. Pod koniec jaśmin zmienia się w jaśmin z tonką w stylu good girl. Jest to najlepsza część zapachu. Nie dusi, jest słodko i przyjemnie. Dla fanek jaśminu i białych kwiatów strzał w 10. Dla mnie jest zbyt dusząco i jakoś tak trochę vintage.
  • 17 czerwca 2024 o 10:43
    Lekkość, zwiewność i migdał w kwiatach
    Muszę przyznać, że nie umiem recenzować perfum. Czytając opinie innych koleżanek mam wrażenie, że przenoszę się do jakiegoś magicznego i poetyckiego miejsca którego ja nie umiem tak pięknie wyrazić słowami. Kors jednak sprawia, że mam ochotę zanurzyć się w ładnych słowach i otulić tym migdałowym aromatem na dłużej. Perfumy które dostałam w prezencie w małej pojemności urzekają mnie swoją lekkością, świeżością i przede wszystkim kompozycją zapachową którą tak bardzo lubię. Nuty kwiatowe towarzyszą mi całe życie i zdecydowanie wolę je niż duszące opioidy czy owocowe sorbety. Zaskakujące połączenie z nutą migdału jak najbardziej nadaje się na podkreślenie wiosennych dni oraz letnich ciepłych popołudni. Zapach ładnie się rozwija i z pewnością przypasuje osobom które lubią lekkie i delikatne nuty zapachowe kojarzące się ze swieżością i romantyzmem. Bardzo podoba mi się również delikatny i prosty flakon który bardzo elegancko wygląda na półce. Wydajność określam na całkiem niezłą gdyż już jedno psiknięcie spowoduje uzyskanie dobrego zapachu. W moim przypadku zawsze spryskuję włosy oraz ubranie gdyż moje ph skóry nie trzyma dobrze żadnych zapachów. Potrafię go wyczuć na włosach po kilku ładnych godzinach. Z tego co kojarzę obecnie jest on w konkurencyjnych cenach co do innych i bardziej ekskluzywnych designerskich propozycji które jak wiemy są wygórowane cenowo dlatego uważam, że jeśli ktoś szuka niedrogiej dobrej pozycji to powinien na lato zainteresować się Korsem.
  • 22 listopada 2023 o 14:19
    Dobry zarówno na wakacyjne, upojne wieczory, jak i na jesienną słotę
    Zapach ten kupiłam już dość dawno temu i myślę, że tej jesieni flakon pokaże dno, dlatego czas na recenzję. Był to zakup w ciemno, jednak naprawdę udany. Podoba mi się flakon, z gatunku tych mało skromnych, nieco dekadenckich. Zapach jest uniwersalny, jeśli chodzi o używanie go. Według mnie dobrze sprawdza się podczas gorących, letnich wieczorów, jak też i w jesienną szarugę - wtedy przyjemnie otula. Sporo się w nim dzieje, chociaż zapach nie ewoluuje jakoś specjalnie. Mamy tu bujne kwiecie, z gatunku tych egzotycznych, trochę migdała, trochę drzewa sandałowego, a wszystko dobrze zblendowane i subtelnie doprawione odrobiną wanilii i pieprzu. Jest raczej ciężkawo, leniwie... Otulająco i zmysłowo. Zdecydowanie to pachnidło dla kobiety, nie dziewcząt ka. To chyba te kwiaty z drzewem sandałowym robią robotę. Zapach inny niż wszystkie, wart poznania. Nie planuję powrotu po zdenkowaniu, bo sto innych czeka na poznanie, ale zużyje do końca z przyjemnością.
  • 9 listopada 2022 o 22:45
    PIEKNE I ELEGANCKIE
    Wonderlust marki Michael Kors to orientalno - kwiatowe perfumy dla kobiet. Chociaż ja wyraźnych kwiatów ani kadzidła nie odczuwam, raczej coś subtelnie słodko migdałowego. To były moje najpiekniejsze eleganckie perfumy na dzień. Idealne, trwałe na oficjalne okazje, nie mdłe, wyraziste długo się utrzymujące, nie trącące starszą panią, a przywołujace na myśl wyższe sfery i bankiety. Uważam, że również wspaniałe do pracy.
  • 12 września 2021 o 12:39
    Zapach piękny, idealny na jesienne dni,cudownie otula niczym aksamitny kaszmirowy szal...
    Woda perfumowana Michael Kors Wonderlust jest wonią kobiecą, zmysłową i luksusową. Flakon jest bardzo elegancki ze lśniąca zakrętką sprawia że bardzo ładnie prezentuje się na toaletce wśród innych zapachów. Zapach otwiera się dość świeżo, jest intensywny ale nie nachalny, na początku dość mocno wyczuwalne są nuty kwiatowe i słodkie, posypane delikatnie pikantnością. W górnych nutach znajdziemy włoska bergamotkę sycylijska mandarynkę, mleko migdałowe i różowy pieprz.Środkowe nuty są bardziej kwiatowe a w nich są kwiaty jaśminu i gożdzika oraz heliotrop peruwiański, który dodaje zapachowi waniliowej słodyczy. Nuty bazy są nutami drzewnymi, pomieszanie drzewa kaszmirowego z żywicą styraks i aromatycznym drzewem sandałowym. Zapach na skórze rozwija się bardzo ładnie,pachnie lekko mlecznie,jest bardzo zmysłowy, określiłabym go bardziej zapachem bliskoskórnym. Nie jest jakichś wybitnie trwałym zapachem,wyczuwalny jest max do 4 godzin ale i tak lubię po niego sięgać.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie