Wellness & Beauty Körperlotion mit Echtem Vanille-Extrakt & Sesamöl Balsam do ciała `Wanilia i olej sezamowy`

• 19 czerwca 2019 o 10:26
    Szału nie ma
    Balsam zamknięty w estetycznej butelce z pompką dzięki, której łatwo można go wydobyć. Kosmetyk ma piękny zapach. Wyraźnie wyczuwana nuta wanilli. Konsystencja jest gęsta i nie spływa po skórze. Jednakże największym minusem brak nawilżenia jakiego się spodziewałam. Moja sucha wymaga skuteczniejszych kosmetyków do pielęgnacji. Po nałożeniu balsamu pozostaje tylko przyjemny zapach.
  • 23 lutego 2019 o 8:01
    Wow
    Moim zdaniem.. sztos. Opakowanie wygodne, pompka swobodnie działa. Konsystencja kremowa, nie spływa. Zapach.. obłędny, jak dla mnie. Nawet mój maz, który nie przepada za nietypowymi zapachami uznał, że ten jest dla niego znośny ???? Balsam się bardzo fajnie rozprowadza, wystarczy niewielka ilość na ciało, bardzo wydajny. Po wysmarowaniu nie ma efektu kleistości, szybko się wchłania. Zapach pozostaje na dłużej. Skóra gładka, nawilżona ????
    • Konsystencja
    • Wygodna pompka
    • Spełnia swoje zadanie
    Wady:
    • 0.
  • 20 listopada 2018 o 12:44
    Średni, nie nawilża wystarczająco
    Krem kupiłam 'na szybko' gdy potrzebowalam czegos aby nawilzyc moje dlonie. Niestety ale moja skora dloni jest bardzo sucha i nawilzenie nie bylo wystarczajace takze dotyczy tez to calego ciala - skora po wieczornym smarowaniu z rana byla juz sucha i to mocno. Jedynym plusem uważam, że jest niska cena , przyjemny zapach wanilii i pompka.
    Hiuren
    16 września 2018 o 14:47
    Fajny, lekki balsam ;)
    Balsam z serii wellness&beauty posiadam od kilku miesięcy. Myślę, że to odpowiedni czas, aby móc go zrecenzować ;) Balsam zamknięty jest w małej, plastikowej buteleczce. Kosmetyk wydobywa się z pompki. Ja miałam na początku problemy z pompką - zacinała się. Ogólnie wygląd produktu oceniam bardzo pozytywnie. Proste, minimalistyczne idealnie trafia w mój gust ;) Kosmetyk ma niezbyt gęstą, lejącą się konsystencję. Bardzo szybko się wchłania, ale nie daje uczucia dużego zregenerowania skóry ;) Mimo to bardzo lubię używać tego kosmetyku i mogę powiedzieć, że u mnie się sprawdza ;) Taka jest po prostu formuła tego kosmetyku - lekka, średnio nawilżająca, na co dzień. Na pewno będzie za słaby do skóry potrzebującej mocnego nawilżenia. Kosmetyk posiada delikatny, waniliowy zapach. Bardzo lubię zapach tego kosmetyku. Umila mi on codzienne nakładanie balsamu ;) Balsam jest dość wydajny - nie potrzeba wielu pompek aby nałożyć kosmetyk na ciało ;) Podoba mi się również skład kosmetyku - dużo dobrych składników, stosunkowo krótki skład i brak parafiny to jego atuty :)
    Zalety:
    • cena, dostepnosc
    • lekka formula
    • piekny, waniliowy zapach
    • dobry skład
  • 14 sierpnia 2018 o 15:52
    Uwielbiam
    Uwielbiam kosmetyki tej serii są mega. Pięknie pachną i uważam, że super się wchłania. Nie znalazłam jeszcze tak dobrego i nie drogiego kosmetyku a jeszcze ten zapach.
    Zalety:
    • Wszystko
    Wady:
    • Brak wad