Wody perfumowane damskie

Avon Incandessence Flame EDP

Avon Incandessence Flame Woda Perfumowana 50 ml

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 listopada 2021 o 13:50
    Lepszy wariant
    Zdecydowanie wolę tę wersję od oryginalnej wersji której nie znoszę. Ten perfum jest całkiem inny. W zasadzie to ma dosyć trafną nazwę i ładną odsłonę flakonu. Wyrazisty mocny zapach, który dosyć długo wytrzymuje na ubraniu. Nie trzeba za dużo się nim psikać, także wystarczy na dłużej.
  • 9 listopada 2021 o 19:09
    Kompozycja kwiatowa
    Zapach pochodzi z kompozycji kwiatowej. NUTY GŁOWY (różowy grejfrut, gruszka, platki jaśminu). NUTY SERCA (gardenia, jaśmin, heliotrop). NUTY BAZY (cedr, piżmo, migdałowy aromat benzoiny). Perfuma wygląda tak samo jak każda z serii Incandessence , okrągła, w tej wersji z czerwoną górą. Zapach jest bardzo wyrazisty, mocny i intensywny. Jego skład jest mieszkanką owoców i kwiatów, ale jednak nuty kwiatowe są górą. I są to jak dla mnie słodkie i ciepłe nuty. Już na początku wspomniałam że zapach zaskoczył mnie trwałością , jest bardzo trwały, wyczuwam go przez cały dzień nie tylko na skórze ale również na ubraniach i włosach. Trochę poczytałam i wydaje mi się że to głównie zasługa benzoiny, która jest związkiem chemicznym stosownym w środkach perfumeryjnych i jej głównym celem jest nadanie zapachowi trwałości.
    Zalety:
    • trwałość
    • piękny zapach
    U konsultantki
  • 11 lutego 2021 o 9:33
    Nieudana odsłona nowego zapachu incadessence
    Uwielbiam wersję pierwsza incadessence i myślałam że będzie chociaż troszkę podobny do niego z lekka nuta pieprzyku. Jednak poza opakowaniem nie ma z nim nic wspólnego. Pachnie mocno przez chwilę, nie utrzymuje się zbyt długo. Nie jest to na pewno zapach na lato i ciepłe dni. Zużyłam ledwo i jak najszybciej co nie było trudne bo po 3 godzinach trzeba było popsikac się na nowo. Nie dla mnie
  • 3 września 2020 o 15:16
    Kwiatowe mydełko doprawione pieprzem.
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Uwielbiam pieprz w perfumach. Działa on wręcz narkotycznie na mój zmysł powonienia :) W przypadku recenzowanego pachnidla, spora jego dawka daje po nozdrzach przy otwarciu co bardzo mnie cieszy. Jest to woń ostra, intensywną dzięki wspomnianej wcześniej przyprawie, która po pewnym czasie nieco łagodnieje przybierając nieco mydlany charakter. Dla mnie to zapach kwiatowy, mydlany, elegancki bez nadmiaru słodyczy, za którą nie przepadam w perfumach. Osobiście woń bardzo w moim guscie i już wiem, że po kilku przetestowanych próbkach zdecyduje się na pełnowymiarową, czerwoną kulkę :) Parametry oraz trwalosc określiłabym jako średnie.
    Zalety:
    • Kwiatowo-mydlana woń doprawioną sporą dawką różowego pieprzu.
    U konsultantki
  • 3 lipca 2020 o 23:02
    Moja perełka wśród zapachów
    Uwielbiam ten zapach. Pozwala on czuć mi się bardzo kobieco i ponętnie. Zapach należy do kategorii kwiatowej , ale jest bardzo intensywny i ostry za sprawą pieprzu, wanilia heliotropu dodaje słodkości , a jaśmin wprowadza równowagę i sprawia,że zapach jest na prawdę kuszący , ale nie nachalny. Polecam dla kobiet pewnych siebie. Mój ulubieniec od Avon.
    Zalety:
    • flakon
    • niesamowita trwałość
    Wady:
    • BRAK!
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie