Przyspieszacze do opalania

7Suns Cosmetics Touch of Sun, Gold & Glow Tanning Elixir Serum do opalania

• 23 lutego 2021 o 14:55
    zawsze w torebce!
    Olejek przeznaczony jest do opalania w solarium oraz na zewnątrz. Ja testowałam go... w wiosennym ogródku i na plaży. Sprawdził się świetnie i teraz 1 fiolkę mam zawsze przy sobie, na wypadek nieplanowanej okazji do złapania chociaż kilku promieni słońca. :) Mega wygodne rozwiązanie! Bardzo ciekawy kosmetyk. Konsystencję ciężko mi z czymś porównać - teoretycznie to suchy olejek, szybko się wchłania, jest lekko wodnisty. Nie zawiera żadnych drobinek, ale tuż po nałożeniu, skóra pięknie połyskuje w słońcu, jakby była lekko wilgotna. Stopniowo opala, nie da się nim zrobić krzywdy. :) Jeśli ktoś nie lubi "treściwych" balsamów i maseł - idealne rozwiązanie.
    Zalety:
    • bardzo wygodne, lekkie opakowanie
    • naturalnie przyspiesza pojawianie się opalenizny
    • szybko się wchłania
    Wady:
    • czasem brakuje mi błyszczących drobinek :<
    • kiedy skóra jest mocniej przesuszona/zniszczona, konsystencja jest dla mnie za lekka (wtedy przerzucam się na balsam)
    KAJAL K
    4 listopada 2019 o 22:30
    Złota i zdrowa opalenizna
    Używałam tego olejku jako pierwszego produktu wspomagającego opalanie na solarium. Przy regularnym opalaniu nadawał skórze złoty odcień, bardzo zdrowy efekt. Aktualnie zrezygnowałam z niego na rzecz mocniejszych balsamow. Ten olejek mogę polecić osobom zaczynającym opalanie na solarium. W przypadku mojej dość ciemnej karnacji dawał ładny efekt, ale myślę że na jaśniejszych osobach też by się sprawdził.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Efekt zlotej opalenizny
    • Nadaje się też do opalania na słońcu
    Wady:
    • Jest to bardzo delikatny produkt, osoby bardziej zaawansowane w opalaniu mogą nie odczuć działania
  • 22 października 2014 o 14:25
    polecam! idealnie się wchłania, pięknie pachnie, nie jest tłusty! nie może być lepszy :)
    Nie mam przekonania do olejków, ale skusiłam się i na to cudo do opalania, ponieważ bardzo lubię inne kosmetyki tej firmy. Pierwsze wrażenie - obłędnie pachnie. No po prostu niesamowicie, owocowo, lekko słodkawo, ale nie przytłaczająco. Świetnie się rozprowadza i co najważniejsze - nie zostawia tłustej warstwy na skórze, czego właśnie najbardziej się obawiałam. Szybko się wchłania, a zapach utrzymuje się przez kilka godzin. Co do samego przyspieszenia procesu opalania - faktycznie można zauważyć różnicę - u mnie bywa to nieraz trudne, bo dużo się opalam. Szczerze polecam szczególnie osobom, które zaczynają się opalać w solarium, albo po prostu lubią owocowe zapachy. Zalety: + piękny zapach + szybko się wchłania + nie jest tłusty na skórze i nie brudzi ubrań + przyspiesza opalanie Wady: - atomizer czasem zbytnio rozpryskuje na boki - korek w fiolce czasem trudno się wyciąga Używam tego produktu od: ok. 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3/4 buteleczki 100ml i 3 fiolki

Zobacz także inne Przyspieszacze do opalania