Eyelinery

Clinique Pretty Easy Liquid Eyelining Pen Konturówka do oczu

Clinique Pretty Easy Liquid Eyelining Pen Eyliner/Kredka do oczu Black

Nasi użytkownicy zostawili 38 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 maja 2022 o 8:42
    Nic specjanlego
    Naczytałam się bardzo dużo pozytywnych opinii o tym produkcie więc kupiłam... Cóż... produkt nie jest tani, a określiłabym go mianem "przeciętny". Mam kolor czarny, który wygląda jakby był trochę wyblakły. Może to mój egzemplarz ale od samego otwarcia eyeliner przerywa w trakcie malowania, nie jestem w stanie narysować nim kreski za jednym zamachem, bo w połowie malowania jest ona dużo bledsza lub jej nie ma :/. Produkt trzeba pochwalić za nadzwyczajną trwałość ale trudności w aplikacji powodują, że raczej do niego nie wrócę.
    Zalety:
    • trwałość
    • ładne opakowanie
    • miękka końcówka aplikatora
    Wady:
    • czerń nie jest pełna
    • przerywa w czasie malowanie, trzeba go rozpisywać
    • cena nieadekwatna do produktu
  • 29 stycznia 2022 o 16:26
    najlepszy eyeliner jaki miałam
    Eyeliner kupiłam ze względu na liczne polecenia wielu youtuberek. Chciałam sprawdzić czy te pochwały na jego temat to prawda. Kreski eyelinerem robię już kilka ładnych lat, przez co i wiele produktów przez moje ręce przeszło, ale żaden nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak ten. Zacznę od aplikatora, bardzo dokładny. Można nim zrobić bardzo cieniutką, precyzyjną kreskę, ale też taką grubą, mocno widoczną. Nie rozmazuje się. Kolor jest intensywny, nie ważne czy jest na warstwie cieni do powiek, czy solo. Trwały, może nie wodoodporny, ale nigdy mnie nie zawiódł przy największych wyjściach. Opakowanie jest okej, po ponad roku posiadania (nie wiem czy tyle powinnam mieć go w swojej kosmetyczce :D) starły się napisy, ale nie ma to wpływu na sprawowanie produktu. Nie miałam nigdy problemu z tym, aby zasechł czy coś takiego. Od początku do końca swoich dni sprawował się bez zarzutów. Na pewno do niego wrócę! ps. miałam czarną wersję tego produktu :)
    Zalety:
    • trwały
    • intensywny kolor
    • precyzyjny aplikator
  • 25 lipca 2021 o 21:25
    Jakość drogeryjna
    Nie widzę dużej różnicy między linerem z clinique a chociażby linerem z lovely który jest jakieś 5 razy tańszy. Nawet powiedziałabym, ze lovely wypada lepiej. Clinique szybko zastyga przez co namalowanie precyzyjnej kreski jest dość trudne a pędzelek również nie ułatwia; jest mało precyzyjny. W trakcie dnia się wykrusza, ściera i odbija na górnej powiece. Może bym przeżyła gdyby kosztował 15-20zł ale nie za cenę +100zł.
    Wady:
    • Mało precyzyjny pędzelek
    • Szybko zastyga
    • Końcówka szybko wysycha
    • Rozmazuje się, odbija i kruszy w ciągu dnia
  • 12 lutego 2021 o 19:49
    Najlepszy czarny pisak do kresek!
    Najlepszy czarny pisak do kresek. Miałam i próbowałam wielu, ale temu jestem wierna od lat. Mam czarny i bronzowy. Czarny jest genialny, precyzyjny, ale wcale nie jest wymagający. Na moje tłuste powieki nigdy się nie odbija. Prawdziwie czarny, piękny, cudo i polecam wszystkim. Aaaa i jeszcze długo może być otwarty i nie zasycha w opakowaniu co też jest mega plusem. Kolor bronzowy-niestety jak nie ten sam produkt. Ciężko się aplikuje, kolor nie jest twarzowy, zasycha jeżeli się go nie używa. Tego nie polecam.
  • 12 stycznia 2021 o 17:03
    bez pudła
    Właściwie nie wiem, czy powinnam pisać tę recenzję, bo to mój jedyny eyeliner tego typu (tzn. w płynie). Ale mam i używam, więc pomyślałam, że może ta recenzja też się komuś przyda. Mam w kolorze czarnym. I co to jest za czerń! Bardziej się nie da. Jedno przeciągnięcie po powiece wystarcza. Linia jest bardzo wysycona (gdyby jeszcze moja ręka miała więcej wprawy...). Pędzelek jest tak wyprofilowany i takiej długości/jakości, że kreska sama idzie do góry. Nie trzeba wiele wprawy (ja jej nie mam), jakoś to działa samo z siebie. Ja kreskę rozcieram pędzelkiem, bo nie chcę wyglądać jak w latach 60-tych, ale jeśli ktoś chce tak wyglądać to z Clinique jest to łatwe. Ponieważ u mnie wszystko roztarte, trudno mi powiedzieć ile czasu się utrzymuje bez rozcierania. Być może są podobne eyelinery, które znacznie mniej kosztują. Dostałam Clinique w prezencie. Patrząc na cenę w Polsce nigdy bym sama nie kupiła. Ale też nigdy nie chcjałam mieć makijażu jak Brigitte Bardot.
    Zalety:
    • piękna, głęboka, wysycona czerń
    • łatwość aplikacji (nawet dla kompletnej amatorki)
    • nie podrażnia