Szampony do włosów

Dove Advanced Hair Series, Youthful Vitality Shampoo Szampon do włosów dojrzałych

DOVE Szampon do Włosów Youthful Vitality 250ml

Nasi użytkownicy zostawili 113 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 września 2017 o 18:21
    Niezadowolona
    W dzisiejszych czasach od szamponu oczekuje się więcej niż mycie i duża ilości piany. W pakiecie powinna być również pielęgnacja. Niestety w przypadku szamponu Youthful Vitality nie dostałam nic ponad dokładne oczyszczenie i ładny zapach. Szampon, wbrew obietnicom producenta, nie poprawia kondycji włosów "dojrzałych", nie nawilża, nie nadaje objętości i połysku. Totalna przeciętność. W dodatku jest agresywny dla wrażliwej skóry, którą podrażnił i mocno przesuszył. Pieni się obficie, dobrze spłukuje, nie przetłuszcza (nawet w duecie z odżywką), wygodnie porcjuje dzięki poręcznej tubie, ale to za mało, by ocenić go wyżej. Nie polecam osobom o wrażliwej skórze głowy, którym zależy na wygładzeniu i nawilżeniu włosów.
    Zalety:
    • nie spełnia obietnic producenta w kwestii pielęgnacji, podrażnia
    Wady:
    • zapach, konsystencja, tuba
  • 27 czerwca 2017 o 9:55
    U mnie się nie sprawdził.
    Niestety, jedyny szampon z serii Advanced, który totalnie nie polubił się z moimi włosami. + Eleganckie i praktyczne opakowanie, które pozwala zużyć produkt do końca. + Zapach. + Konsystencja, która łatwo się pieni, dzięki czemu szampon jest bardzo wydajny. - Nie polubił się z moimi włosami bo: * wzmagał przetłuszczanie -konieczne było mycie włosów codziennie * powodował puszenie się moich włosów przez co końcówki wyglądały na strasznie zniszczone Zużyłam i bez bólu serca wyrzuciłam. Więcej go na pewno nie kupię. Nie podpasował on nawet mojej mamie z bardzo dojrzałymi włosami. Cóż... nie mój Ci on po prostu ;)
    Drogeria Super-Pharm
    Grani
    18 maja 2017 o 15:22
    Idealny do włosów rozjasnianych i po innych zabiegach fryzjerskich
    Świetny do mycia moich długich rozjaśnianych włosów, nie plątał moich włosów. Dobrze myl moje włosy,nie podrażniał. Włosy po umyciu były miękkie i sprężyste. Opakowanie wydało mi się niepraktyczne z czasem zmieniłam jednak zdanie. dzięki niemu można kosmetyk zużyć do samego końca, a w razie problemu można spokojnie przeciąć opakowanie.
  • 26 lutego 2017 o 16:33
    Idealny
    Szampon oraz odżywkę otrzymałam do testów. Już po pierwszym użyciu byłam zaskoczona tym, jak wyglądają moje włosy. Były mięciutkie i niepoplątane. Łatwo się rozczesywały. Wszystko wykonałam zgodnie z instrukcją i jestem pod wrażeniem tego, jak wyglądały moje włosy kiedy wyschły. W przeciwieństwie do innych produktów włosy były miękkie, puszyste i uniesione u nasady. Lekko błyszczące i ładnie pachniały. Myślałam, że to tylko takie wow po pierwszym użyciu, ale na drugi dzień włosy nadal były w idealnym stanie. Szampon nie tylko jest wydajny i ma ładny zapach, ale spełnia moje oczekiwania i potwierdza to, co gwarantuje nam producent. Jestem zachwycona tym produktem, ponieważ włosy nie wyglądają po kilku h na zmęczone i przetłuszczające się. Polecam i na pewno kupię ten produkt w przyszłości!
  • 24 stycznia 2017 o 17:05
    Dobry produkt
    Szampon już od pierwszego użycia bardzo mnie zaskoczył. Ładnie się pieni i pachnie (delikatny zapach, przypomina mi nieco kosmetyki z Nivea). Dobrze oczyszcza włosy. Nie dostałam od niego uczulenia, a dzieje się tak w przypadku 60-70% szamponów, których używałam. Testowałam go również z dłuższą przerwą w myciu włosów (dla mnie maksymalną, czyli jeden dzień nie mycia głowy) i włosy po dwóch dniach nie wyglądały na 100% świeże, ale prezentowały się o wiele lepiej, niż moje wcześniejsze szamponowe eksperymenty w tym kierunku