Szampony do włosów

Soap Szop Cube Shampoo Yen Szampon w kostce

• 24 lutego 2024 o 14:41
    Ah ten bez i agrest
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Jak można zauważyć po moim nicku jestem wierną fanką sagi z jedną z głównych bohaterek ulokowanych na opakowaniu tego szamponu :D Jacie, jaki ten szampon jest świetny! Po pierwsze - tak pięknie pachnie, nie wyczuwam w nim nut agrestu tylko sam bez. Ale sama czynność mycia to +10 pkt mocy :D Dodatkowe atuty to wydajność, podbicie włosów u nasady, wydłużenie świeżości. Mam wrażenie, że jest to produkt z lepszej półki. Absolutnie polecam. Za pomysł kolejne +10 pkt mocy. Za działanie kolejne +10 pkt mocy. Kocham!
    Zalety:
    • pomysł na produkt, szata graficzna, zapach, wydajność, koncepcja EKO
    Wady:
    • brak geraltowej wersji
    Ciabuka
    1 lutego 2024 o 16:29
    Złoto w złocie pachnące bzem i agrestem
    Najlepszy szampon w kostce jakiego używałam. Skóra głowy jest po nim oczyszczona i ukojona, włosy są przyjemne, łatwo je rozczesac. To jak szampon wygląda i pachnie no niebo! A do tego jego turbo wydajność.
    Zalety:
    • Wszystko!
  • 20 stycznia 2024 o 16:17
    Ulubiony szampon w kostce
    Dzięki temu szamponów powróciłam do kostek. Wcześniejsze, których używałam ( tylko ze wzorowym składem) po jakimś czasie powodowały, że skóra głowy zaczynała się łuszczyć. Tego szamponu zużyłam już 4 opakowania ( jedno po drugim) i wszystko jest w porządku. Szampon jest bardzo wydajny, dość mocno się pieni. Początkowo nie rozumiałam po co ta "złota brokatowa otoczka", w którą otulona jest kula, a która znika po pierwszym myciu ale przestałam dociekać i nie wnikam. Może dla efektu wow po wyjęciu z pudełka. Szampon przechowuję w metalowej puszczę z 4 szpaków, wystarcza na naprawdę bardzo długo (myję włosy co drugi dzień). Włosy są miękkie i lśniące, skóra głowy nie przetłuszcza się ani nie wysusza. Poleciłam go wszystkim koleżankom, jako szampon idealny.
  • 13 czerwca 2022 o 10:05
    Jeden z lepszych
    Na chwilę obecną używam szamponu z @soapszop z serii Yen (swoją drogą, jak nie znacie tej serii to serdecznie polecam się z nią zapoznać ❤️????) ????Polecany do każdego typu włosów, szczególnie suchych i łamliwych, świetnie oczyszcza włosy, ma neutralne PH. A biała glinka zawarta w składzie działa odkażająco i lekko peelingująco. Oleje nawilżają włosy. (Na stronie producenta znajdziecie świetny opis tego kosmetyku. Warto go przeczytać jeśli chociaż odrobinę Was zaciekawiłam tym kosmetykiem) ????Jest to szampon, którym myłam włosy samodzielnie. Spisuje się świetnie. Używałam go również na pierwsze mycie, jak i na drugie i tutaj również super się spisuje. Pięknie myje włosy, nie plącze ich. Do tego jego kształt też mi się podoba - półkula. Super się to spisuje. Wcześniej nie używałam kostek o takim kształcie.
    • kształt
    • pięknie domywa, ale nie przesusza
  • 20 lutego 2022 o 19:03
    Trochę mi odczarowała szampony w kostce
    Próbowałam kiedyś szamponu w kostce i był beznadziejny więc podchodziłam do tego nieufnie, ale się skusiłam. Szampon jest w kształcie półkuli pokrytej tylko z wierzchu złotymi drobinkami. Pierwsze rozczarowanie tego agrestu w zapachu w ogóle nie czuć jedynie bez. Jako, że mam długie , ale cienkie, średnioporowate w stronę niskoporowatych włosy cieszyło mnie odbicie włosów u nasady po użyciu tego szamponu dzięki zwartości glinki. Bardzo fajny jest pomysł na ten produkt i to, że to nie jest jakiś jak to często bywa słaby kosmetyk jedynie opakowany w popularny motyw tylko naprawdę ma fajny skład. Szampon pieni się dość dobrze i czułam, że oczyszcza a a detergenty ma łagodne. Jest też wydajny. Myślę, że to ciekawy pomysł na prezent dla fanów Wiedźmina i że obdarowana osoba dostanie dobry produkt. Ja osobiście nie sięgnę ponownie po zużyciu do końca, bo nadal uważam formułę w kostce za mało wygodną, dużo precyzyjniej jestem w stanie dozować i rozpieniać w pojemniku szampon o płynnej konsystencji , do tego brakuję mi tego zapachu agrestu.
    Zalety:
    • łagodne detergenty
    • ładny skład
    • sam pomysł na produkt
    • glinka powoduje odbicie włosów u nasady
    Wady:
    • zapach jest bzowy, nie czuć w ogóle agrestu
    • ja nadal uważam formuła w kostce jest dużo mniej wygodna w użyciu