Pędzle do oczu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
    missimo
    29 maja 2019 o 18:45
    Świetne pędzle za niskie pieniądze
    W sumie to był mój pierwszy zestaw pędzli. Wcześniej używałam 2 pędzli do wszystkiego. Długo się zbierałam, bo wątpiłam, że można dostać dobry produkt za tak niską cenę. No i myliłam się. Pędzle są naprawdę świetne. Nie jest to zestaw idealny, ale na pewno warty swoich pieniędzy. Dostajemy 11 pędzli zarówno do makijażu oczu, twarzy i ust. Jedyne czego mi brak to skośnego pędzla do brwi czy eyelinera. Pędzel największy wyrzuciłam, bo nie wiem po co w ogóle on jest, tylko zagraca. Wszystkie pędzle sa naprawdę starannie wykonane i bez niedoróbek. Włosie syntetyczne, miękkie, chociaż bez przesady. Nie przeszkadza to jednak w starannym nakładaniu kosmetyków. Pędzle świetnie blendują, równomiernie nakładają produkty itd. itp. Nie robią plam, ani żadnej krzywdy. Po ponad roku używania i regularnego mycia nie zauważyłam żeby w żaden sposób odkształciły się, czy zniszczyły. Ogólnie jestem niesamowicie zadowolona, szczególnie, że dorwałam go na promocji za 75zł, a jeszcze pędzle znajdują się w poręcznym opakowaniu idealnym na podróże. Mimo że dobór pędzli nie jest idealny, to jednak w 90% spełnia moje oczekiwania. Świetny zestaw na pierwszy raz, świetna proporcja ceny do jakości.
    Zalety:
    • niska cena
    • wysoka jakość włosia
    • staranne wykonanie
    • poręczne etui
    • dobry wybór rodzajów pędzli
    • świetnie rozprowadzają produkty
    Wady:
    • włosie mogłoby być jeszcze miękksze
    • brak pędzla do brwi/eyelinera; ten największy pędzel niepotrzebny
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 21 grudnia 2015 o 15:06
    Wspaniałe
    Plusy: -Cena – za zestaw płacimy ok.100zł w internecie -Etui – śliczne, trwałe, można otworzyć i stworzyć dwa eleganckie kubełki na pędzelki -Pędzle są solidne wykonane, rączki trzymają trzonów, nie rozklejają się po myciu -Mycie – szybko schną, nie gubią włosia i nie odkształcają się po wyschnięciu Minusy: -Brak pędzelka do modelowania brwi i eyelinera Używam tego produktu od: Roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 13 listopada 2014 o 16:05
    Pozytywne zaskoczenie
    Nie wiedziałam, czego się spodziewać, bo zestaw zakupiłam pod wpływem chwili. Ale okazało się, że byl to udany zakup. Plusy: + solidne wykonanie + przystępna cena + miekkie i delikatne + nie gubią włosia + dobrze znoszą pranie + nie tapirzą się po praniu + skuwka twardo trzyma się trzonka + efektowna i przydatna tuba jako etui na pędzle + ładnie się prezentują Minusy: - brak precyzyjnego pędzelka do eyelinera - brak precyzyjnego siętego pędzla do brwi Jak dla mnie tych minusów mogłoby nie być, ponieważ posiadam inne pędzle do brwi i eyelinera, także śmiało poletam taki zestaw, tym bardziej, że pędzle są naprawdę milutkie i mięciutke, a makijaż pędzlami wykonuje się rewelacyjnie. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie

Zobacz także inne Pędzle do oczu