Bronzery i pudry brązujące

Revolution Beauty (Makeup Revolution) All About Bronze, Bronze Palette Paleta pudrów brązujących

MAKEUP REVOLUTION Bronze Palette PALETA BRONZERÓW All about Bronze

• 4 kwietnia 2019 o 12:53
    Super!
    Najlepszy bronzer jakiego używałam ;) Trwały utrzymuję się przez całą nocą imprezę i do tego idealne kolory.. Można wymieszać , żeby powstały idealne do każdego rodzaju cery. Od nie dawna jest moją jedyną paletą bronzerów. Polecam !
    Zalety:
    • trwałość
    • pigmentacja
  • 19 stycznia 2019 o 9:57
    Najgorszy bronzer jaki miałam
    Bronzery w palecie są w tragidcznych tonach, są prawie że pomaranczowe. Bronzery w paletce wyglądają bardzo ładnie, niestety na skorze wygladaja na pomaranczowe. Nie blenduja sie, zostawiaja plamy, wyglada to tragicznie, nawet dobre pedzle i rozne techniki nie pomagają. W opakowaniu znajduja się 3 bronzery, które są równie złej jakości jak bronzery. Aby można zauwazyć efekt rozświetlenia należy uzyc baaaardzo duzo produktu. Nie porozumienie, na skorze wygladaja tragiczne, są słabo sprasowane. Niestety z plalety uzywam tylko 1 rozświetlacza pod łuk brwiowy w makijażach wieczorowych. Bardzo zawiodłam się bo lubię markę Make up Revolution.
    Zalety:
    Wady:
    • Tanie plastikowe opakowanie, które po miesiącu jest porysowane
    • Bronzery w pomarańczowych odcieniach
    • Bronzery nie blendują się na skórze
  • 22 listopada 2018 o 11:23
    Uwielbiam
    W czarnym opakowaniu z lusterkiem, zamknięto osiem różnych kolorów. Są tutaj maty, satyny i typowe rozświetlające formuły. Wszystkie odcienie są mocno napigmentowane, więc wystarczy odrobina by uzyskać zadowalający nas efekt. Bronzery bardzo łatwo się nakładają i rozcierają, nie tworząc plam. Dzięki czemu współpraca z nimi jest przyjemna i bezproblemowa. Zaczynając od górnego rzędu, dwa pierwsze są to neutralne i jasne kolory, które posiadają w sobie malutkie drobinki, dające efekt subtelnego rozświetlenia. Kolejny to już mocniejsza satyna o złocistym odcieniu. Idealna jako rozświetlacz dla osób z ciut ciemniejszą karnacją. Ostatnią rzędzie mamy również satynę, ciut ciemniejszą, ale bardzo ładnie prezentującą się na policzkach. Przechodząc do dolnego rzędu możemy zauważyć, że są to już maty, które są najmocniej napigmentowane w całej tej paletce. Na samym końcu mamy typowy rozświetlacz o cielistym odcieniu, idealny do podkreślenia szczytów kości policzkowych. Ogromnym plusem jest również fakt, że kolory możemy łączyć ze sobą. Dzięki czemu możemy bawić się kolorami i stworzyć odcień odpowiedni dla nas. Zaaplikowane na skórę, utrzymują się na niej cały dzień. Jest to paletka, którą pokochałam. Dzięki niej mam wszystkie odpowiadające mi kolory w jednym opakowaniu. Jedynym minusem jest opakowanie, które mi popekało podczas otwierania i zamykania, wiec teraz rozdzielone jest na dwie części
    Zalety:
    • Kolory,
    • Łatwość rozprowadzania
    Wady:
  • 3 listopada 2018 o 13:28
    Słoneczne kolory
    Fajne zolciutkie bronzery:) bardzo ładnie napigmentowane. Mi osobiście te odcienie bardzo odpowiadają i jestem zadowolona ale to jest kwestia indywidualna. Ładnie transferuja na skórę i się na niej trzyma parę godzin. Zazwyczaj nie muszę się poprawiac
    Zalety:
    • Paleta
    • Kolory
  • 17 czerwca 2018 o 11:48
    Dla mnie spoko
    Jestem bladziochem ale 2 brazery przypadly mi do gustu, rozswietlacz za ciemny a inne pudry zbyt pomaranczowe, czy kupilabyn drugi raz? Dla brazera z drobinkami tak!