Bronzery i pudry brązujące

Lovely Golden Glow, Puder do konturowania twarzy (nowa wersja)

Lovely Golden Glow Puder Matujący do Twarzy 3 LOV-2829
Lovely Golden Glow Puder do Konturowania Twarzy Light Beige 02

Nasi użytkownicy zostawili 111 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Medea05
    5 marca 2024 o 23:19
    Może to moja wina ale mnie do siebie nie przelonal
    Jestem ta z kobiet, która średnio umie w kobturowanie. Dla nauki kupilam więc jeden z tańszych bronzerów jaki znalazłam w Rossmanie. Opakowanie- nic nadzwyczajnego. Tak prosta i zwykła szata graficzna, że z powodzeniem mógłby być to produkt z młodości mojej mamy . Ale opakowanie zgadza się z ceną - cena jest niska, jakieś kilkanaście złotych. Co jest słabe - to pigment. Naprawdę trzeba się namachać żeby wydobyć wyraźny kolor. I z jednej strony - ten produkt dla początkujących może się sprawdzić, bo jest słabo napigmentowany i ciężko nim zrobić sobie krzywdę po jednej smużce. Z drugiej strony mnie tak denerwowało ciągłe machanie pędzlem, że potem z tej złości niedokładnie nakładam produkt i tak kończyłam z kuku na twarzy. Mam wrażenie że trochę lepsza pigmentacja nie zabrałaby mi cierpliwości i może efekt końcowy byłby lepszy. Nie polubiliśmy się niestety:(
  • 10 lutego 2024 o 16:45
    Średniaczek
    Bronzer od Lovely zakupiłam na początku mojej przygody z bronzerami. Jest bardzo delikatny, trzeba nakładać go kilkukrotnie żeby uzyskać oczekiwany efekt, nawet na mojej bardzo jasnej karnacji. Odcień jest neutralny. Produkt lubi się osypywać przy nabieraniu na pędzel. Na twarzy jest widoczny te 6 godzin, więc na co dzień do pracy może być. Jest tani, na pewno nie dałam za niego więcej niż 20 zł. Dla początkujących jest ok. Ja szukam dalej.
    Zalety:
    • Odcień
    Wady:
    • Osypuje się
    • Słaba wydajność
  • 27 stycznia 2024 o 22:00
    Średni
    Bronzer jest delikatny,jak dla mnie zbyt długo trzeba go aplikować i blemdowac aby efekt był satysfakcjonujący i ładny. Za to ogromny minus. Trwałość produktu bardzo dobra, do pracy, wytrwa 6-8h. Zbyt wydajny to nie jest bo żeby widzieć jakikolwiek efekt trzeba parę razy go dołożyć. Więc kolejny minus. Wizualnie okej, raczej klasycznie, słodkie różowe dno i przezroczysta plastikowa pokrywką. Cena jest ok ale raczej nie kupię ponownie.
    DagiStr
    25 stycznia 2024 o 16:52
    Mieszane uczucia
    Wcześniej używałam innego bronzera Lovely, który niestety zniknął z półek sklepowych, tym bardziej ucieszył mnie ten jako jego zamiennik, szukałam przede wszystkim matu, koniecznie w zimnym odcieniu - Cool Brown sprawdził się idealnie i za kolor ode mnie zdecydowanie 5/5. I... no właśnie na kolorze jego zalety się niestety kończą . Bronzer jest bardzo słabo napigmentowany i naprawdę trzeba namachać się pędzlem żeby uzyskać pożądany efekt, podejrzewam że gdybym nabierała taką samą ilość poprzedniego miałabym na twarzy czarne plamy... Co za tym idzie wydajność jest bardzo niska, na zdjęciu widać ilość zużytą po zaledwie dwóch - trzech tygodniach Może sprawdzi się u osoby która dopiero zaczyna przygodę z konturowaniem, ja po wykończeniu opakowania poszukam innego.
    Zalety:
    • Idealny kolor
    Wady:
    • Bardzo słaba pigmentacja
  • 20 stycznia 2024 o 12:55
    Naturalny efekt
    Kupiłam ten bronzer na promocji w bardzo atrakcyjnej cenie. Testowałam już inne produkty marki Lovely i były całkiem fajne. Jest to produkt w kompaktowy, wygodnym opakowaniu. Ma ładny kolor i zdecydowanie nada się dla osób początkujących ponieważ nie da się nim zrobić krzywdy. Jest dość słabo napigmentowany i trzeba kilka warstw żeby uzyskać oczekiwany efekt. Niemniej jednak kolor jest bardzo ładny, podoba mi się jego wykończenie i wtopienie w makijaż. Mogę z czystym sumieniem polecić chociaż następnym razem skuszę się na bronzer który daje szybszy efekt.