WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy i maski do rąk

Isana Handcreme Intensiv Intensywny krem do rąk z mocznikiem 5%

• 16 września 2022 o 14:17
    Bardzo fajny
    Ten krem zaskoczył mnie pozytywnie, choć na początku nie oczekiwałam cudów. Moje dłonie Jesienią i Zimą są wysuszone, dlatego potrzebowałam produktu, który przyniesie im ulgę. Ten krem jest naprawdę dobry. Świetnie nawilża i przynosi ulgę. Szybko się wchłania, pozostawia ochronną warstwę na skórze dłoni ale nie jest lepki. Jest wydajny a opakowanie praktyczne. Zawsze mam go ze sobą w swojej torebce :)
    Zalety:
    • szybko się wchłania
    • nawilża
    • przynosi ulgę
    • dłonie nie są lepkie
    • fajne opakowanie
    Wady:
    • jak dla mnie brak
  • 28 lipca 2022 o 12:04
    bardzo dobry dla przesuszonych rąk
    Ostatnio przesuszyłam sobie jedną z dłoni rozpuszczalnikiem przy próbie usunięcia farby ze skóry. Niestety, jak siespodziewałam, skóra nie przyjęła tego zbyt dobrze i bardzo się przesuszyła, łącznie ze skórkami przy paznokciach. Szukałam kremu który da trochę ulgi ale nie będzie bardzo ciężki i Isana jest super. Wchłania się, nie lepi, zostawia lekką ochronną warstwę ale też nie robi spoconych dłoni. Jest wydajny i jednocześnie tani. Ogólnie polecam wypróbować
    Zalety:
    • tani
    • wydajny
    • dość lekki, nawilża ale się nie lepi
  • 22 maja 2022 o 22:39
    Jest ok
    Krem do rąk jest bardzo przyjemny do stosowania, super nawilża, ma bardzo praktyczne opakowanie, cena jest ok. Szybko się wchłania. Dłonie są miękkie, wart swej ceny, konsystencja jest bardzo gesta i przyjemna
    Alexxa_
    31 marca 2022 o 16:48
    Nie dla mnie
    Nie mam mocno przesuszonych dłoni, jednak solidne nawilżenie od czasu do czasu zwłaszcza w okresie zimowym jest im potrzebne. Ten krem budzi we mnie mieszane uczucia. Używałam go głównie na noc. Smarowałam dłonie grubszą warstwą, pozostawiałam na noc i rano zmywałam. Niestety, w momencie kiedy znajduje się na dłoniach jest całkiem okej, ale gdy zmyje go nawet delikatnym mydłem ręce są nadal lekko przesuszone tak jakbym nic nie nakładała na nie. Konsystencja trochę zbyt tłusta ale jako krem na noc mi to nie przeszkadzało. Nie wrócę do niego.
  • 9 maja 2021 o 13:18
    Treściwa konsystencja
    Kupiłam ten krem zachęcona opakowaniem. Rzucił mi się w oczy ten czerwony krzyżyk i pomyślałam , że ten krem to pogotowie dla suchych i rąk. Do tego ta atrakcyjna cena. Po pierwszej aplikacji byłam na prawdę pozytywnie zaskoczona. Kremik ma super konsystencję, treściwą , ale dobrze się wchłania. Zostawia delikatny film na dłoniach, ale mi to nie przeszkadza. Pozostawia dłonie nawilżone i tak aksamitnie gładkie. Ma bardzo delikatny zapach. Regularnie stosowany znacznie wygładził i poprawił stan mojej skóry rąk. Na noc nakładam na dłonie grubą warstwę tego kremu, dzięki czemu rano skóra jest zregenerowana i odżywiona. Na prawdę dobry, a tani krem. Warto wypróbować.