Kremy uniwersalne

Krem Green Pharmacy anti aging odżywczy żurawina na dzień 150ml

now_44
    4 maja 2021 o 13:37
    Bardzo dobry
    ZAKUP Ten krem to duże opakowanie za niewielkie pieniądze. Przyznam, że kupiłem ze względu na niską cenę i dobre opinie. Tutaj Wizażanki pisały same pochwały więc od dwóch tygodni stosuje i jestem zadowolony. OPAKOWANIE Krem to słoik plastikowy wypełniony po brzegi. Zapach niewyczuwalny. Krem ma typową konsystencję dla większości kremów. Wchłania się całkiem szybko. Na dzień i na noc jest w porządku. DZIAŁANIE Producent zaleca ten krem dla osób ze skórą dojrzałą. Jednak myślę, że sprawdzi się u wszystkich. Po pierwsze nie jest zbyt tłusty, skóra po nim się nie świeci, nie czujemy jakbyśmy mieli maskę na twarzy. Mimo to czuję, że nawilża. Po drugie twarz przy dłuższym stosowaniu jest gładka i odżywiona. Skład nie jest jakiś super naturalny. W moim przypadku trochę przymknąłem na to oko. Polecam.
  • 18 marca 2021 o 15:48
    Duża pojemność, niska cena i świetne działanie, czego chcieć więcej?
    Krem kupiłam dla mojego taty, który pochłania je w ogromnych ilościach. Stwierdziłam- duża pojemność, tani, dobre opinie, czemu nie spróbować. I tak się składa, że teraz ja podbieram jemu.. :) Krem kosztuje ok 12zl za 150ml. Jak na krem do twarzy jest to spora pojemność. Zamknięty jest w plastikowym, ciemnym słoiczku z zakrętką. Dostępny jest w wielu rodzajach, jednak ten kupiłam ze względu na dobre opinie. Zapach ma delikatnie kwiatowy, biały kolor o treściwej, tłustej konsystencji. Świetnie rozporządza się na twarzy, chwilę mu zajmuje, żeby się wchłonąć. Dla mojej suchej skóry jest świetny, czasem nawet dodaje do niego kroplę ulubionego oleju. Stosuje go regularnie od miesiąca i już wiem, że to nie będzie mój ostatni słoiczek. Za taką cenę jak najbardziej warto spróbować.
  • 14 grudnia 2019 o 15:46
    Hit za niewielkie pieniądze !!!!
    Jestem zaskoczona, że tak tani krem okazał się tak rewelacyjny dla mojej skóry. Krem bardzo dobrze odżywia skórę i te efekty widać w zasadzie już po pierwszej aplikacji. Skóra jest nawilżona, gładka, jędrna, delikatna w dotyku. Po pewnym czasie wygląda zdecydowanie zdrowiej - zregenerowana, taka "pulchna". Krem ma treściwą konsystencję, ale o dziwo wchłania się nie zostawiając żadnej lepkiej warstwy . Na początku stosowania zdarzało mi się stosować go jak maskę nakładając grubszą warstwę na noc - i rano nie miałam mazi na twarzy, a delikatną, odżywioną skórę. Po pewnym czasie przy aplikacji większej ilości coś tam już zostawało, ale świadczy to o tym, jak spragniona nawilżenia, odżywienia i regeneracji była moja skóra. Wydajność - krem ma aż 150 ml, więc jest ona duża, z powodzeniem od czasu do czasu można stosować go jak maskę lub nakładać na dłonie, łokcie bez obawy, że krem zaraz zniknie.
    Drogeria Jasmin
    Usi96
    9 września 2019 o 0:13
    Rewelacja
    Moja skóra nie potrzebuje wprawdzie działania przeciwzmarszczkowego, ale kupiłam, bo po mocnych preparatach na trądzik cera wymagała porządnego nawilżenia. W dodatku lubię kosmetyki oparte na naturalnych składnikach. Krem już po pierwszym zastosowaniu na noc, idealnie wygładzil cerę, była miękka i lekko napięta. Podskórne grudki spłyciły się, zaczerwienienia lekko się rozjaśniły, a ostrzejsze zmiany trądzikowe uległy wyciszeniu. Cera wyglądała zdrowiej Działanie tego kremu mega pozytywnie mnie zaskoczyło! Bardzo chętnie do niego wracam, gdy tylko skóra potrzebuje odżywienia. Uważam, że zapach jest piękny, choć dość intensywny. Baaaardzo wydajny. Wad brak :)
  • 10 czerwca 2019 o 22:15
    Treściwy krem do twarzy
    Wydajny krem do twarzy. W moim przypadku się sprawdził. Skóra była gładka i nawilżona. Nie wiem czy rozjaśnia przebarwienia, jak zapewnia producent, bo ich akurat w okresie stosowania kremu nie miałam. Zapach przyjemny, choć mam wyczulony węch i dla mnie w pewnym momencie za intensywny.
    Zalety:
    • Wydajność i to, że moja skóra była po jego zastosowaniu gładka.