Kremy uniwersalne

Bergamo Specialist Intensive Snake, SYN-AKE Wrinkle Care Cream Krem przeciwzmarszczkowy z peptydami jadu węża

Bergamo Intensive Snake

Barbik
    16 stycznia 2025 o 18:39
    Gdyby to tylko nie był taki tłuścioch
    Krem jest w estetycznym opakowaniu. Ma miły zapach. Super nawilża i lekko wygładza skórę. Nie mogę powiedzieć, dobrze się go używało ( właśnie kończę słoiczek). Czy wrócę - nie wiem. Chciałam, żeby to był krem na dzień. Ostatecznie, przez konsystencję- używałam jako kremu na noc. Ale z drugej strony, było mi trochę źle kłaść się spać i brudzić poduszkę.
    Zalety:
    • Dobre nawilżenie i lekkie wygładzenie
    • Nie zapycha
    Wady:
    • Tłustawy, skóra się świeci
  • 28 kwietnia 2024 o 9:43
    Dobry krem
    Używałam go w wieczornej pielęgnacji przez miesiąc, może trochę dłużej. Dobrze się wchłania chociaż jest trochę dla mnie za tłusty. Zapach jest świeży, a sama formuła dobrze łączy się z różnymi serami pod spodem. Raczej nie kupię ponownie ze względu na za tłustą formułę dla mnie, ale i tak z przyjemnością go używałam przez miesiąc.
    Zalety:
    • Wydajność, konsystencja
    Wady:
    • Za tłusta formuła
    Gogo145
    12 lutego 2023 o 17:19
    Cudeńko w przecudnym słoiczku
    Bergamo to koreańska marka kosmetyków wysokiej jakości , dostępna w Drogerii Hebe , którą zainteresowałam się dzięki licznym , pozytywnym opiniom na Wizaż pl. Opakowanie produktu urzeka już na początku niezwykle eleganckim, niepowtarzalnym, czerwono- pomarańczowym , szklanym słoiczkiem z ciekawą złotą nakrętka .( na pewno po wykorzystaniu nie wyrzucę tego opakowania ) . W środku niezwykle lekki, delikatny, praktycznie bezzapachowy , bladoróżowy krem. Produkt z przyjemnością nanosi się na skórę dzięki niezwykle lekkiej konsystencji . Zaaplikowany szybko wchłania się i pozostawia bardzo gładką, pozbawioną lepkości powierzchnię. Stosowany przeze mnie na noc krem bardzo korzystnie wpływa na moją dojrzałą , mieszaną skórę, która z dnia na dzień promienieje , zyskuje na jędrności i elastyczności i nawilżeniu Ten krem to cudeńko zamknięte w przecudnym słoiczku . Na pewno sięgnę po kolejne produkty tej marki . .
    Zalety:
    • nawilża , wygładza i uelastycznia skórę
    • piękne opakowanie
    • delikatna konsystencja
    • szybkie wchłanianie
    Goya5
    9 lutego 2023 o 7:38
    bardzo dobry dla skóry dojrzałej..:) polecam!
    Już od jakiegoś czasu zaglądałam do drogerii Hebe, aby móc kupić ten krem w cenie promocyjnej. Wewnątrz papierowego opakowania można znaleźć śliczny słoiczek, z ładną złotą nakrętką. Krem zamknięty w słoiczku ma kolor lekko różowy, o dosyć lekkiej konsystencji, ale perfumowany. Być może zapach szybko się ulatnia po nałożeniu na skórę, niemniej jednak jest odczuwalny. Ładnie się rozprowadza po skórze, z powodu lekkiej konsystencji jest wydajny. Posiadam skórę mieszaną, dojrzałą 45+ i po pierwszym jego użyciu mogę stwierdzić, że pozostawia lekko tłustawy filtr. Zatem już wiem, że mogę go używać głównie na noc. Gdy to zauważyłam w pierwszym odruchu chciałam go przekazać mojej mamie, która ma suchą skórę, ale dałam mu jeszcze jedną szansę. I kolejną...:) W następnych dniach po zaaplikowaniu kremu moja skóra ma ładny koloryt, jest odświeżona, nawilżona, przyjemnie się ją dotyka-taka gładziutka...:) Już wiem, że będą sięgać po następne kremy z tej serii, aby wszystkie wypróbować-lubię testować nowości dla mnie. A dodatkowy słoiczek, który kupiłam, przekażę mojej mamie, aby również miała przyjemność z jego użytkowania. I nie zraża mnie to, że gdy kończy się krem, to trudno jego wydobywać z zakamarków słoiczka, z powodu jego kształtu... Cieszy mnie jego posiadanie, lubię na niego patrzeć, właśnie z powodu oryginalnego opakowania, który trafia w moje poczucie estetyki. Tak, drogie Panie...:) ten krem to przyjemność...oczywiście polecam!
    Zalety:
    • śliczne opakowanie
    • cena bardzo przystępna, szczególnie w promocji,
    • lekka konsystencja o zabarwieniu różowym
    • dobrze się wchłania
    • skuteczność w zakresie nawilżenia i odżywienia
    • wygładzenie skóry
  • 6 lutego 2023 o 21:16
    Z jadem węża
    Krem z peptydem SYN-AKE modelowanym na składnikach jadu żmiji, który łagodzi napięcie mięśni twarzy i odmładza skórę. Wygładza głębokie i mimiczne zmarszczki ale i zapobiega powstawaniu nowych. Nie wolno go stosować na podrażnioną skórę, zaczerwienienią i opaloną. Uważać aby nie dostał się do oczu. Do stosowania na dzień i noc. Pamiętajcie że nie ma filtru UV. Kupiłam że względu na piękne opakowanie słoiczek mnie oczarował. Dość mocny krem i dobrze nawilżający. Delikatny zapach i dobrą konsystencja. Idealny dla fanek koreańskich kosmetyków. Nadaje się pod makijaż.
    Zalety:
    • świetne nawilżanie
    • wygładzanie drobnych zmarszczek
    • piękne opakowanie
    Wady:
    • Brak filtru uv