Kremy uniwersalne

Avon Anew, Ultimate Supreme, Advanced Perfomance Creme Luksusowy krem odmładzajacy 45+

Krem Avon Anew Ultimate Supreme intensywnie odmładzający Advanced Performance Cream na dzień i noc 50ml

• 27 lipca 2021 o 16:57
    Dobry krem do twarzy
    Jak dla mnie całkiem w porządku krem, umieszczony w ciemnym, szklanym słoiczku. Fajny zapach produktu. Konsystencja nie za gęsta, bardzo dobrze i szybko się wchłania.
  • 12 listopada 2020 o 15:35
    Najlepszy od lat
    Zdecydowanie najlepszy krem tej marki. Widocznie poprawia stan cery. Mozna powiedziec ze ja wycisza. Znikaja krostki, zaczerwienienia, cienie pod oczami, skura jest odzywiona i wypoczeta. Doskonaly dla problematycznej cery Niestety splycenia zmarszczek nie zauwazylam. Moj ulubieniec i bede do niego wracac
    Zalety:
    • Skura wyglada na wypoczeta
    Wady:
    • Nie robi nic ze zmarszczkami
  • 6 grudnia 2019 o 15:29
    O tak, supreme.
    Co tu dużo pisać, ten krem jest bardzo dobry, solidne odżywienie, nawilżenie, czy odmładza no tego nie wiem, ale i tak z chęcią sięgnę po nowe opakowanie tak jak i polecę go innym. Konsystencja: jest to odżywczy krem, ma dość bogatą konsystencję, ale nie jest ona ciężka do rozprowadzenia, nie wchłania się długo. Jedynie co mi przeszkadzało, to że dłonie lekko lepiły się od niej i gdy krem dostał się na usta to pozostawiał nieprzyjemny posmak. Działanie: mimo, że to nie jest krem za 100 zł wzwyż to odczułam, że jest on bardziej luksusowy od zwykłych typu AA czy Bielenda. Kosmetyk jest kierowany do osób 45 plus, jednak nie robiło mi to różnicy. Osoba około trzydziestki zaczerpnie z niego to czego będzie potrzebowała- nawilżenia, odżywienia, zachowania równowagi w kondycji skóry. Krem nie zapchał mi skóry, nie dostałam po nim wysypu wyprysków czy nie piekła mnie skóra. Z chęcią sięgnę po kolejne opakowanie, a bywa czasami za 30 zł, polecę go mamie, przyjaciółkom i każdemu kto będzie szukał podobnego kosmetyku. Zapach: jest lekko perfumowany, subtelny, zapach lepszej jakości kremu. Opakowanie: ciężki, masywny, szklany słoik, czyli coś co lubię najbardziej. Nie dość, że ładnie wygląda na półce to i jest wygodny, grube szkło tak łatwo nie pęka.
    Zalety:
    • nawilżenie, odżywienie, wzbogacenie skóry
    • nie powoduje wysypu wyprysków, skóra nie piecze
    • bogata konsystencja
    • wydajny
    • dość często w katalogach na promocji
    Wady:
    • może pozostawiać na ustach nieprzyjemny posmak
    ivva1
    11 września 2018 o 17:10
    Krem godny uwagi.
    Zużyłam ten produkt w 2 małych słoiczkach. Muszę przyznać, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Krem bardzo dobrze nawilżał twarz, szyję i dekolt. Konsystencja niby masełkowa, ale krem dobrze się rozprowadzał i szybko wchłaniał. Stosowałam go na noc , rano skóra była przyjemna w dotyku , mięciutka. Zapach raczej kosmetyków z wyższej półki , mnie sie bardzo podobał. Czy wrócę ? Tak wrócę. To jeden z lepszych kremów jakie ostatnio stosowałam.
  • 13 czerwca 2018 o 11:46
    Zaskakująco dobry
    Do kosmetyków Avonu podchodziłam kiedyś z dużym dystansem, gdyż ich system sprzedaży nie budzi jakoś zaufania. Zatem gdy dostałam kiedyś ten krem w prezencie to obawiałam się, że nie będzie wiele wart. Z przyjemnością mogę stwierdzić, że bardzo się pomyliłam :) Krem Anew Ultimate Supreme Advanced Perfomance okazał się produktem bardzo dobrze dopasowanym do moich potrzeb. Ma świetną konsystencję, przyjemny zapach, a co najważniejsze po jego użyciu czuję efekty. Skóra jest aksamitna, gładka i jędrna, a uczucie komfortu po nałożeniu kremu utrzymuje się dość długo. Muszę przyznać, że niewiele kremów zrobiło na mnie tak pozytywne wrażenie, a testowałam ich wiele. Dlatego z chęcią do niego wracam, bo w tej kategorii cenowej na te chwile nie widzę nic lepszego i z czystym sumieniem daję mu maksymalną ocenę. Stosuję najczęściej na dzień, nadaje się pod makijaż. Za tę jakość nawet cena katalogowa jest ok, a w promocji to już opcja idealna :)
    Zalety:
    • działa!
    • po nałożeniu fajne uczucie komfortu, nawilżenia i odżywienia, które się utrzymuje
    • dobra konsystencja i zapach
    • całkiem eleganckie szklane opakowanie