Kremy uniwersalne

Biotherm Blue Therapy, Red Algae, Uplift Cream Krem przeciwzmarszczkowy

Krem Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift na dzień 50ml

• 18 grudnia 2023 o 11:16
    Bardzo dobry kremik
    Bardzo dobry krem. Jego największą zaletą jest to, że szybko się wchłania. Dobrze sprawdza się pod makijaż. Jedynie zapach nie do końca mi odpowiada. Kupię ponownie pomimo wysokiej ceny
  • 11 grudnia 2023 o 8:35
    Dobry lekki kremik
    Bardzo fajny krem, dość lekki, nie wchłania się całkowicie od razu. Zostawia skórę bardzo miłą w dotyku, miękką nawilżoną. Miło się zaskoczyłam tym produktem, ogromny plus za naturalny skład i opakowanie. Bardzo polecam, od teraz jest to jedyna marka jakiej będę używać do pielęgnacji twarzy
  • 22 września 2023 o 22:49
    Lekka konsystencja
    Ma bardzo przyjemny zapach oraz lekką konsystencję. Szybko się wchłania, nadaje się pod makijaż, nie podrażnia skóry ani nie zapycha, nawilża twarz, wyrównuje koloryt skóry i ma przyjemny zapach. Wydajny, ale zdecydowanie za drogi w stosunku do jakości i efektów.
  • 21 września 2023 o 11:29
    Dobry krem lecz cena wysoka
    Krem charakteryzuje się bardzo ładnym eleganckim opakowaniem co prawdą jeśli chodzi o kremu zdecydowanie wolę opakowania z pompką. Krem charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem oraz lekką konsystencją. Krem ładnie się wtapia w skórę, szybko wchłania, nadaje się pod makijaż. Po zastosowaniu zdecydowanie cera jest nawilżona, odżywiona, drobne zmarszczki spłycone. Nie podrażnia skóry ani nie zapycha. Produkt super tylko cena wysoka.
  • 10 sierpnia 2023 o 12:10
    Bardzo fajny krem do twarzy
    Krem rewelacyjnie się u mnie sprawdza, świetnie nawilża twarz, ale nie przetłuszcza mi strefy T jak większość kremów. Mam lojotokowe zapalenie skóry - do tej pory kremy albo mi przetłuszcały strefę T, albo nie nawilżały wystarczająco skóry. To jest pierwszy krem, który się u mnie sprawdził. Faktycznie wyrównuje koloryt skóry. Zaczerwienienia, które są typowe dla ŁZS znikają. Stosuje go rano i wieczorem, pod makijaż też jest fajny. Szczerze polecam :)