Kremy uniwersalne

Bielenda Royal Bee Elixir, Intensywnie nawilżający krem przeciwzmarszczkowy 40+

Mvrtwv
    5 marca 2025 o 15:58
    dobry
    Krem ma lekką konsystencję i ładny zapach, co sprawia, że jego stosowanie to czysta przyjemność. Po aplikacji skóra jest miękka, wygładzona i wygląda na wypoczętą. Dodatkowo dobrze nawilża, nie obciąża skóry i nie powoduje żadnych podrażnień, zapychania czy uczuleń. Świetny produkt do codziennej pielęgnacji!
    Zalety:
    • wydajny
    • nie podrażnia
    • działanie
    Wady:
    • opakowanie, słoiczki wydają się mniej higieniczne
  • 4 lutego 2025 o 12:08
    Przyjemny krem, ładny zapach
    Produkt mnie pozytywnie zaskoczył. Jest bardzo przyjemny w użytkowaniu. Konsystencja lekka i ładnie nawilżająca skórę twarzy. Krem jest bardzo komfortowy przy nakładaniu i ślicznie pachnie. Gdy miałam problem z przesuszoną skórą mojej twarzy, użyłam tego kremu i dzięki niemu pozbyłam się suchych obszarów na skórze. Twarz po tym kremie jest nawilżona i mięciutka. Cena jest bardzo niska według mnie a efekt potrafi naprawdę pozytywnie zaskoczyć. Krem można stosować codziennie rano i wieczorem. Gdy tylko robię zakupy internetowe i skończy mi się krem, z przyjemnością powracam właśnie do Royal Bee. Podoba mi się też opakowanie, szklany słoiczek z namalowaną pszczółką :))
    Zalety:
    • Jakość, oddziaływanie na skórę, zapach, konsystencja, cena, opakowanie, komfort przy użytkowaniu, dostępność
    Pazurka
    12 października 2024 o 22:05
    Konsystencja zabiła krem.
    Napiszę krótko: wchłania się dobrze, nawilża średnio, niestety jest tak rzadki, że skapuje z palca po nabraniu (ja nabieram paluchem). Pierwszy raz spotykam się z taką konsystencją kremu. Teraz się nie dziwię, że z paru sklepów ten krem zniknął ze sprzedaży. Po prostu porażka. Szkoda.
  • 18 listopada 2023 o 15:50
    Świetny krem ale ...
    Kremu Bielendy Royal Bee Elixir używam z przerwami od ponad dwóch lat. Zaczęło się przypadkowo od użycia próbki którą dostałam w gratisie przy okazji zakupów w drogerii a skończyło się miłością od pierwszego użycia i kolejnymi opakowaniami kremu. Świetna konsystencja, piękny zapach. Skóra po zastosowaniu przyjemnie miękka, wygładzona, wypoczęta. Krem idealny na co dzień także pod makijaż. Właściwie pozbawiony wad. Moja skóra bardzo go polubiła. Ale niestety ostatnio spotkał mnie duży zawód. Po małej przerwie zakupiłam kolejny słoiczek tego kremu i niestety okazało się, że to już nie ten sam produkt. Producent ewidentnie coś w nim zmienił. Tylko zastanawiam się po co - bo poprzednia wersja była rewelacyjna. Początkowo wydawało mi się, że to ja się pomyliłam i kupiłam inny krem. Ale nie - to ten sam krem ale w nowej wersji, która według mnie jest dużo gorsza. Niby krem nadal jest dobry, spełnia swoje funkcje, nie obciąża skóry - fajnie ją nawilża ale brakuje mu już tego czegoś. Konsystencja jest dużo rzadsza, bardziej lekka wodnista. A przede wszystkim czego nie mogę przeboleć - zniknął ten piękny słodki miodowy otulający zapach kremu, który był wyczuwalny jeszcze długo po aplikacji. Obecnie zapach jest ledwo wyczuwalny lekko mleczny. Trudno jest mi się do tej zmiany przyzwyczaić. Kupowałam ten krem przede wszystkim dla tego właśnie zapachu a teraz już go nie ma.
  • 20 września 2023 o 22:48
    Całkiem dobry nawilżacz, ale...
    Był to mój chyba ulubiony krem nawilżający ale niestety ostatni egzemplarz jest zdecydowanie za rzadki w konsystencji i zmienił się zapach. Producent musiał coś zmienić w recepturze. Zużyłam do tej pory kilka opakowań. Krem jest lekki, nadaje się na lato albo na strefę T, nie błyszczy się, nie lepi, dobrze się rozprowadza, jest wydajny, ma ładny miodowy słodki zapach, nie podrażnia, nie zapycha, nie uczula. Opakowanie mogłoby być lepsze ale w tej cenie nie ma co narzekać
    Zalety:
    • działanie, super nawilża
    • piękny zapach, miodowo mleczny
    • wydajny
    • nie podrażnia, nie zapycha
    • lekki
    • cena i dostępność
    Wady:
    • zmieniła się konsystencja, za rzadki