Woski do brwi

Beauty UK High Brow, Eyebrow Kit Zestaw do brwi

Beauty UK High Brow Eyebrow Kit Zestaw do stylizacji brwi

• 27 sierpnia 2015 o 14:56
    dobry produkt
    Bardzo ładne kolory, uzywam tych najciemniejszyk, dobrze sie nakłada, niewielki pędzelek ale zdziała cuda, pęsetka chwyta dokladnie iładnie wyrywa, porządne opakowanie, brwi wygladają naturalnie cały dzien Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
    Je2bnik
    25 marca 2015 o 19:34
    w porzadku,bez fajerwerkow
    W szale testowania paletek do brwi,wzielam sie takze za te calkiem takie opcje jak essence,e.l.f czy wlasnie ta paletka z beauty uk.Niestety wypada ona jak dla mnie najslabiej z wszystkich.Pomysl z 3ma kolorkami w tej paletce jak dla mnie jest zupelnie nietrafiony.Nikt nie jest w stanie zuzyc wszystkich 3,wiec polowa paletki laduje w koszu.Mi odpowiadal tylko ciemny braz.Jasny braz byl praktycznie bezowy,a najciemniejszy cien prawie czarny.Cienie jak dla mnie mialy dziwna konsystencje,zbyt sucha.Po nalozeniu na wosk,czy po wymieszaniu z nim mialy tendencje do zbrylania sie na brwi,co wygladalo conajmniej dziwnie.Trzeba bylo niezlej wprawy i duzo czasu zeby wyczarowac sobie ladne luki brwiowe :) Co do samego wosku-najwiekszy minus.Byl troszke jak roztopiona kredka swiecowa,bardzo nieplastyczny,okropnie sie z nim pracowalo ;/ po kilku uzyciach wygladal okropnie.Do tego mial bardzo intensywny sztuczny zapach.Meczylam sie z tym produktem jakis czas i wyrzucilam.Nie polecam.. Używam tego produktu od: mialam kilka mcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 5 lutego 2015 o 21:47
    Godny miana KWC :)
    +Cena +Trwałość +Piękne kolory, dla każdego coś dobrego, aczkolwiek JA używam średniego brązu. nie używam tego jasnego utrwalającego, nie mam takiej potrzeby +eleganckie, mocne opakowanie +dołączony jest niewielki, precyzyjny pędzelek +naturalny efekt +nie obsypuje się, tym samym nie podrażnia oczu PO PROSTU UWIELBIAM :******** MINUSÓW NIE ZAUWAŻYŁAM :))) Używam tego produktu od: nie pamiętam Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 16 stycznia 2015 o 19:58
    Jedne z najlepiej wydanych pieniędzy ever
    Dużo się naoglądałam jak zrobić idealne brwi i w końcu postanowiłam spróbować. Ten zestaw okazał się strzałem w dziesiątkę. + mocno napigmentowany + pędzelki są porządne i solidne, "ostre" nie odstają od nich pojedyncze włoski + różne kolory pozwalają uzyskać idealny odcień brwi + żel do modelowania nie skleja i nie sprawia że brwi są twarde. + ładny wygląd + dokładna pęsetka (chwyci najmniejsze, najcieńsze włoski) + cena, za tak super produkt, to naprawdę niewiele - malutki za to, że pędzelek do aplikacji jest krótki, ale to zrozumiałe, biorąc pod uwagę małe, zgrabne pudełeczko. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno