Woski do brwi

Bell Wax Eye Brow Pencil Wosk do Brwi w Kredce Brunetka
Bell Wax Wosk do brwi w kredce dla szatynek 1szt
Pachnidelko
Bell Wax Eyebrow Pencil, wosk do brwi w kredce dla brunetek

Nasi użytkownicy zostawili 126 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 kwietnia 2025 o 15:18
    Bell do codziennego makijażu
    Kredkę marki Bell mam i stosuję od bardzo dawna. Nie jest moją ulubioną ale jeżeli nie mam wyboru to jest przydatna. Kredka do brwi w formie plastikowego ołówka z cienkim rysikiem. Jest wysuwana, więc nie trzeba jej temperować. Konsystencja jest woskowa z odpowiednim barwnikiem. Ja ma nr 03 dla brunetek, chociaż jestem blondynką. Kolor nie jest intensywny. To taki zimny brąz ale niezbyt mocny, bez rudawego odcienia. Pigmentacja jest raczej słaba i nie daje głębokiego ciemnego koloru. Barwa jaką przyciemnia tworzy efekt naturalnego, zdrowego i błyszczącego owłosienia moich brwi. Trzeba uważać gdyż potrafi rozmazywać się. U mojej córki, która ma tłustą cerę wymaga poprawek w ciągu dnia i lekkiego przypudrowania, ale wówczas traci kolor i staje się mdła. Kredka jest słabo osadzona w osłonce, chybocze się na wszystkie strony. Nie można dużo wysuwać rysika bo się łamie. Przy aplikacji trzeba uważać, by zbyt mocno nie naciskać. Wosk skleja włoski, więc wyczesuję je szczoteczką. Szybko się zużywa i jej wydajność spada. Stosując codziennie wystarcza mi na miesiąc, bo końcówka (może 1/5 cm wypada). Kredka do brwi marki Bell jest dostępna w Biedronce za niewielką cenę. Wydajność = jakość. Pomimo tego polecam wypróbować. Ja zawsze mam ją w kosmetyczce.
    Wady:
    • brak stabilności;
    • słabo osadzona w oprawce;
    • mała wydajność;
  • 6 marca 2025 o 11:18
    Polubił się z moimi brwiami.
    Wosk do brwi w kredce od Bell to dla mnie nowość. Nigdy nie używałam wcześniej wosku do brwi w kredce i pierwsza którą kupiłam okazała się strzałem w dziesiątkę. Bardzo dobrze radzi sobie z moimi brwiami, nadając im kształtu ale jednocześnie delikatnie podkreśla kolorem. Naturalny wygląd zostaje nienaruszony. Uwielbiam ją za delikatną formułę. Ja mam wersję dla brunetek.
    xBunny
    19 listopada 2024 o 1:05
    Mam mieszane odczucia
    Z jednej strony produkt jest super- trwały, można fajnie dobrać sobie kolor, brwi są utrzymane w ryzach... natomiast z drugiej strony jest on bardzo mało wydajny. Wystarcza na bardzo krótki okres i chyba nawet jego cena nie zachęci mnie drugi raz do kupna. Aplikacja jest bardzo wygodna, produkt jest bardzo łatwo dostępny. Jednak nie jest wydajny i to jest jego największy minus. Ogólnie polecam go wypróbować, decyzja należy do Was .
  • 24 października 2024 o 22:46
    Niestety nie trwały kosmetyk
    Wosk do brwi w kredce, który ma bardzo malutka pojemność. Zapakowana jest w kartonik, którego nikt w sklepie przed nami nie otworzy. Wygodny aplikator, ułatwia i zaoszczędza czas. Jestem ciemna blondynka, ale brwi prawie tak jakbym nie miała. Po użyciu jednak tego wosku, moje brwi dostają uroku i wyrazu. Są naprawdę ładnie wyodrębnione i ładnie się prezentują w codziennym makijażu. Aplikacja też wcale nie jest trudna i skomplikowana. I tutaj koniec plusów, ponieważ jest to nietrwały produkt, który potrzebuje w ciągu dnia wielu poprawek ( pracuje 9 godzin dziennie, i praktycznie na 2 przerwach poprawiam go), co nieukrywam jest uciążliwe. Może nada się na wyjścia na popołudniowy spacer do miasta, albo wyjazd na zakupy. Natomiast do całodziennego makijażu on się nie nadaje. Jego wydajność też nie zachwyca. Naprawdę na jedno pomalowanie moich brwi, schodzi go sporo z opakowania. Jedna kredka w ciągłym użytkowaniu, wystarczyła mi na ok 9-10 dni. Ale to naprawdę używałam go codziennie i kilka razy robiłam poprawki w makijażu. Obecnie go odrzuciłam, bo nie sprawdził się u mnie. Bynajmniej właśnie dlatego-ciągle jego poprawianie w ciągu dnia. Podsumowując, jest to dobry produkt, ale stworzony do szybkich i krótkich makijaży. Ładnie wyglądają brwi i efektownie, ale bardzo krótko.
    Zalety:
    • Podkreślone brwi
    • Ładne kolory
    • Łatwa aplikacja
    • Woskowa Konsystencja
    • Niska cena
    Wady:
    • Mała wydajność
  • 7 października 2024 o 22:15
    Przydatna rzecz w codziennej stylizacji brwi, jednak ja potrafię się bez niej obejść
    Woskową kredkę do brwi Bell kupiłam z czystej ciekawości. Mam już swoją ulubioną kredkę do brwi, ale postanowiłam wypróbować coś nowego, i być moze uzyskać lepszy efekt. Jestem naturalną, mysią blondynką, moje brwi są jasne, przed pomalowaniem niemalże niewidoczne. Aktualnie jestem przed swoim pierwszym makijażem permanentnym brwi, ale do tego czasu musze je przyciemniać , bo inaczej moja twarz prezentuję się tak jakoś nijako, bez wyrazu. Wybrałam kolor brunetka - chłodny, neutralny ciemny brąz. Czytając opinie wiedziałam , że te kredki nie mają mocnego pigmentu, także moim zdaniem to najlepsza opcja. Pozostałe dwa kolory wydawały mi się zbyt ciepłe. Kredka zapakowana jest w zamknięty kartonik, co chroni przed otwarciem w sklepie przez niepowołane ręce. Na opakowaniu znajduje się grafika, jak mniej więcej wyglądać będzie kolor na naszych brwiach, oraz wszelkie niezbędne informacje, takie jak skład czy sposób użycia. Kredka ma postać cienkiego, wysuwanego sztyftu. Waga to 12 ml więc malutko, biorąc pod uwagę, że jest to dosyć miękki wosk. Faktycznie - kredka nie wyróżnia się na pewno dużą wydajnością. Ale biorąc pod uwagę niską cenę to powiem, że warto wypróbować. Kredka pomaga skorygować kształt brwi, delikatnie przyciemnia włoski, ukrywa ubytki i układa brwi. Pigment faktycznie nie jest zbyt mocny, i za pomocą tego produktu nie da się przerysować brwi. Efekt jest naturalny i bardzo ładny. Wybrałam najciemniejszy odcień, a mimo to brwi nie wychodzą ciemne, tylko takie naturalne. Kredka miękko sunie po brwiach, dobrze się jej używa. Delikatny rysik ma tendencję do łamania, więc trzeba pamiętać żeby wysuwać dosłownie milimetr rysika. Kredka daje bardzo efekt, przyciemnia brwi delikatnie i wygładza je, a przy tym jest banalnie łatwa w użyciu. Uważam, że jest to bardzo przydatna rzecz dla każdego kto dba o to by jego brwi były ładnie podkreślone, a jednocześnie wyglądały schludnie. Jednocześnie dodam, że za pomoca tego produktu na pewno nie uzyskamy super trwałego makijażu brwi, często aplikację należy poprawić w ciągu dnia, ale mimo wszystko trwałość jest zadowalająca. Kredka Ra nie będzie też idpowienia dla osób szukających produktu o ciemnej pigmentacji. Ja lubię ten produkt, na pewno skuszę się na kolejny egzemplarz, jednak nie wyobrażam sobie zrezygnować z mojego ulubionego zestawu do stylizacji brwi: twardej ciemnej kredki + utrwalającego tuszu do brwi.
    Zalety:
    • kolory
    • delikatny , naturalny efekt jaki daje produkt