Woski do brwi

BeneFit Gimme Brow Wodoodporny żel zagęszczający brwi

Benefit Gimme Brow+ Brow-Volumizing żel i pomada do brwi 3 g dla kobiet 1 Cool Light Blonde
Benefit Gimme Brow+
E-Glamour.pl
Benefit Zestaw upominkowy kosmetyków dekoracyjnych do brwi Gimme Brow + Duo SetShade 03
Sephora
Benefit Cosmetics - Gimme Brow+ - Tusz Do Brwi Dodający Objętości - Teinte N°1 (3 G) - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 94 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 czerwca 2023 o 21:14
    Bardzo lubię!
    Bardzo mi sie podoba ten żel do brwi. Na codzien sie nie maluje, ale jak już gdzieś nakładam makijaż to jest to mój niezbędnik. Super wydajny, mozna fajnie wystylizowac brwi.
    Zalety:
    • wydajnosc
    • super podkresla brwi
    Wady:
    • moze cena
  • 5 stycznia 2023 o 18:24
    W porządku, ale w tej cenie nic specjalnego
    Żel nadaje brwiom naturalny wygląd, Brwi mam koloru ciemnego blondu, więc odcień 3 idealnie się wpasował. Moje brwi miękkie, niezbyt gęste, ale wyraźne. Żel niezbyt je pogrubił, jedynie podkręcił ich kolor i stały się wyraźniejsze i bardziej widoczne. Szczoteczka jest miękka, dobrze wyczesuje brwi i łapie nawet najmniejsze włoski; nie zostawia na nich zbyt dużo produktu. W kwestii utrwalenia spisuje się średnio, co prawda po nałożeniu włoski układają mi się ładnie w jedną stronę i utrzymują się w tej pozycji cały dzień, ale bez problemu przeczeszemy włoski pod włos rujnując makijaż - żel nie zostawia utrwalającej skorupki. Biorąc pod uwagę cenę to nie zrobił efektu wow.
  • 21 września 2022 o 22:55
    Ulubiony ale nie idealny
    Dla mnie to chyba mój ulubiony kosmetyk do brwi, chociaż nie jest idealny to wciąż nie znalazłam nic lepszego. Na samym początku ciężko się go stosuje, szczególnie kiedy nakłada się dużo żelu na szczoteczkę i trzeba uważać żeby nie przesadzić z nadmiarem kosmetyki. Mimo tego jest dość prosty w użyciu, można wyczekać nadmiar. Włoskom można nadać kierunek i kolor oraz faktycznie je zagęścić. Testowałam też żel z Anastasi i ten jest zdecydowanie lepszy.
    • Łatwość nakładania
    Wady:
    • Na początku dużo produktu nakłada się na szczoteczkę
  • 28 sierpnia 2022 o 15:12
    Jedyny żel koloryzujący, które moje brwi tolerują
    Włoski moich brwi są dość długie i nie są jakoś super gęste. Zazwyczaj układam je na żel do włosów got2be bo jedynie on i żel z benefitu 24h brow setter potrafią utrwalić moje brwi na calutki dzień w kształcie jaki sobie wymarzę. Jeżeli chodzi o nadanie koloru i wypełnienie brwi stawiam na żele koloryzujące lub kredki. Przetestowałam już kilka drogeryjnych i z wyższej półki żeli koloryzujących do brwi i jedynie tym super mi się pracuje: na szczoteczce jest idealna ilość produktu; mogę dzięki temu nadać takiej intensywności koloru jaka mnie satysfakcjonuje a czasem potrzeba naprawdę nie wiele; szczoteczka jest malutka więc precyzyjnie można nią dotrzeć to nawet cienkich brwi. Kolor nr 3 jest dla mnie idealne - bardzo uniwersalny. Żel ten stosuje przed użyciem żelu utrwalającego po odczekaniu kilku minut by nic się nie rozmazało. Trwałość jego jest super - nawet stosowany solo, nie rozmazuje się i trzyma się nawet na skórze przez cały dzień. Jest to produkt koloryzujący więc kształtu brwi za bardzo nim nie nadamy, po to mam inne sprawdzone produkty, więc tutaj od niego nie możemy tego oczekiwać. Brwi po nim są bardziej wypełnione i mają ładniejszy kolorek - bardzo ładnie stapia się z naturalnym kolorem moich brwi, nie odznacza się i nie tworzy dziwnych grudek.
    Zalety:
    • szczoteczka - mała, zgrabna, nie nabiera za dużej ilości produktu
    • formuła - wypełnia brwi i nadaje naturalnego koloru bez grudek i sklejenia
  • 9 sierpnia 2022 o 11:27
    nie warto
    Jedyną zaletą produktu jest opakowanie. Kompletnie nie trzyma brwi, średnio wygodnie się go aplikuje, moje brwi trochę wyglądają po nim jak brudne. Nie nadaje się do ciemnych brwi. Trwałość ok, ale też bez szału
    Zalety:
    • kolor
    • nie utrwala
    • brzydko wygląda