Kremy i maski do rąk

Krynickie Spa Serum borowinowe do rąk

Krynickie SPA

• 12 stycznia 2024 o 10:16
    Ulubieniec
    Jak jestem w Krynicy Zdroju to moje nogi zawsze poniosą mnie do pijalni, aby uzupełnić zapas kosmetyków, w tym właśnie tego kremu do rąk. Zamknięty jest w 100ml tubie z zamknięciem typu klik. Opakowanie nie jest przeźroczyste, ale za to wykonane z miękkiego materiału, dzięki czemu można do końca wycisnąć zawartość produktu. Zapach serum to świeża i zarazem słodka woń, która nie drażni, a za to dość długo utrzymuje się na dłoniach. Konsystencja produktu przypomina mi gęsty jogurt. Dobrze się rozprowadza po ciele, szybko wchłania i nie pozostawia białych plam. Uczucie tłustych dłoni lub lepkości tutaj nie występuje co jest ogromnym plusem. Serum ma w swoim składzie liczne składniki aktywne takie jak: ekstrakt z borowiny, liści młodego jęczmienia olej sojowy czy masło shea. Jednak najważniejszym jest użycie naturalnej wody mineralnej jaka występuje w Krynicy Zdroju. To wszystko powoduje, że dłonie po stosowaniu kremu są zadbane, odżywione, dobrze nawilżone, a wszelkie przesuszenia i szorstkości zostają zniwelowane. Już po pierwszym użyciu widać poprawę kondycji skóry, ale dopiero dłuższe, codzienne stosowanie daje świetne i długotrwałe efekty. Cena serum to niecałe 13 zł. Za jakość i wydajność, bo 100 ml wystarcza na długo, uważam że jest ona jak najbardziej przystępna.
    Zalety:
    • skład
    • świetnie nawilża i pielęgnuje
    • dobry dla skór wrażliwych i przesuszonych
    • ładny zapach
    • szybko się wchłania i nie pozostawia uczucia lepkości ani tłustego filmu
    Wady:
  • 24 stycznia 2015 o 22:56
    Ciekawy produkt
    Kremu do rąk używam często, dlatego zawsze mam kilka. Kupiłam to serum po przeczytaniu informacji od producenta: "przeznaczone do pielęgnacji suchej, szorstkiej skóry dłoni. Odpowiednio dobrane składniki aktywne sprawiają, iż serum nawilża skórę oraz wspomaga jej regeneracje. Wygładza, natłuszcza i łagodzi podrażnienia". Opakowanie tego serum - nietypowa tubka z zamknięciem na klik. Konsystencja kremowa, gęsta, zapach bardzo przyjemny, delikatny, dla mnie ok. Serum rewelwcyjnie nawilża dłonie, troszkę dłużej się wchłania, dobrze się rozprowadza, ale pozostawia na rączkach otulającą warstewkę która nie jest tłusta ani lepka. Dłonie są nawilżone, miękkie, delikatne. Produkt godny polecenia. Używam tego produktu od: w ubiegłym roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie skończone