Kremy uniwersalne

Sesderma Fillderma Nano Wrinkle Filling System Nieinwazyjny system wypełniania zmarszczek

Sesderma Fillderma Nano wypełniacz zmarszczek 2x30ml

• 17 września 2015 o 7:25
    nie powalił na kolana
    produkt jest ultra lekki, szybko się wchłania dość wydajny opakowanie starczy na 2 może 2,5 miesiąca .Jeśli chodzi o działanie to na pewno lekko napina skórę ,ale mam w wieku 28 lat lekkie zmarszczki mimiczne na czole z którymi sobie nie poradził..tzn. jak używam kremu to przez kilka godzin skora jest napięta i trzeba się na prawdę przyjrzeć, żeby zobaczyć zmarszczkę natomiast pod wieczór więc efekt ma tzw. chwilowe działanie. Jest to dobry produkt pod makijaż -ultra lekki ale nie zauważyłam jakiegoś spektakularnego działania w postaci redukcji zmarszczek :)a więc szukam czegoś lepszego... Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 14 marca 2015 o 10:57
    ZGRANA PARA
    W styczniu tego roku skończyłam 32 lata. Chociaż nie wyglądam na tyle – obcy ludzie dają mi przeważnie 25 lat, to postanowiłam wprowadzić do swojej codziennej pielęgnacji silniejszą oręż przeciw zmarszczkom. Stan mojej skóry jest zadziwiająco dobry. Jest to w jakimś stopniu wynik stosowania odpowiednich kosmetyków ale i na pewno: zdrowej diety, picia 1,5 litra wody niegazowanej wysypiania się, unikania słodyczy, braku używek, regularnych ale nie forsownych ćwiczeń. Moja skóra pozbawiona trądziku, dzięki kuracji Izotekiem, normalna (wcześniej mieszana), pory są ładne i zwężone, a jej koloryt zdrowy i jasny, dzięki glikolowi, który wprost kocham. SesSderma jest marką cenioną przeze mnie. Szczególnie lubię jej kremy i serum z kwasem glikolowym z serii Acglicolic – stosuje je 2 do 3 razy w roku. W lutym kupując właśnie serum z kwasem glikolowym 6% zakupiłam też recenzowany duet. Filladerma Nano to innowacyjny system kosmetyczny składający się z dwóch kroków – emulsji o ładnych zapachach, delikatnej i szybko wchłaniającej się konsystencji, przy czym Step 1 jest treściwszy od Step 2 i białawej barwie umieszczonych w dwóch zgrabnych buteleczkach z dozownikiem i zatyczką. KROK 1: Hyaluronic Filler - lekki krem wypełniający 30 ml (rozpływający sie pod wpływem ciepła plców i skóry) zawierający: kwas hialuronowy o wysokiej masie cząsteczkowej oraz kwas hialuronowy o niskiej masie cząsteczkowej. KROK 2: Regenerating Filler - emulsja regenerująca 30 ml: mocznik, fermentowana czarna słodka herbata, białka mimetyczne, Wąkrota azjatycka, niacynamid, peptydy liposomowe i kolagen. Rano po porannym umyciu twarzy żelem LRP wyciskam na palec wskazujący 2 porcję Kroku 1 i delikatnie wmasowuje w twarzyczkę, daje mu chwilę na zadziałanie i aplikuję 3 porcje Kroku 2 – go. Filloderma Nano łatwo i szybko się wchłania – praktycznie do matu pozostawiając jedynie delikatną satynowa otoczkę. Już po pierwszym zastosowaniu miałam wrażenie pupci niemowlaka: skóra twarzy była gładka, miękka, delikatna, elastyczna i nawilżona jak po profesjonalnym zabiegu w gabinecie kosmetycznym. Za każdym kolejnym dniem cera zyskiwała na zdrowym wyglądzie. Tak mniej więcej po trzech tygodniach zaobserwowałam rozjaśnienie i wyrównanie kolorytu (skończyłam terapie kwasem glikolowym na początku stycznia) oraz znaczną poprawę nawilżenia i napięcia skóry. Dodatkowo zrobiła się ona bardziej zwarta, pulchniejsza. Jest pełna młodzieńczego blasku, wypoczęta i bardziej promienna. Ponadto zniknęło u mnie uczucie suchości powodowane twardą wodą, klimatyzacją i ciepłem od kaloryferów, zmniejszyła się do minimum się skłonność do podrażnień i zaczerwienień wywoływanych u mnie przez twardą wodę, niektóre nowości kosmetyczne, pogodę oraz stres. Zauważyłam także zwiększenie napięcia i jędrności skóry pod oczami oraz jej rozjaśnienie – rzadziej pojawiają się u mnie nieestetyczne worki i fioletowe sińce. Duet ten znakomicie się uzupełnia. Kwas hialuronowy pięknie nawilża i wygładza skórę a substancje o działaniu regenerującym dbają o młody i zdrowy wygląd cery. Pół gwiadki odjęłam za zacinanie się dozowników i za to, ze Step 2 (pierwsze opakowanie) skończył mi sie na tydzień przed Step 1. RESZTA JEST BEZ ZARZUTU. Używam tego produktu od: koniec stycznia tego roku Ilość zużytych opakowań: w połowie 2 -go