Kremy uniwersalne

Your Kaya S.O.S.
Your Kaya Krem do Twarzy SOS Rozmaryn Lawenda 30ml
Your Kaya Krem SOS Lawenda-Rozmaryn 30 ml

• 7 marca 2025 o 0:27
    Miałam obie wersje - zapachową i bezzapachową
    Obie wersje sprawdziły się tak samo :) Jednak milej korzysta się z wersji zapachowej. Jest to idealny ratunek dla suchych stóp, szczególnie po zimie. Polecam posmarować nim stopy na noc - działa cuda. Cena niestety jest wysoka, natomiast teraz jest promocja na ich stronie z kodem violapromo można kupić wszystkie produkty taniej o 25%.
    Zalety:
    • Tłusty
    • Nawilża
    • Odżywia
    • Szklany słoiczek
    Fronka
    24 maja 2023 o 12:57
    U mnie się nie sprawdził
    U mnie niestety się nie sprawdził. Mega tłusty, więc używałam tylko na stopy i przy okazji na skórki. Zużyłam jedno opakowanie i nie widziałam żadnych efektów. Mało wydajny, szybko się kończy. Opakowanie słabej jakości, przy upadku z parapetu zakrętka się ułamała.
  • 27 kwietnia 2023 o 9:36
    Bardzo miły krem
    Otulający krem , idealny na podrażniony nos obtarty od chusteczek przy katarze. 100 zastosowań w jednym produkcie. Dla mnie to jest wersja w stanie stałym olejku intymnego. Mam tę wersję zapachową ale nie pachnie ona jakoś mocno - raczej słabo. Używam go do wszystkiego, na włosy na ciało, na twarz czasem też. Jest bardzo wydajny mała ilość dział cuda.
    • możliwość wielu zastosowań
  • 7 września 2022 o 23:56
    Po spękanych łokciach ani śladu
    Krem kupiłam nie wierząc, że mi pomoże w końcu do tej pory wypróbowałam ogromną ilość kremów i szału nie było :/ jak ja się cieszę, że jednak go kupiłam! Od dawna miałam problem z łokciami, skóra była sucha, czerwona, raz swędząca raz piekąca... Stosuję krem od ponad roku i zapomniałam już jakie to uczucie gdy łokcie pieką :) Krem świetnie natłuszcza, wspomaga regenerację naskórka, ma piękny cytrynkowy zapach i fajną zbitą konsystencję ( ja takie lubię) Świetnie sprawdza się też na spierzchnięte usta :) Można go obecnie kupić taniej z kodem "viola15" o 15% na ich stronie internetowej. Dla mnie najlepszy :)
    Zalety:
    • Nawilża
    • Koi
    • Odżywia
    • Natłuszcza
    • Ładny zapach
    • Szklany słoiczek
    inkar87
    3 września 2022 o 11:56
    Opatrunek na usta przy aparacie ortopedycznym
    Krem kupiłam razem z olejkiem. Okazał sie być wybawieniem na usta przy aparacie ortodontycznym. Wszystkie aparatki wiedzą, że czasem skóra z ust schodzi płatami albo są popękane do krwi. Żadne pomadki, maski nie daly rady. Nawet mój ukochany czerwony Samarite nie sprawdzil się tak dobrze jak to. Uzywałam go też na całą twarz i pod oczy. Ogólnie świetny przy suchej skórze i podraznieniach. Pachnie delikatnie rozmarynem i lawendą
    Zalety:
    • plaster na usta
    • ratuje popękaną i suchą skórę
    • szklane opakowanie
    • skład