Wody perfumowane damskie

• 14 grudnia 2019 o 14:48
    Średni zapach
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Niezbyt lubię się z zapachami Far Away, ale odkąd zobaczyłam go po raz pierwszy w katalogu chciałam go mieć - bo butelka piękna. Słaby powód. Zamówiłam więc kilka próbek, które przeleżały parę miesięcy, po pierwszej próbie nie kwapiłam się do dalszych testów, ale jednak postanowiłam się zagłębić w temat ;) Otóż na mojej skórze, dla mojego nosa zapach jest średni w kierunku słabego. Nie czuję nic jaśminowego. Mocno dojrzałe owoce + jakaś ciężka i kremowa wanilia jako tło, tyle. Dla mnie jest to bardzo mdłe połączenie. Na początku zapach jest o wiele bardziej świdrujący, a po czasie łagodnieje. Nie czuć avonowej nuty. Trwałość bardzo dobra - jak zwykle początek dość intensywny i wyczuwalny, później słabnie - całość trwa na mojej skórze dobre 10 godzin. Niezły wynik, biorąc pod uwagę dosyć niską cenę. Wydaje mi się, że pasowałby na chłodniejszą porę, ale nie na zimę. Całość zapachu zupełnie nie w moim stylu, cieszę się, że jednak nie kupiłam go w ciemno. Nie jest to nic, co zawładnęłoby moim sercem i umysłem. Zostały mi jeszcze 2 próbki i na tym zakończę przygodę z Sunsetem.
  • 18 października 2017 o 4:06
    Jaśmin. Mocny jaśmin
    Nie przypomina nic a nic swoich starszych sióstr. Bella Sunset jest bardzo, ale to bardzo mocnym zapachem. Wystarczy rozpylic go raz, a woń i tak jest mocno wyczuwalna. Trzeba z nim uważać, bo może niejednego przyprawić o migrenę... Zapach jest mocno jaśminowy, choć przy pierwszym psiknięciu wyczuwałam lekko cytrusy. U mnie dość szybko rozwija się na skórze. W ostatniej fazie czuje jakby dym... Nie jest to mój zapach.
    Zalety:
    • Ładna buteleczka,
    Wady:
    • Jest bardzo intensywny i łatwo kogoś przyprawić o ból głowy.
    • Jest bardzo słodki.
    U konsultantki
  • 8 lipca 2016 o 16:05
    Udany zapach
    Bardzo piękny, delikatny i kobiecy zapach. Czuć tutaj mocną przewagę jaśminu nad innymi nutami zapachowymi. Przyjemnie on otula i cudownie rozwija się na skórze z godziny na godzinę. Bardzo fajna kompozycja nadająca się na lato. Trwałość jest taka pół na pół, ponieważ pół dnia jest w stanie wytrzymać. Jeśli chodzi o flakon to jest w porządku, ale ta kokardka nie przypadła mi od początku do gustu i szybko się jej pozbyłam. Nie mam nic mu do zarzucenia - po prostu jest w porządku.
    suzeta
    1 marca 2016 o 15:43
    Śliczny zapach.
    Nie lubię zapachów z Avonu, wolę te z Oriflame, ale często urzekają mnie piękne flakoniki i promocje. Zapach jak dla mnie jest prześliczny: subtelny, świeży a zarazem słodki i kremowy. Flakon cudowny. Trwałość przyzwoita i to bardzo bo mimo iż po kilku godzinach nie czuję zapachu inni go wyczuwają i bardzo chwalą. Chyba to będzie mój faworyt na tą wiosnę. Używam tego produktu od: przeszło miesiąc Ilość zużytych opakowań: pierwsze w trakcie.
  • 6 września 2015 o 14:20
    Świetny.
    Zapach jest na prawdę udany. Kompozycja zapachowa tworzy piękny, delikatny, subtelny perfum. Może w początkach wyczuwalna jest avonowska nuta, ale tak to jest genialnie, na prawdę. Zapach typowo dzienny, przytulaśny, lekko słodki. Trwałość 3 h na skórze, bez ogona. Butelka fajna ;) Używam tego produktu od: cztery miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie