Wody perfumowane damskie

Avon TTA Tomorrow EDP

Avon Tomorrow Woda Perfumowana 50 ml

Nasi użytkownicy zostawili 128 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Miroku
    16 lutego 2025 o 23:57
    Bardzej Yesterday
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    TTA Tomorrow to zapach, który wyróżnia się spośród Wielkiej Trójcy tej serii. Ciepłe oraz ciężkie Today i herbaciano słodki Always, oba te zapachy łączy mocno zdefiniowana kwiecistość. Tymczasem Tomorrow stoi gdzieś totalnie poza ligą-cięższy, pieprzny i zadziorny. Tutaj także mamy kwiaty, ale nie cytrusowe peonie, nie słoneczne jaśminy, tutaj kwiaty zostały doprawione pieprzem i suchą zakurzoną paczulą, które odebrały kwiatom słodycz, a nadały ciężkiego zamszowego charakteru. Z kwiatów najbardziej to czuję cierpką aksamitkę, którą znam doskonale z przydomowych kwietników w moim domu rodzinnym, od razu przywodzi mi to na myśl słoneczny początek jesieni, wrześniowe popołudnie gdy w nadal ciepłym powietrzu czuć już powiew nadchodzącej zmiany oraz przygaszenia. Jest trochę jaśminu, ale takiego zawiesistego oleistego, daleko mu tutaj do typowego wiosennego jaśminu w klimacie kościelnych białych kwiatów, jest drzewo sandałowe, jest przygaszony kwiat pomarańczy. Tomorrow to zapach kobiecy, ale zdecydowanie dla kobiety zmysłowej, pewnej siebie i lubiącej to podkreślać. Takiej, której na rękę jest bycie w centrum uwagi z jednoczesnym trzymaniem ludzi na ustalony przez nią samą dystans. Zapach do szpilek, do eleganckiej sukienki, do ciemnej nasyconej szminki. Tomorrow przywodzi na myśl tęsknotę za czymś co już było i nigdy nie wróci, za tajemnicą i wspomnieniem, które chcemy zachować tylko dla siebie ;) Parametry-super, są mocno wyczuwalne i trwałe przez długie godziny, nie pozwalają przejść niezauważonymi. Chociaż TTA Tomorrow to niekoniecznie mój typ, nie jestem fanką stricte pieprzno-drzewnych perfum to jednak szanuję je mocno, zdecydowanie wyróżniają się wśród oferty perfumeryjnej Avonu. Przede wszystkim dlatego, że w ogóle nie czuć w nich tej słynnej nuty Avonu ;) Plus mają oryginalną kompozycję-dla kobiet zdecydowanych, o wyrobionym guście zapachowym.
    AnaSky
    26 stycznia 2023 o 12:43
    Mam do niego słabość
    Z podstawowej trójcy zapachów Today Tomorrow Always to właśnie Tomorrow od lat jest jedynym, z którym dobrze się czuję. I często do niego wracam. Podoba mi się zarówno flakon (niby prosty, bez fikuśności, a dla mnie ma w sobie to coś), jak i sam zapach. Zapach orientalno-kwiatowy, ale nie jest ani duszący, ani męczący. W moim odczuciu jest przyjemnie otulający i ciepły. Jest też dość intensywny i niezwykle trwały. Z tego powodu dla mnie jest to zapach typowo jesienno-zimowy (wówczas używam go na dzień) lub wyjściowy (na wieczór). Jest też na tyle charakterystyczny, że potrafię wyniuchać go na innych ;) Często bywa w promocji, więc warto poczekać, bo cena regularna jest dość wysoka (110 zł za 50 ml).
    Dusia06
    23 stycznia 2023 o 11:33
    Świetny
    Jeden z najlepszych zapachów Avonu. Kobiecy, pieprzowy, taki z pazurem. Kojarzy mi się ze świętami. Lubię stosować na jakieś wieczorne wyjścia, lub specjalne okazje. Na co dzień do eleganckiej stylizacji też się nadaje. Trwałość bardzo dobra. To jeden z tych zapachów, który zawsze jest w moich zbiorach.
    Marbary
    8 grudnia 2022 o 22:02
    Moja miłość, ale nie od pierwszego wejrzenia
    Perfumy zamówiłam dawno temu u konsultantki Avon. Pierwsze co pomyślałam gdy ich powąchałam to "Boże ale to śmierdzi". Nie jestem jednak fanką wyrzucania nietrafionych zakupów, więc stwierdziłam że jakoś je wykorzystam. I tak psikałam się nimi codziennie, aż je pokochałam! Perfumy są naprawdę mocno otulające i właściwie to dzięki nim pokochałam mocniejsze zapachy. Zdecydowanie czuć nuty drzewne i wanilię. Trwałość naprawdę świetna, czuję je nawet po powrocie z pracy. Pięknie rozwijają się na skórze i są bardzo ciepłe, słodkie i otulające. Za taką cenę nie spodziewałam się takiej trwałości. Zapach długo się utrzymuje na ubraniach czy chustach. Tak więc zapach raczej nie dla wszystkich. Mówią że to zapach dla dojrzałej kobiety, lecz ja go pokochałam w wieku 24 lat, więc nie do końca się z tym zgodzę. Raczej dla fanek mocnych zapachów, choć polecam przetestować każdemu. To flakon do którego często wracam. Najczęściej kupuję go zimą, ale używam go też w letnie wieczory i ciężkość zapachu nie powoduje u mnie bólu głowy ;) To mój zdecydowany HIT!
    • Pięknie się rozwijają
    Wady:
    • Dla mnie brak
  • 10 sierpnia 2022 o 23:54
    Za słodki, nie kupie ponownie
    Aktualnie go posiadam, kupilam trochę przez przypadek, ponieważ pomyliłam flakony z tej serii. Perfumy słodkie, kwiatowe z nutka slodkiego orientu, lekko duszące. Na pewno ponownie nie kupie. Jeśli ktoś lubi słodkie zapachy Otulajace to może się spodobać. Na sobie nie czuje wcale, ale na innej osobie pol dnia unosił się zapach.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie