Lakiery klasyczne

Eveline Cosmetics MiniMax, Lakier do paznokci naturalnych

Eveline lakier do paznokci MiniMax nr 253 5 ml

Nasi użytkownicy zostawili 92 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

AsiaM38
    23 października 2024 o 15:20
    Przyzwoity
    Zacznijmy od tego że uwielbiam markę Eveline i większość kosmetyków bardzo lubię i jeśli chodzi o lakiery do paznokci również się nie zawiodłam. Mają wygodny duzy pędzel dzięki czemu szybko się rozprowadza na paznokciu , dość szybko wysycha . Duży wybór kolorów i cena też jest do zaakceptowania.
    Zalety:
    • Cena, jakość, wydajność, kolory
    Agnzka
    13 września 2023 o 21:03
    Naprawdę przyzwoite lakiery do paznokci naturalnych
    Bardzo lubię te lakiery z serii MINI MAX, ciekawe opcje kolorów, szybko schną i mają super aplikator którym bardzo łatwo równomiernie rozprowadza się lakier. Z tej serii mam kilka kolorów ale szczególnie urzekł mnie nr 371. Świetnie wygląda jako topper na ciemnym lakierze, ale ja go najczęściej używam po prostu na naturalnej płytce aby dodać trochę blasku oraz aby paznokcie wyglądały ciekawiej. Bardzo ładnie się mieni, ma różne rozmiary brokatu i folii holograficznej z efektem szkła. Dobrze się trzyma. Jedyne do czego mogę się przyczepić to to że nr 371 trochę trudno zmyć, , ale to raczej cecha każdego lakieru z drobinkami brokatu. Buteleczka jest o pojemności 5 ml, kosztuje około 6 zł.
    • duży wybór kolorów
    • wygodny aplikator
    • szybko schnie
    • utrzymuje się około 7 dni
  • 19 stycznia 2023 o 10:41
    Całkiem okej
    Mam kolor 063, czyli srebrny, błyszczący. Zakupiony w biedronce, skusił mnie piękny kolor, obietnice producenta o szybkim schnięciu i duży pędzelek. Spełniły się one - schnie rzeczywiście szybko i dzięki pędzelkowi łatwo się go używa. To co piszą inni to prawda - jest dość lejący i trzeba nałożyć co najmniej dwie warstwy, jednak w przypadku mojego koloru nie przeszkadza mi to - jednak przy lakierze nie błyszczącym, a np białym rzeczywiście byłoby to bardzo denerwujące. Przez szybkie zasychanie bardzo chętnie kupię jeszcze bezbarwny by używać go jako top coat. Ten kolor trzyma mi się akurat dobrze, nie wiem jak z trwałością innych kolorów.
    Zalety:
    • duży pędzelek
    • szybkie zasychanie
    Wady:
    • trzeba nakładać co najmniej dwie warstwy, ponieważ prześwituje
  • 13 sierpnia 2022 o 12:01
    Całkiem niezły lakier
    Lakier dostępny w wielu kolorach za około 6 zł. Ja mam wersję w kolorze ciemnej szarości. Moim zdaniem nie schnie jakoś wyraźnie szybciej niż inne lakiery, zmywa się normalnie jak każdy inny. Duży pędzelek nie jest mi na rękę, gdyż mam wąskie paznokcie. Wielkość nie jest jednak przesadzona i da się nim pomalować płytkę paznokcia bez wyjeżdżania za skórki, chociaż nie jest łatwo. Krycie ma dobre, już pierwsza warstwa wygląda dobrze. Polecam wypróbować.
    • Dobre krycie
    Wady:
    • Trochę za duży pędzelek
    • Przeciętna długość wysychania i trwałości
  • 22 lipca 2022 o 13:55
    Średni
    Tani i słaby. Kupiłam bo skusiła mnie ładny kolor. Małe opakowanie które wszędzie się zmieści. Trochę rzadki i labo kryje a do tego odpryskuje. Jeden z słabszych kosmetyków które mam.
    Zalety:
    • Ładne kolory
    Wady:
    • Rzadko, słabo kryje, odpryskuje

Zobacz także inne Lakiery klasyczne