Żele pod prysznic

Dove Purely Pampering, Żel pod prysznic z masłem shea i wanilią (nowa wersja)

Dove Purely Pampering Odżywczy Żel pod Prysznic Masło Shea z Wanilią 250ml

• 26 kwietnia 2024 o 8:56
    Słodkawy zapach
    Dostałam go w prezencie i obawiałam się, że może być za słodki- nie trafiłam:) Zapach faktycznie słodki, ale nie przesłodzony. Koi w kąpieli, unosi się cudowny zapach, który mnie relaksuje. Myje, nie podrażnia, nie wywołuje reakcji alergicznych ani podrażnień. Ma cudowną formułę, która się fantastycznie rozprowadza po ciele- nie zauważyłam takiego czegoś w innych żelach pod prysznic. Polecam! Wydajny, bo wystarczy dosłownie ociupinka na umycie całego ciała. Rozkosz i relaksacja murowana za 7-8zł/500ml.
  • 27 kwietnia 2023 o 12:14
    Ładny zapach
    Lubie produkty marki dove, ten produkt nie jest wyjątkiem od reguły. Żel ma bardzo ładny, ciepły zapach w którym wyczuwam masło shea oraz wanilię. Dobrze się pieni oraz nie wysusza i nie podrażnia skóry. Wydajność standardowa, butelka typowa dla produktów do mycia tej marki. Cena ok, szczególnie w promocji.
  • 21 września 2022 o 21:38
    Żele pod prysznic Dove są porządne.
    Żele pod prysznic z marki Dove są w porządku. Ja je lubię. Mają duże opakowania oraz bez problemu można kupić je w mniejszych pojemnościach. 500 mililitrów produktu kosztuje około 19 złotych. Nie należą do niskiej półki cenowej. Na promocji można go kupić za 12-13 złoty. Trzeba uważać, aby przy nabieraniu produktu, przez mała nieuwagę nie rozlać połowy opakowania na raz, ponieważ opakowanie (szczególnie w tej większej pojemności) jest nie poręczne i łatwo wyślizguje się z dłoni. Ogólnie produkt jest dość wydajny. Samo opakowanie pochodzi z recyklingu. Plusem natomiast jest to, że jest stabilne, nie przewraca się a otwarciem znajduje się na górze. Żel ma gęstą, kremową konsystencję. Jego słodki, waniliowy zapach połączony z masłem shea uważam, że jest idealny na zimę. W nowej wersji nie ma SLES i SLS. Niestety ma za to mocne alergenne składniki zapachowe, które mogą uczulić. U mnie to nie miało miejsca. Również mnie nie podrażnił ani nie wysuszył mojej skóry. Pięknie pachnie, dobrze oczyszcza, więc czego chcieć więcej?
    Wady:
    • Skład
    • 500 ml opakowanie jest nie poręczne - szczególnie pod prysznicem
  • 15 stycznia 2021 o 12:58
    oj nie
    Nie wiem, czy tylko mój żel był tak zły, czy każdy taki jest. Codzienny prysznic z tym produktem nie należał do najprzyjemniejszych. Produkt ma bardzo kremową, gęstą konsystencję. Potrzeba sprawnej ręki, żeby nie wylać połowy opakowania na raz. Po każdej próbie rozprowadzenia żelu na skórze, efekt był taki sam - ciało wysmarowane w kremie, żadnej piany. W związku z tym żel nie dawał żadnego oczyszczenia, odświeżenia, po prostu nic. Skóra owszem była miękka, ale co z tego? O ile na całej powietrzni skóry było mi to obojętne, o tyle w dosyć istotnych miejscach skóra zawsze była tak samo „świeża”, jak przed prysznicem. Zapach produktu był dosyć ciepły, otulający, dobry na zimę. To chyba jedyny plus.
  • 24 lipca 2020 o 14:10
    Super kremowy żel pod prysznic
    Wszystkie żele pod prysznic Dave są fajne, ale ten szczególnie przypadł mi do gustu ze względu na masło shea i vanilie :) Ma super kremowa konsystencje, idealnie rozchodzi się po skórze. Lekko się pieni i delikatnie pachnie. Używam tym żeli pod prysznic od dłuższego czasu. Polecam :)
    Drogeria Natura

Zobacz także inne Żele pod prysznic